>
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Adam Traynor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar

Kor :
24
Keresem :
Hozzászólások száma :
2
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Adam Traynor   Vas. Szept. 18, 2016 12:30 am


Adam Traynor

Főkarakter
KicsiAbi
Csoport
Minisztérium
Play by
Zac Efron
Foglalkozás
Varázsbűn Üldözési Kommandó tagja
Karaktertípus
Keresett
Különleges képesség
Jól bírom a piát? Nincs dolog, amit ne tennék meg?

Belsö leírás
A, mint auror,
a, mint akaratos
Vagy nevezzük inkább nyugtalannak, nyughatatlannak? Véghezviszi akaratát keresztül-kasul mindenkiével szemben, ha valóban úgy kívánja meg a vérmérséklete, és mindent meg is tesz azért, hogy elérje, amit akar.

B, mint beer, mint bár,
b, mint beszédes
Néhány kollégája legnagyobb törekvése ellenére nem varrták be a száját éppen ezért előszeretettel jártatja, legyen szó a főnökösködő megnyilvánulásairól, vagy az éppen rátörő poénkodási kedvről, akkor várhatsz tőle csak igazi csöndet, ha koncentrált, illetve a részegség azon fázisában van, hiszen ő még gondolkodását is hangosan intézi, hogy a környezete is tisztában lehessen a z agyában lefuttatott menetrenddel - bár köztünk szólva kétlem, hogy ezt tudatosan tenné. Ugyanakkor mindennek ellenére mégsem beszél feleslegesen, nem fecseg, mint egy pironkodó kislány, nincsenek szavak, amelyeket inkább visszaszívna.

C, mint
c, mint céltudatos
Akkor ember az ember, csakis akkor élsz igazán, ha vannak céljaid, bármennyire is mocskosak. Adamnek is voltak és vannak. 11 évesen az, hogy minél előbb bekerüljön a csapatba, 17 évesen az, hogy ne okozzon csalódást, és kiválóra teljesítse a RAVASZ vizsgáit - akkor még szíámított neki a szülői akarat -, majd az, hogy elvégezze az aurorképzést, jelenleg pedig az, hogy 1. biztonságban tudja Thaliát, 2. felfedje az apjuk mocskos ügyleteit, 3. ne legyenek főnökei.

D, mint
d, mint durva
Jellemző rá a szókimondás, ami lelki károkat okozhat azokban, akik túlságosan magukra veszik. Azonban leginkább fizikai valójában nyilvánul meg. A képzés eredményeképpen szert tett némi harctudásra, nem csupán átkok elhárítása, hanem a testi épsége védelme érdekében is.

E, mint
e, mint edzett,
A sporttal eltöltött évek megtették a hatásukat az izomzatára nézve. Nem csak a felvételikor számított jó pontnak a kidolgozott fizikum, a jelenben is jó hasznát veszi.

mint engedetlen,
Adam szabályszegő. Nem biztos, hogy parancs szerint jár el, már tinédzserként is  előfordult, hogy nem hallgatott a nálánál rangban, korban, tapasztalatban fentebb lévők tanácsára, és mivel mára sem nőtt be igazán a feje lágya, ezért mindez mit sem vátozott. S bizony van, hogy az éretlen , merész fő aratja a legszebb babért.

F, mint fogadás
f, mint független,
Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a saját lakása, amit nem a szülei zsebéből származó - köztünk legyen szólva, ez csak javarészt igaz - előkerülő fontokból vett magának. Nincs szüksége pátyolgatásra, az csak zavarja, még ha közben egy nagy gyerek is némi önállósággal.

mint faragatlan,
Általában nem számol azzal, hogy mi hagyja el a száját, éppen ezért azzal sem, hogy annak mi lehet a következménye. Nem törekedik arra, hogy megtalálja a legmegfelelőbb szavakat, így a keresetlen megjegyzések mindennaposak. Szó sincs arról, hogy ne lenne jó vagy magához való modora, de csak bevetésen tartogatja a nem éppen odavaló, csiszolatlan kijelentéseit.

mint főnökösködő
Előfordul, hogy néha átveszi az irányítást, vagy megpróbál utasítást adni kollégáinak, akik vagy hallgatnak rá, vagy nem. Talán az apjától örökölte a tudatot, hogy szavát fogadják.

G, mint gin
g, mint gondoskodó
Amikor az ember fiához egy szép, vagy kevésbé szép napon bekopog a húga, aki rászorul a segítségére, életfelfogásától függetlenül mással nem is szolgálhat, mint minden földi jóval, amit meg tud adni számára. A vér kötelez, ez esetben ezt elfogadja, pajzsként is használja, ha valakinek kedve szottyan rákérdezni ittlétére. Ez az esemény pedig olyasmit is felszínre dobhat egy ember személyiségében, amiről azt sem hitte, hogy ott rejtőzik. Mire is képes egy fiú, ha védtelen női segélykiáltást hall, férfivé válik?

Gy, mint
gy, mint gyakorlatias,
Nem elméleti gondolkodású, hanem az, aki ha kitalál valamit, akkor rögtön azt követően cselekszik is. Ha utasítást kap pillanatok alatt felméri annak jelentését, a lehetséges bukkanókat, és mozdul.

mint gyanakvó
Ez a munkájával jár. Nem tudja kiben bízhat meg, avagy kiben nem, éppen ezért nyitott szemmel és füllel jár az utcákon, ritkán fecseg idegeneknek, még kapatos állapotban is.

H, mint
h, mint humoros
Az emberekből legegyszerűbben előtörő érzelmi reakció a nevetés maga. Adam sem veti meg a tréfát, legyen az iróniából fakadó, vagy szimpla gonoszkodás, ennek érdekében kész alávetni magát bármiféle őrültségnek. Érti és teremti is a vicc tárgyát.

I, mint
i, mint irgalmatlan
Ha hibát vétettél, hatalmasat, akkor többé nem mosod tisztára a nevedet a szemében, akkor sem, ha törekednél rá. Emberölés és hazugságok... Sosem kedvelte ezeket, kegyelmet nem ismer hallva afféle tettekről, amelyek az apjára és a kegyetlenségre emlékeztetik. Nehéz visszaszerezni a bizalmát, nagyon nehéz.

J, mint
j, mint játékos
Ez leginkább abban merül ki, amikor fogadásokba bonyolódik arra vonatkozóan meg mer-e tenni ezt, vagy azt, viszont gondolhatsz ezzel kapcsolatosan az éppen most fejlődő videójátékinvázióra is, ami igen kezdetleges lábakon áll, azonban Adam képes eltölteni néhány órát a joystick bűvölésével, és akkor a kevésbé virtuális sportokról még szót sem ejtettünk.

K, mint
k, mint kalandkedvelő
Ezért az a munkája az, ami, nem másért jelentkezett évekkel ezelőtt a képzésre sem. Akkor már nem akart megfelelni az apjának, csupán a maga kedvéért csinálta. És mik a kalandok, ha nem állandó ?bulik és tömény adrenalin

L, mint
l, mint lusta,
Adam szeret henyélni. A munkája fizikailag és szellemileg is egyaránt leköti, így ha otthon van olykor csak a kezébe fog egy chipses zacskót, és elfekszik a kanapén.

mint lármás
A természetével együtt jár, hogy szokása bömböltetni a hifitornyot, főként egy házibuli alkalmával, amikor az a cél, hogy szétrepesszék a háztetőt. Erről az utóbbi időszakban igyekszik leszokni, és a húgát nem belekeverni egy-egy tequilával töltött éjszakába.

M, mint menta
m, mint merész,
Amióta eljött a Traynor kúriából, egy kissé meg is emberesedett, már nem állnak sorban azok a dolgok, amiket meg kell vizsgálnia arra vonatkozólag veszélyes-e rá nézve, és nagyobbként mutatkozik-e valamitől az apja szemében. Képes kirohanni egymaga sötét varázslók elé, hogy meggondolatlanság-e, merészség-e, azt gondolom mindkettő. Nem fél a haláltól, már semmitől.

mint magabiztos,
Sosem kellett a szomszédba rohannia önbizalomért, a Traynor név viselőjeként mindig volt elegendő, pláne, hogy körülzsongták a lányok már tinédzserként is, és a diáktársai is követték a szavát - köztünk legyen szólva, talán ez a főnökösködésének kialakulási magja is -, így sikerült maga mellé gyűjteni embereket, birkákat. Hisz abban, amit éppen tesz, vagy amire készül.

mint makacs
Ez a makacsság inkább afféle dac. Ha egyszer valamit a fejébe vett, arról többé nem tudod lebeszélni, ha valamiben állást foglal nagy erőfeszítések sem hozhatnak eredményt, hogy megváltoztassa a véleményét.

N, mint
n, mint nemtőrődöm,
Ennek ékes példája a lakása állapota még azelőttről, hogy a húga meghúzta volna magát nála. Meglehetősen kevés időt töltött otthon, ami csak tetézte az eluralkodó felfordulást. A rend nem eleme, állítása szerint ő a zseni, aki átlátja a káoszt. Lejárt szavatosságú tej a hűtőben, koszos edények garmada a mosogatón összezsúfolva, chipses zacskó a földön, mind azt hirdették: óvakodj, Adam egy rendetlen alak. Néha-néha arrébb dobált egy-egy darabot, azonban a nagy rendszeretet ebben ki is merült.

mint nagylelű

O, mint
o, mint kioktató
Nem kedveli az ostoba embereket. Számára agától értetődő, hogy amit ő tud, azt mások is, ha őt oktatják ki, akkor azt színlelheti magától is tisztában volt mindennel, azonban ez korántsem igaz minden alkalommal.

Ö, mint őrs
ö, mint őszinte
Ami a szívén, az a száján, ez többszörösen is igaz. Nem hazudozik, nem kertel. Az, hogy finoman teszi-e mindezt, az már helyzet- és személyfüggő.

P, mint pub,
p mint pontatlan,
Nem szokása az órája lapját lesni a nap minden percében, így ebből adódóan ez a faladat a csapatban is másra hárul. Előfordul, hogy egy-egy tevékenységgel elidőzik, rájön egy rejtély nyitjára, és késve érkezik valamilyen találkozóra, mondjuk, nem mintha ez azavarná, már a munkahelyén is hozzászoktak.

mint pazarló
Tetszik, vagy nem tetszik, hozzászokott az élethez, a jómódhoz, amiben évekig élt, így rendkívül kevés figyelmet fordított már arra, mi mennyibe kerül. Ez a magas fizetés mellett szintén megmaradt, főként, hogy édesanyja fű alatt igyekszik gondoskodni fiáról.

R, mint
r, mint racionális
Tisztában van velük és elfogadja az élet megmásíthatatlan tényeivel. Tudja, hogy nem létezik a bűvös Mi lett volna, ha kezdetű kérdés, ám néha mégis elgondolkozik a dolgon. Nincsenek visszaszívandó gondolatai és döntései, beismeri, hogy amit tett, megmásíthatatlan. Elfogadja a játékszabályokat.

S, mint spirit, scotch,
s, mint sármos
Képes élni az adottságaival, és elővenni a jobbik felét, amivel halomra döntheti a szebbik nem képviselőit. Tudja úgymond mitől döglik a légy. A féloldalas mosolyok, a hajigazgatás, az ajkába harapás mind megtalálható a tarsolyában.

Sz, mint
sz, mint szórakozott
Néha még ma is elsiklik a szeme a számlák lejárati ideje felett, és megfeledkezik befizetésükről. Megesik, hogy figyelme máshova koncentrált, éppen egy ügy, vagy egy buli szervezése köröl forognak a gondolatai.

T, mint tonic
t, mint tiszteletlen, mint tréfálkozó
Adam nyelvét elég rendesen felvágták, számára nem tabu még a főnököt sem róla szóló viccekkel szórakoztatni, aminek bizony néha meg is issza a levét, mikor mint egy óvodást büntetésre fogják: a sarokba állítják és közszemlére teszi, akár egy szamarat. Már az apja iránt sem fejlődtek ki a személyiségében a felé irányuló tisztelet legapróbb jelei, és mikor a szeme elé tárult minden mocskos ügye, erre már esély sem volt. Ez azóta változatlan, senki iránt nem volt képes a szeretet ezen válfajával viseltetni, nem talált még emberére, akiről úgy gondolta megérdemli.

U, mint
u, mint utálkozó
A mugli születésűek utálatát várta el tőle az apja, ez azonban elvárás is maradt. Az utálkozás szavakká alakul, ha valakit nem tart méltónak emberi mivoltára, s állatnak minősíti, ha szembesül azzal, valaki érdekből akadályozza, szánt szándékkal.

V, mint vodka,
v, mint vad
A szigorú béklyóktól megszabadultan elengedte a saját maga alakította gyeplőket is, és valóssággal elburjánzott. A szabályok, a megfelelésre való törekvés mára már messze állnak tőle.

Z, mint
z, mint zabos
Avagy rendkívül ingerlékeny, és hergelhető, ha az ember tudja milyen megjegyzésekhez nyúljon, akkor robbanhat a bomba, és elpattanhat a húr. Akkor pedig elég  nagy balhét képes csapni, és felemeli a hangerőt.

Zs, mint zseton,
zs, mint zsémbes
Főleg, ha felverik éjnek évadán, akkor aztán jaj a kísérletezőnek. Morgolódik akkor is, ha jelentést kell írnia, a papírmunka nem az ő világa, ennek ékes bizonyítéke, hogy főnöke, hatszor írtaná vele újra, hiszen valami mindig hiányzik, ezért kénytelen rávenni valakit, hogy elvégezze helyette a piszkos munkát. Ilyenkor jobban nyafog, mint egy kislány, és jobban nyüsszög egy kiskutyánál.

Élj merészen. Feszegesd a határaidat. Ne érd be kevéssel.
Vannak olyan pillanatok, amikor igenis kockáztatnunk kell, őrült lépéseket kell tennünk.

Pálca
11 és fél hüvelyk, lucfenyő, főnixtollal
Patrónus
Mosómedve
Erősség
IDE ÍRD A KARAKTER ERŐSSÉGEIT
Gyengeség
a húgom, illetve kétségtelenül őrültségekre vagyok képes, ha alkohol, vagy valamilyen más, úgynevezett tudatmódosító kerül a szervezetembe, nem vagyok közveszélyes, de észnél sem,
Dementorok
Egy lendülő kéz képe, amely az anyámra sújt, egy másik, amelyik engem ér; a nő, aki kilép a szüleim szobájából a sötétben, jól tudtam, anyám nem volt otthon; egy költözés emléke;
Edevis tükre
Mit gondolsz, ha azt válaszolom, hogy az apámat látom holtan? Vagy legalábbis észhez térve...
Mumus
Egy cirkuszi bohóc leeső karokkal
Amortentia illata
Benzin, kókusz, energiaital, menta

Külsö leírás
175 centire futotta az erejéből, az eső sem locsolta meg eléggé ezt a fiút, így nem vált belőle égimeszelő. Fején barna haj keszekuszán, hosszabbra hagyva, nem a helyi borbély állítható hajnyíróját tolják végig a fején minden alkalommal, így maradt neki éppen annyi, hogy legyen is, de még kellőképpen pasis is maradhasson. Ennek színezése egy-egy buli eredményeképpen, fejkendővel átkötve elképzelhető, ám nem túl tartós viselet. Az arcszőrzet is elképzelhető, viszont igyekszik egy borotvával megszabadítani magát tőle, a nem kívánatos ősember-kép elérését megelőzve. Testét évek munkája edzette kellőképpen izmossá, s az az alap aurorképzés csak növelte a harántcsíkolt izmok számát és tömegét. Ha nem kényelmesedik el, és akad is munkája - ami mostanában nem is kérdés -, akkor kitűnően tartja a súlyát. Ruhatára némi változatosságot tükröz, ám elmarad a húgáétól, pólókat, ingeket és trikókat rejt jobbára a farmerek és egyszerű szövetnadrágok mellett. Ha éppen irodába száműzik egy-egy vétség vagy jelentés miatt (rendszerint ez fogadások elvesztésével fordul elő), akkor előkerülhetnem minimális szinten elegánsabb darabok, azonban ez nem tekinthető irányadónak, csak a kávé, amivel ilyenkor, esetleg egy fárasztóbb gyakorlat, munka után érkezik, elképzelhető, hogy ezt is energiaitalra cseréli a teljesebb hatás elérése érdekében. Továbbá a hívója mindig nála van pár összegyűrt font kíséretében.

Születési hely
London
Származás
Aranyvérű
Elkötelezettség
Status quo
Születési idő
1978. december 25.
Családi állapot
Csődör, családi kolonccal a nyakában
Roxforti ház
Griffendél

Elötörténet
Mit ad nekünk a nevünk? Mit kapunk vele azzal a pillanattal, hogy felordítunk világrajövetelünkkor? Az öntudat aranyfonalát, jelezve vele a vér tisztaságát? Ez elszakítható?
Traynor vagyok, annak születtem, aranyvérűnek. Előmeneteli levél ez, ami meg is megpecsétel. Az emberek úgy tartják meghatároz téged, az egész lényedet az, hogy mi csörgedezik az ereidben, hogy kik voltak a szüleid, az őseid. Annak megfelelően kell viselkedned, megszabja milyennek kell látnod a világot, mit kell gondolnod róla és hogyan kell forognia minden agytekervényednek, hiszen a neved kötelez.
Vannak kétkedők, reménnyel teliek, akik azt hajtogatják a neved nem te vagy, kiknek élete merőben más, kikre nem hatottak elődeik cselekedetei, akik úgy képzelik kitörtek az előítéletek béklyóiból, nem kötik gúzsba őket a régi kötelek, de azt nem tudják, hogy az embertömeg csak arra vár, hogy azt mondhassa: "Pontosan olyan vagy akár az anyád/apád, az alma nem esett messze a fájától." Vannak mások, kik nem követik a megírt jóslatokat, s sosem lelnek találkozási pontra, rajtuk számon kérik az elmúlt éveket.
A Traynor névvel örököse lett örök időkig tartó viszályoknak, az apja kezéből továbbgördített ékes cérna - amely öltései nyomán a házi szőttes őrizte őt - végeláthatatlan kötelezettségeinek.Elvárások várták azzal a pillanattal, hogy először felsírt, mint öntudatlan csecsemő. Eszmék, amelyeketkövetnie kellett, életút, melyet kitapostak számára és mégis felemelt fővel kellett, hogy végigjárja az ösvényt, melyen minden lépésénél újabb tövisek várják, újabb létrák, amiket meg kell másznia, s nem várja oltalom, amely megszánja.

Elsőszülött vagyok.
Magáénak tudhatta az elsőkkel szemben támasztott remények és elvárások sokaságát. A szülők benne testet öltő bizakodását arra vonatkozóan, hogy tovább öregbíti a család hírnevét, s méltó lesz az odatartozásra. Fiúként a név is vele száll tovább apáról fiúra, s nem a sírba, megsemmisített múltat s jövőt hagyva örökül. Ezzel levette a később érkezőkről az első legégetőbb terhet. S az elsők legfőbb feladata, hogy mindenki fölé magasodjanak értelemben, ravaszságban, engedelmességben.
Fokozott figyelem övezte minden léptét, minden szavát, s szinte követelmény volt, hogy a megszokottnál korábban vigye véghez ezeket. Viszont egy alig növekedő gyermek mit sem tudhat ezekről, ő csak erején felül igyekezett növekedni, azt, hogy mit vártak el tőle már akkor is sosem tudhatta meg, ám mégis sikerült az átlagnál szebben teljesítenie, a varázserő jelei is hamar megmutatkoztak rajta.

Egy mugli volt a legjobb barátom, aki sosem kapott levelet.
Tizenegy évesen mi sem volt természetesebb annál, hogy egy nap levelet kapott a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolától. A szülei bizonyára csalódtak volna, ha kviblinek születik, de szerencsére a varázsereje már korai éveiben felütötte a fejét, s a különös történések büszkévé tették anyját, ugyanakkor rezzenéstelenül hagyták férje arcát. Ekkor még nem okozott csalódást, s bizonygatta, hogy majd Sorsha ugyanígy követi őt, azt remélte, ha kiderül róla, hogy boszorkány, többé nem ártja a szúrós tekintet, megszűnik a mogorva hangnem, olykor kiabálás, ami végigkísérte az ismeretségüket a merev szülő részéről. Azonban a másik várva várt levél sosem érkezett meg. A mosolygós húga követte őt a sorban, nem pedig a legjobb barátja. Vele, ahogy bentlakásos iskolába került, egyre szakadozott a kapcsolat, mikor pedig végleg el is költöztek Tintagelbe, a Traynor kúriába, már oda is lett, s elégett a kötelet egyben tartó utolsó cérnaszál is.


Nem a Mardekárba kerültem.
Egy újabb indok apja gyűlöletének kivívására. Az ódon kastély falai közé lépve emlékezett arra, ahogy az otthonhagyott vaskezű úr mindig azt hajtogatta, hogy nincs annál dicsőbb, mint a Mardekár ház diákjának lenni. Hogy Adam mutatott-e rá bármiféle hajlandóságot, az bizonyosan sosem fog kiderülni. Hiszen a Teszlek Süveg annak idején a Griffendél házba osztotta mára már nyilvánvaló okokból. Nem várta otthon dicséret, csak újabb rosszallás, s maradi fintorgás, de talán ebbe törődött bele a leghamarabb. Jobban is tartozott a bátrakhoz, mint a ravaszokhoz, nem kötődtek eszméi a kígyó címerűek feltörekvőihez. Mindig egyenes ember volt, s az is maradt, még ha alkalmanként ez egy csipet gúnyossággal is párosult.


Nem voltam engedelmes.Nem vágytam kijelölt jövőre.Magam döntöttem arról, mit akarok.Elszöktem.Ellenséggé váltam.A saját életemet élem, a saját döntéseimmel.Részben a saját döntéseimmel.
Megváltozott minden azzal, ahogy egy összetört lány belépett a lakás ajtaján. Sírva panaszolta a bánatot, amiben neki választást sem adtak


Nekem jó így.
[/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Adam Traynor
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: 9 és 3/4-ik vágány :: Beosztási ceremónia :: Készülő karakterek :: Futottak még-
Ugrás: