>
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share
 

 A kutatócsoport (bővítés alatt)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Hermione Granger

Kor :
24
Keresem :
Hozzászólások száma :
19
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: A kutatócsoport (bővítés alatt)   A kutatócsoport (bővítés alatt) EmptyCsüt. Okt. 06, 2016 11:01 am

Madam Marsal

40 körül
Szent Mungo
Eva Green (?)
osztályvezető gyógyító
félvér
Azon kevés gyógyítók közé tartozol, akik órákat adnak a gyakornokok számára, emellett pedig sokszor előfordult, hogy a te osztályodra osztottak be ügyelni, vagy ellátni az ápolói teendőket. Az ember, főleg ha nyitott füllel jár, hall egyet s mást a betegeidtől. Például, hogy Dilys Derwent, az aranykezű gyógyító és későbbi roxforti igazgató leszármazottja vagy, az életedet mégis egy tragédia miatt szentelted a Mungónak, a kutatói élet izgalmai helyett. Hogy mi húzódhat a háttérben, arról nekem fogalmam sincs, és az általad kezeltek sem szolgáltak több információval.

Dumbledore személyesen keresett fel téged, hogy szakértelmeddel segítsd a kutatást, s mindeközben az osztályodon igyekezz életben tartani Pottert, ameddig csak lehetséges. Te pedig megteszel mindent, erődön felül. Mindig az elsők közt érkezel, és az utolsók között távozol, a gyakornokaidtól pedig maximális odafigyelést és odaszántságot követelsz. Holdtöltekor azonban mindig a helyettesedre bízod az osztályt. Azt mondják, elutazol. Konferenciára. Na, persze.

Vajon mások összerakták már a kirakóst? Nekem is csupán sejtéseim vannak, hiszen sosem látom rajtad a vérfarkasokra holdtölte közeledtével jellemző levertséget, fáradtságot. Mindig tökéletes a megjelenésed, és a végletekig higgadt, összpontosított munka jellemez. Előfordulhat, hogy nem te hordozod ezt a bundás terhet, de annyi biztos: valakinek odahaza minden teliholdas éjszakán szüksége van rád.
Meddig tudod még megőrizni a látszatot, és egyensúlyt teremteni a vállalt feladatok és a mázsás súly között?Mister Osberd-(Caramel)

35 körül
Minisztérium
James McAvoy (?)
amneziátor parancsnokság
félvér
Cornelius Oswald Caramel, a '96-ban visszavonult mágiaügyi miniszter, mindig meglehetős diszkrécióval kezelte a magánéletét. Az emberek persze tudtak bizonyos dolgokat, például a Reggeli Prófétából vagy a Szombati Boszorkányból, mely olykor lehozott egy-egy cikket a Madam Caramel ruhatára alapján felállított, új trendről, vagy a miniszter bőkezű adományairól. Láthattak fotót a Caramel családról, mely a tradicionális modell ékes példája volt - a büszke szülők, egy leány és egy fiúgyermekük mellett. Micsoda hígítatlan idill!

A miniszter magánéleténél csak balkézről született, soha el nem ismert fiát óvta jobban a nyilvánosság elől. Bár hosszú huzavona után elismerte magáénak a fiút, a nevét nem vehette fel. Képtelenség, hiszen gondolj a botrányra, amit ez okozott volna! A hagyományos eszmék és értékek zászlós élharcosa, Cornelius Caramel - és házasságon kívüli gyermeke! (Aki ráadásul meg is előzi korban házasságon belül született féltestvéreit, így az öröklési sorrend is felborult volna egy ilyen szégyenteljes beismeréssel.)

A fiú azóta felnőtt, az amneziátor parancsnokságon dolgozik, remek eredményei azonban nem hozhatnak számára kitörést, nem léptethetik elő. Cornelius nem akarja, hogy kitűnjön, így mindig megakadályozta a feljebb jutását, rendszeres járadékkal befogva az anya száját is. Jó neki ott, ahol van! Mr Osberd persze mérhetetlenül feszült ettől a helyzettől, legszívesebben világgá kürtölné, micsoda szemétláda az apja, meg úgy egyébként is: nehezen tartja vissza magát a botrány kipattintásától!
Mostanság azonban más dolgok is foglalkoztatják, hiszen gyakorlott amneziátorként ő maga is kutatni kezdte a Pottert megtámadó kórt, annak is az agyra és főleg az emlékezésre és felejtésre gyakorolt hatásait. Úgy sejti, az agy leépülése csupán elrejti a megoldást, és valójában minden ott kering Potter fejében. Ki tudja? Talán ez az eredmény végre felemeli őt, és kiléphet az árnyékból!


Miss Scamander

25 körül
Üzlet
Elizabeth Olsen (?)
patikai alkalmazott
aranyvér
Talán te szenveded meg legjobban a szüleid közt dúló ellentéteket, hiszen első gyermekükként mindig a villámhárító kényszerű szerepében kell jól teljesítened. Az öcséd, Rolf (az a Rolf, aki Rowlingnál Luna Lovegood férje lesz – a szerk.) igyekszik kimaradni a konfliktusból, de ő meg is teheti, hiszen sokat utazik. Te pedig, hiába költöztél el egy Abszol-úti lakásba, még mindig felelősséget vállalsz a szüleidért. Anyádnak, akit az előző postban megtalálsz, fáj, hogy a Merlin-díjat tavaly apád kapta és nem ő. Te pedig félsz, hogy erre rámehet a közös életük.

Ugyanakkor nem tudsz állandóan közvetíteni közöttük, szerencsédre, hiszen van egy remek állásod az Abszol-úton álló patikában. A gyógyfőzetekhez és mérgekhez különösen értesz, mondhatni, ez a specialitásod, ezért fiatalkorod ellenére mostanra már a készítmények legnagyobb részét te állítod elő a vevők számára. A főnököd el van ájulva a tudásodtól, néha úgy tűnik, csapja is neked a szelet, ami nincs kifejezetten ellenedre, végül is jóképű, szellemes férfi, csak hát nős, szóval…

Mikor Dumbledore toxikológust keresett a kutatók közé, Bimba professzor azonnal téged ajánlott, és lássuk be, valóban felülmúlsz minden elvárást! Gyakorlottan, pontosan dolgozol, ami elég meglepő, látva, milyen szétszórt vagy egyébként az életed más területein. Ez azonban nem változtat azon, hogy bármilyen mennyiségű és minőségű mérget ki tudsz mutatni Potter szervezetében, amennyiben a leépülésének hátterében nem bűbáj, hanem bájital áll. Vajon milyen elmélettel állsz majd elő a következő megbeszélésen, az elvégzett vizsgálatok után? És meddig tudod rejtegetni a munkatársaid, és főleg a főnököd elől, hogy a kutatásaidat és elemzéseidet valójában a patika hátsó, „kotyvasztó” termében végzed?


Vissza az elejére Go down


Hermione Granger

Kor :
24
Keresem :
Hozzászólások száma :
19
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: A kutatócsoport (bővítés alatt)   A kutatócsoport (bővítés alatt) EmptyCsüt. Szept. 29, 2016 6:41 pm

Severus Snape

40 éves
Roxfort
Alan Rickman
bájitaltan prof.
félvér
– Professzor, meg kell hallgatnia!
- Az elmúlt évek annyira kikezdték az agyát, Granger, hogy már nem is érti, amit olvas? Három levelét utasítottam el. Hármat!
- Ezért kell most szemtől szemben néhány percet adnia nekem!
- Nem.
- A segítségére van szükségem!
- Tudom. És nem.
- Ön képes lenne meggyógyítani!
- Mitől ilyen biztos benne?
- Bájitalmester. Olyan titkok tudója, amit még az én képzésemben sem adnak át senkinek!
- Ez, a képzését tekintve, nem meglepő.
- Már mások igent mondtak a felkérésemre! Dumbledore professzor…
- Sss! A pokolba is, ha már nem tudja befogni a száját, legalább beszéljen halkabban!
- Dumbledore professzor eljuttatta a levelemet Nicholas Flamelhez, és felvettem a kapcsolatot a Scamander családdal is! Nem is hinné, hányan érzik fontosnak, hogy megtalálják a gyógymódot Harry Potter betegségére!
- Nehezen hiszem.
- Nem mindenki önzetlenül, persze. Van, aki csak a szakmai hírnevét akarja növelni, de a lényeg ugyanaz! Kérem, csatlakozzon!
- Ugyan miért tenném?
- Mert tanárként az a dolga, hogy segítsen! És mert nem fogja megbánni.
- Akar erre fogadni?


Tehát, ez a helyzet. Hermione egykori bájitaltan tanárát is igyekszik bevonni a betegség lehetséges gyógymódjának felkutatásába, feltalálásba. A prominens társaság, akikkel a lány levelezést folytat, talán nincs akkora hatással a professzorra a végső döntés meghozásában, mint Lily Evans emléke. (Hiszen mégis csak az ő fia fekszik leépülve, magatehetetlenül a Mungóban!)
Hogy végül kerekedik-e a dologból együttműködés, azt a megalkotóra bízom! Éppen úgy, mint Snape kémkedésének, halálfalóságának, tanárságának más pontjait is. Annyi biztos, Granger már jó ideje ostromolja, és nem riad vissza jórészt semmilyen eszköztől, annak érdekében, hogy a professzor elképesztő tudását latba vesse. Meddig húzódik még ez a licit?


Madam Scamander

45 körül
csoport
Rosamund Pike (?)
herbológus
aranyvér
Házasság révén került be a kutatási eredményeiről méltán híres Scamander családba, azonban ő sem bújhat el az apósa, Newt mögött. Mi több, a rossz nyelvek szerint az asszonyba több tehetség, és több ambíció szorult, mint férjébe, aki születése óta élt már az örökölt név árnyékában. Persze, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél…

Hamisítatlan arisztokrata, akit azonban sosem vonzott a könnyen jött vagyon csillogása. Nem fél bepiszkolni a kezét, gyakran végez kutatásokat csoportokkal mind a szigetországban, mind Európában és más kontinenseken. Gyakran jelennek meg publikációi, meghatározó cikkei a „Gyógynövénytani Szemle” címet viselő lapban. Polírozott renoméján csupán a múlt évi Merlin-díj odaítélése ejtett csorbát, melyet a várakozással ellentétben nem ő – hanem a férje kapott meg. A név, ugyebár, nem válik köddé az évek során, legyenek az eredményei bármilyenek is.

Madam Scamander ezért is egyezett bele abba, hogy beszáll a Pottert megtámadó különös kór gyógymódját kutató gárdába. (Hogyan is mondhatott volna ellent, mikor Grangert éppen Dumbledore irányította hozzá?) Úgy érzi, ezzel talán enyhíthet a húsába maró irigységen, helyrehozhatja a házasságát, és ki tudja? Ha a kísérlet jó eredménnyel zárul, a nevét örökre megjegyzik!


Navin (?) Flamel

30 körül
mesterek
Daniel Brühl (?)
dragonológus
aranyvér
A varázsvilágban mindenki ismeri Nicholas és Perenelle Flamel nevét,  a házaspárét, akik együtt fedezték fel Dumbledore-ral a sárkányvér felhasználási módjait. Közös titkukkal, a bölcsek kövéből kinyert elixírrel több száz évet éltek le együtt, azonban a kő megsemmisítésével állapotuk hanyatlásnak indult. Egészen Nicholas és Perenelle 90-es években bekövetkezett haláláig, Navin sem volt más, csupán számos leszármazottjuk egyike. A fiatalember azonban képtelen helyzetben találta magát, mikor felmenői halálával kiderült: szinte minden félkész kutatásuk anyagát ráhagyományozták. Ezzel több, mint hatszáz évnyi feljegyzés szakadt a nyakába, rengeteg lehetőség, rengeteg izgalom – és veszélybe került az élete.

Ugyanis a terebélyes családfa más ágain azonnal megindult a spekuláció, vajon hogyan tehetnék el láb alól Navint minél előbb, vagy miként állíthatnák félre az útból? Mindenki, még a teljesen ostobák  is, maguknak akarták a feljegyzéseket. Hiszen szép summa áll annak a házához, aki jó vásárt csinál belőlük! (Ezt minden bolond tudja.)

Navinnak Dumbledore nyújtott védelmet, Nicholas emléke iránti tiszteletből. Ilyen patrónus mellett pedig nem csoda, ha Flamel figyelemreméltó eredményeket ér el a dragonológia területén! Ki mondta, hogy a sárkányvérnek nem lehetnek más, eddig ismeretlen felhasználási módjai?
Most azonban új ügy előtt áll, aminek minden tudását oda kell szentelnie: a Pottert felfaló kór kutatásába Dumbledore miatt vágott bele. A hírnév egy fikarcnyit sem érdekli; sokkal jobban örülne, ha elvonulhatna a rivaldafényből – hiszen, ha nagy körülötte a zaj, habzó szájú rokonsága is könnyebben rá talál! Hogy mi lesz a sorsa, azt a megalkotóra bízom.A hozzászólást Hermione Granger összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 22, 2016 10:49 am-kor.
Vissza az elejére Go down
 
A kutatócsoport (bővítés alatt)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: 9 és 3/4-ik vágány :: Beosztási ceremónia :: Keresettek-
Ugrás: