>
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Nathan/Thomas Quinndall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar

Keresem :
My fortune..
Hozzászólások száma :
10
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Nathan/Thomas Quinndall   Kedd Aug. 23, 2016 12:26 am


Nathan Quinndall

Főkarakter
Leo Twinter
Csoport
Mardekár
Play by
Nathe Buzolic
Foglalkozás
Diák/gyilkos
Karaktertípus
Saját
Különleges képesség
Kegyetlenség

Belsö leírás
Nathan: Nathan maga az ördög, aki ismeri, csak igazolni tudja a szavahihetőségemet. Sok olyan dolgot tett, amire nem igazán kéne büszkének lennie, ő ennek ellenére meg van győződve arról, hogy van miért büszkének lennie. Szótárából jó sook szó hiányzik, köztük a: kedvesség, szerénység, emberség, megbocsátás  és a szeretet. Igen, Nathan nem épp az emberiesség példaképe, nem is csoda, hogy gyilkos lett belőle az évek során, de nem is akármilyen, hidegvérű és könyörtelen.
Nem, talán azt lehet mondani, hogy semmi jóság nincs benne, hibásan van kódolva és teljes mértékben örült. Számára a gyilkolás és mások kínzása unaloműzés, egy olyan tevékenység, mellyel magát szórakoztatja, természetesen senkinek nem mesél erről, elítélnék és ő ezzel tisztában van, azonban előszeretettel keveredik vitákba és még nagyobb élvezettel veszi, mikor a kimenetel verekedés. Imád verekedni, imád másoknak fájdalmat okozni fizikailag, de mindenki számára megérthetetlen a viselkedése, főleg az, hogy miért vállt ilyenné, az okokat senki sem ismeri. Dohányzik és néha még drogozik, bár nem függő előszeretettel fogyasztja ezeket a kábító hatású  szereket, melyeket a "barátaitól" szerez be. Nem érdemes vele kikezdeni, félelmetes és elég haragtartó típus, arról nem is beszélve, hogy hamar felkapja a vizet, dühkezelési problémái is vannak..
A lányokat csupán élvezeti cikkeknek tekinti, nem kellenek neki másra ők, csakis szexre, nem ismeri azt a fogalmat, hogy szeretet, akkor a szerelmet sem. Nem táplál érzelmeket a lányok iránt, de mégis a szép lányokhoz vonzódik és mondanom sem kell, hogy akit kinéz magának, az addig nem szabadul, míg szét nem teszi neki a lábait.. Képes megjátszani magát és más fényben feltüntetni a lényét, ha ez kell ahhoz, hogy a prédáját levadássza és megkapja azt, amit akar. Valójában szerintem ez elegendő információ egyelőre, szóval a továbbiakban viselkedését te is kiismerheted, mikor játékra kerül a sor, de adok egy tanácsot: Légy óvatos vele!

Thomas: Ő egy sokkal kedvesebb és kellemesebb személyiség, mint Nathan. Igaz egy testen osztozkodnak, de mégis sokkal többet van jelen Thomas, aki tud is a másik feléről Nathannal ellentétben. Azt érdemes tudni, hogy Thomas sem hibátlan és valójában egy igazi antiszociális ember, akit mindenki imád és körberajong. Ő természetesen utálja az embereket, tudja hogy mindegyik velejéig romlott és az egész egy hatalmas színjáték, de ennek ellenére senkivel sem undok, csak megválogatja a dolgokat, hogy kivel mit oszt meg. Óvatos, néha már túlságosan is. Ő senkit sem vall a barátjának és az igazat megvallva ez azoknak, kik vele ellentétben barátjuknak vallják őt, kicsit sem kellemes.
Csak a tanárok tudnak arról, hogy tudathasadásos ember, senki más nem tudja és talán soha nem is fogja megtudni. Mivel a két fiú nem egy társasági körben mozog sosem lett keveredés, bár a dolgot igazán egyszerűen elrendezték az emberek, azt hiszik, hogy Thomas és Nathan ikertestvérek, mivel Thomas így magyarázott ki egy kínos helyzetet.. De még sok mindent rejt ez a fiú, arról nem is beszélve, hogy szerelmes lett egy lányba és ez az egyetlen ember, aki szerinte nem gonosz és nem romlott a velejéig, Diana a lány neve. Nem merte még megszólítani és még nem is beszélt vele, de mégis tudja, hogy számára ő a tökéletes lány, bár még gyűjtögeti a bátorságát.
Eléggé közkedvelt a lányok körében, de Nathannal ellentétben nem akar a lányoktól semmit, nem meleg, csak ő egy embert képes maga mellett elképzelni, a nem rég említett hölgyeményt. De szerintem itt a vége a mesémnek, ha többre vagy kíváncsi, mert nem elég ez a kis információ morzsa, akkor keresd meg őt, hogy megismerhesd, nála nem kell tanács, teljesen ártalmatlan.

Two human escape in one body

Pálca
11 hüvelyk, nyárfa, sárkányszívizomhúr
Patrónus
Nílusi krokodil
Erősség
Nathan: Gyilkolás, gyengébbek bántalmazása, gonoszság, közelharc, verekedés..
Thomas: mások elriasztása, magányosság érzete társaságban
Gyengeség
Nathan: érezni
Thomas: kitörni az antiszociális életből
Dementorok
Nathan: Mikor apja kimondta azt az "SZ" betűs szócskát
Thomas: Amikor beledobták a Feketetóba és nem tudott úszni
Edevis tükre
Nathan: Egy kupac halott emberen állva lobogtatja a birodalmának zászlaját.
Thomas: Az első pillanat, amikor nem érezte magát magányosnak.
Mumus
Nathan: Egy esküvő.
Thomas: Saját halála.
Amortentia illata
Nathan: A vér fémes erős illata.
Thomas: Citrom és fahéj elegye.

Külsö leírás
Mivel egy testben lakozik mindkét fiú, nem nehéz elmondani, hogy hogyan néznek ki, ezért nem fogom ezt a részt két részre bontani. Tehát 188 cm méter magas, szálkás, bár inkább izmosnak nevezhető testben laknak. Az arca helyes és eléggé sármos, nem csoda, hogy annyian oda vannak értük. Barna szem és barna szem társul az erős élekkel szegélyezett archoz, melyen sokszor fellehető borosta, idősebbnek tűntei fel őket és nem mellesleg sokkal jobban áll ez nekik, mint a babapopsi sima arc. Hát jelenleg ennyit tudok mondani a külső megjelenéséről, mellyel a jó isten ajándékozta meg.
Öltözködésük pedig teljesen ugyanolyan, hisz fura lenne, ha Nathan visszajövetelekor egy teljesen más stílusban megjelenő testben találná magát. Mindketten utálják az elegáns öltözködést, arról nem is beszélve, hogy sosem szeretnék felvenni a talárt, szerintük olyan, mint egy fekete krumplis zsák. Az egyszerűség hívei, imádják a farmer és póló kombót, amihez mindig is ragaszkodnak. A ruhák színe mindig sötét, egyetlen világos vagy élénk színű ruhadarabjuk sincs, miért is lenne? Szerintük a buzik viselik a rózsaszín cuccokat, arról nem is beszélve, hogy milyen gázak a fehér pólók, nem csak átlátszanak, de amikor vizesek, akkor tök undorító színűek lesznek.. Hát ennyi volna Nathan és Thomas öltözködése.

Születési hely
London
Származás
Aranyvérű
Elkötelezettség
Semleges
Születési idő
IDE ÍRD
Családi állapot
Szingli
Roxforti ház
Mardekár

Elötörténet
Minden egy nagyon szép téli napon kezdődött, hisz ekkor született meg Nathan Quinndall a Quindall család egyetlen fiúgyermeke, ki az egyetlen örökös. Az édesapja Nathaniel nem igazán szerette a gyermekét, ezt az is jól mutatja, hogy nem a szerelem gyümölcse, sokkal inkább egy részeg erőszak szülötte. Igen, kezdetektől fogva tudja, hogy nem akarta egyik szülője sem, de késő volt már elvetetni a gyermeket és elég veszélyes is, így a szülői szeretett érzete nélkül kellett felnőnie. Egyáltalán nem volt boldog gyermekkora, nem is csoda, hogy milyen emberré vált, hisz mást nem kapott csak bántást és verést. Apját gyűlöli, tudja hogy mekkora görény, azt is tudja, hogy csalja az anyját orrba-szájba, de nem is izgatja, akkor sem segít anyjának, mikor férje részegen jön haza és bizonyos módszerekkel ráveszi az anyját, hogy tegye szét a lábát.
Mindig is utálta az ünnepeket, amit egyedül ünnepelt, hisz anyja fent sírt és rettegve várta, hogy részeg férje megérkezzen.. Az első maradandó emléke, amire mai napig emlékszik az nem más, mint az ötévesen ünnepelt karácsony. Az apja éjfél körül megérkezett és kitépte az ágyból a mélyen alvó kisfiút, majd minden ok nélkül elkezdte ütni, míg Nathan anyja ezt az ajtóból nézte, semmit sem tett, csak nézte.. Természetesen ő is csak nézte utána tettek nélkül, hogy az édesapja a verés után az anyját teperte a földre.. Nem kellemes emlékek, de így kellett felnőnie.. Majd hét éves lehetett, mikor megszokott és a viharban rohangált, míg bele nem csapott a villám. Fizikálisan semmilyen sérülés nem érte, de tudata meghasadt és ekkor született meg Thomas.
Az életük monotonon zajlott, nem volt benne semmi izgalom és változatosság, hol egyik, hol másik volt jelen és elviselték a zord életet, mely nekik adatott, mindaddig míg Nathan megunta.. 12 évesen az apja ellen fordult, addigra már elég erős volt testileg, hogy megtegye, amit egész addig tervezett. Karácsony este volt, írt egy levelet az auroroknak, hogy édesanyja valami szörnyűségre készül és menjenek ki a házukhoz. Pontosan leírta mikor, míg ő a párnája alá kést rejtett és várta, hogy az apja hazaérjen. Pontosan éjfélkörül már meg is jelent a szobájában teljesen részegen és már készült megverni a fiát, aki előkapta a kést és belevágta az apjának a torkába, majd édesanyja visítva tépte ki a torkából a kést és még sokszor megismételte, amit a fia tett, azonban az aurorok berontottak a házba és éppen láthatták mit csinál a nő, akit azonnal le is tartoztattak és tudjuk hova került..
Ezután Nathan és Thomas édesanyjuk bátyához kerültek és ott nőttek fel, ott éltek tovább, mintha mi sem történt volna. Személyiségük egyre jobban kiforrt és ennél jobban nem is különbözhetnének egymástól. Jelenleg Nathan egy gyilkos, aki semmi könyörületet, együttérzést, szánalmas nem érez áldozatai iránt, mondhatni hogy egy igazi szociopata, míg Thomas próbál közel kerülni egy normális életbe, ahol nem antiszociális..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
20
Hozzászólások száma :
103
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Nathan/Thomas Quinndall   Vas. Szept. 25, 2016 12:37 am

Gratulálunk, elfogadva!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Nathan/Thomas Quinndall
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: 9 és 3/4-ik vágány :: Beosztási ceremónia :: Elfogadott karakterek :: Mardekár-
Ugrás: