>
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Ian Hildergard

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar

Hozzászólások száma :
3
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Ian Hildergard   Hétf. Szept. 26, 2016 12:42 am


Ian Hildergard

Főkarakter
L. T.
Csoport
Mardekár
Play by
Dave Franco
Foglalkozás
Tanuló
Karaktertípus
Keresett
Különleges képesség
Legilimentor

Belsö leírás
Hello, na akkor üdvözöllek! Na, mondom Hello! Ide figyelj, én beszélek.. Na végre, tehát kezdjünk bele. Bemutatkozom, én vagyok ennek a faszfejnek a lelkiismerete, mármint az a kevés, ami még meg maradt. Egy jó tanácsom van számodra, ha ezt a nyomoroncot meglátod kerüld el, hát nem épp egy kedves ember, egy igazi gyökér és még a poénjai is szarok, komolyan.. tapasztalatból beszélek, meg kell hallgatnom az összeset. Na de hát kezdjünk is bele, mert nincs sok időm és hát nem akarok sok időt rád pazarolni. Osszuk fel fontos pontokra a jellemét, még pedig: barátok, ellenségek, család, viselkedés.

I. Barátok:
Remélem nem vetted komolyan ezt a szót, mert neki nincsenek barátai, tényleg egy sincs. Mindegyik csak addig kell neki, amíg hasznot tud húzni belőlük. Elég számító kis dög, aki a bajban csak ott hagyja a "haverjait". Szerintem képes lenne végignézni, hogy egy vadállat hogyan tépi szét a mellette lévő embereket, sőt másokat lökne előre, hogy menekítse magát.. Szóval igen, ő nem épp egy barátkozós típus, egy tapló állat mindenkivel és utálja a többi embert, legfőképpen a sárvérűeket, szerinte ők csak bűvészek, akik poénból járnak csak ide.. Emlékszem, hogy jött egy elsős, aki azt hitte valaki és próbáltam meggyőzni Iant, hogy ne leckéztesse meg, azonban nem hatotta meg, annyira nagy hatással volt a kölyökre, hogy már három éve minden egyes alkalommal bepisil, ha meglátja Iant..

II. Ellenségek:

Ian-nek van egy mondása: "Ellenségek mindenhol, de ellenfél egy sem akad." Nagyon sokan utálják, ami nem is csoda, sok csajt csábított el a pasijától, sok embernek beszól és még többet aláz meg, mondhatni az egyik legrosszabb alak az iskolában. Ha szerez egy ellenséget addig nem nyugszik, míg teljesen darabokra nem cincálja a lelkét és valamiért eddig mindig sikerült megtalálnia a másik gyenge pontját. Képes megtalálni mások gyengeségeit és szépen felhasználva apránként teszi tönkre azt, aki neki nem szimpatikus. Én már nem is próbálkozom, hogy megakadályozzam, sose figyel rám ez a pöcs..

III. Család:
Ha tőlem kérdezed, akkor mindenben az apjára hasonlít, az volt ilyen mindig az anyja szerint.. Nem is értem, hogy miért nem örökölt semmit sem az anyjától, ő sokkal kedvesebb és aranyosabb, mint az apja. Nem, nem egy család centrikus gyerek, várja a pillanatot, mikor hull el az öreg Hildergard és mikor örökölhet. Tervei vannak a jövőre nézve, szerintem meg sem kell említenem, hogy az apja és ő is Voldemortot majmolják, mintha valami istenség lenne. Mindig is voltak sötét hajlamai, szerette a sötétséget, nem kizárt hogy ha az apja nem fog meghalni, akkor ő segíti majd meg a folyamatot az iskola befejeztével.

IV. Viselkedés:
Nem, nem épp Ianre jellemző a jó modor. Persze ismeri a viselkedési normákat és az etikett parancsolatait, de leszarja és nem hatja meg, hogy egy lányt nem szabad lekurvázni vagy bármi hasonlót. Udvariasság és a lovagiasság nem ismert szó nála, senkit sem enged maga elé, sose érti, hogy egy fiú miért kedves egy lánnyal.. Szerinte egy lány két dologra jó: kúrásra és lehúzásra, talán ezért nem volt még egyetlen egy kapcsolata sem, ami három napnál tovább tartott volna. Akkora fasz ez a gyerek, de tényleg baromi nagy, legtöbbször nem is akarom tudni mit csinál, de bakker végig kell néznem mindent mindent, mert hozzátartozom, nem tudod elhinni, milyen szar nekem néha! Persze ahol kell viselkedik, tanórákon mindig jól viselkedik, de nem mondom, hogy nem jár büntetőre sosem, talán többször volt ott, mint bármelyik diák.

Ide egy idézet jön

Pálca
Kökény 14 hüvelyk, unikornis szőr
Patrónus
Jegesmedve
Erősség
Gondolatolvasás
Gyengeség
Kedvesség
Dementorok
A pillanat, amikor az apja majdnem halálra verte az anyját, mert nem a kedvencét főzte ebédre
Edevis tükre
Voldemort őt tesziu meg jobb kezének
Mumus
Esküvője, egy sárvérűvel
Amortentia illata
Vér fémes illata egy kis vanília aromával

Külsö leírás
Nagyon is tisztában van a testi adottságaival és jól tudja, hogy nem egy rossz pasi, elég közkedvelt a lányok körében. Nem is csoda, hisz rá kell nézni, azért a mosolya édes, annak ellenére, hogy a lelke rohad..
180 és 190 cm méter között mozog, nem tudja milyen magas, sosem foglalkozott ezzel, szerinte lényegtelen a magassága, annyi elég, hogy bőven egy fejjel magasabb a lányoknál. Barna a haja és a szeme. Utálja ha borostás az arca, sose szereti, mindig borotválja és természetesen egy méregdrága arcszesszel keni be a pofáját, aminek az illata vonzza a lányokat, akár a cukor a méheket. Szálkás testalkata van, pont kellően sok izomköteg van a testén. Hát el kell mondjam, hogy méregdrága cuccokban jár, amikor nem az iskolában tartózkodik és előnyben részesíti a sötét ruhadarabokat. Kedvenc színe a sötétzöld és a fekete.

Születési hely
London
Származás
Aranyvérű
Elkötelezettség
Sötét nagyúr
Születési idő
IDE ÍRD
Családi állapot
Jegyes
Roxforti ház
Mardekár

Elötörténet
Tudom, hogy mi érdekel téged, mindenkit érdekli az életem, de legjobban az, hogy egy éjszaka te legyél a szerencsés, akivel hálok, azonban.. most térjünk rá az életemre, mert mégis kell magamról mesélnem nektek.
Tudjátok egyszer mindenki megszületik és telik az élete, na nálam is pont így volt minden, megszülettem és apám szerint nem felsírtam, hanem közöltem az orvossal, hogy dugjon vissza, mert nem akarom az orvos fejét tovább nézni. Az az egészben a legrosszabb, hogy ezt még ki is nézném magamból, ha nem tudnám, hogy az újszülöttek nem beszélnek. Aztán cseperedtem és látszott rajtam, hogy nem anyám szelídségét és naivságát, hanem apám rosszindulatát és gonosz természetét örököltem. Aranyvérűségem felsőbbrendűségét éreztettem mindenkivel, akivel csak lehetett, lenéztem másokat és megszereztem, amit akartam, még ha csak egy egyszerű játékról is van szó. Már az óvodában verekedős voltam és elvertem azt a gyereket, aki nem hódolt be, sajnos az óvónők túl magasak voltak, hozzájuk nem szabadott nyúlni. De apuci eleget fizetett és ők is nyalták a seggemet..
Aztán már hétévesen megjelentek nálam a jelek, hogy különleges gyerek vagyok. Aztán meg is kaptam a levelemet a Roxfortba és egyértelmű volt, hogy melyik házba osztottak be, nekem a helyem csakis a Mardekárban lehetett. Talán apám meg is ölt volna, ha másikba kerülök, valóban megölt volna, közölte velem első nap, hogy ha szégyent hozok rá elég rövidke lesz az életem. Szerintem tök édes, értitek első nap nem azt mondja, hogy tegyem büszkévé és tegyek meg minden tőlem telhetőt, hanem hogy megöl, ha nem leszek Mardis. Aztán ott is teltek az évek, és már majdnem a suli királya vagyok, sokan ismerik a nevemet, ami nem is csoda.. Minden nagy ünnepet utáltam, meg a nyarakat, mer haza kellett menni az ősökhöz. Anyámmal személyesen nem volt bajom, de apámmal annál több, nem is tudom, hogy anyám miért szeretett bele abba a faszkalapba, de nem is nagyon érdekel. Szóval az iskolás éveim alatt sok baromságot tettem:
I. évfolyamban: megfordítottam minden képet a lépcsőházban, mondanom sem kell, hogy nem nagyon kedveltek a képek. Persze ide még azt is elmondhatom, hogy próbáltam bejutni más házak klubhelyiségébe. Tudjátok egy örök mozgó és eleven gyerek voltam, de a kviddicset utálom, sosem értettem hogy mi érte van ott repkedni.
II. évfolyamban: Hát nem is tudom, random embereknek változtattam meg a hajszínét meg kentem be ragasztóval a padjukat. Szerintem jó buli volt és nekem tetszett is az, amikor mások nem tudtak felkelni a helyükről, mert a seggük és a ragasztó nem engedte.
III. évfolyamban: Nem emlékszem mindenre, de azt tudom, hogy egy lánynak, akinek a térdéig leért a haja levágtam a válláig.. Nem értékelte a mesterművemet, mert ilyen cikk-cakkos ollóval végeztem a beavatkozást. Azóta sem áll velem szóba, mintha utálna, pedig szerintem semmi oka sincs arra, hogy utáljon.
IV. évfolyamban: Hát itt már kicsit okosabb és bölcsebb voltam már, elkezdtem jobban szopatni a többieket, elloptam mások naplóját és volt akit megfürdettem a Fekete-tóban. A pletykák is eljutottak hozzám, előszeretettel terjesztettem, kicsit átszínesítse a történteket. Ja és ekkor kezdtem el játszani a csajokkal, mint macska az egérrel.
V. évfolyamban: Emlékszem arra, hogy volt egy lány, aki azt szerette volna, hogy belé szeressek és főzött nekem szerelmi bájitalt vagy mit.. Na kicsit bebukta a dolgot, mert mással itattam meg a piát, amire ő nem számított, szegény kicsit lebecsült engem. De ebben az évben semmi érdemleges nem volt, csak 25 csaj szívét zúztam darabokra.
VI. évfolyamban: Na most vagyunk itt, hát azt kell mondjam, hogy nem voltam tétlen és visszahúzódó. Sok botrányhoz van közöm, de hát nem tehetek róla, hogy mindenbe belerángatnak, bár szerencsére a drogcsempészet miatt még nem buktam le.. Erről eszembe jut egy történet.
Van egy Anne Newsome vagy faszom tudja mi a neve a kis ribancnak, mert tönkretette a drogdíler társam.. Ugye minden úgy kezdődött, hogy elkezdett nyomulni a gyerekre és én mondtam neki, hogy ne reméljen semmit, mert mindenki tudja, hogy mekkora ribanc a csaj.. Na hát ő nem igazán fogadott nekem szót, így tehát belement a picsa játékaiba és ő vesztett, miután már nem volt haszna a gyerekből vagy a faszom tudja mi miatt, de lapátra tette. Azóta nem hoz cuccot és nincsenek titkos kis partik sem, ahol beszoktunk tépni mert az a ribanc bekavart azzal, hogy viszketett a pinája!..
Szóval most azon vagyok, hogy valaki megleckéztesse a csajt és megmutassa neki, hogy ki az úr, szóval egy ideje keresztbe teszek neki. Mindenki úgy tudja, hogy valami csúnya nemi baja van és hogy már három gyereket vetetett el, de ezek is csak laza pletykák, még egy nagy dobással készülök.. Na de hát igen, ennyi lenne röviden az életem és ha többre vagy kíváncsi akkor keress fel és talán megírom az életemet egy könyvben, biztos hogy ezrek vennék meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
20
Hozzászólások száma :
103
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Ian Hildergard   Szomb. Okt. 29, 2016 1:25 pm

Gratulálunk, elfogadva!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Ian Hildergard
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: 9 és 3/4-ik vágány :: Beosztási ceremónia :: Elfogadott karakterek :: Mardekár-
Ugrás: