>
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Benjamin Soe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar

Kor :
48
Hozzászólások száma :
1
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Benjamin Soe   Szomb. Okt. 08, 2016 11:40 am


Benjamin + Soe

Főkarakter
Ben
Csoport
Sajtó
Play by
Sean Maguire
Foglalkozás
Újságíró
Karaktertípus
Saját
Különleges képesség
Metamorfmágia

Belsö leírás
Ambíciózus: Számára egyszerűen nem léteznek lehetetlen feladatok. Amibe belekezd, azt mindig véghez is viszi. Meg tudja nevezni a céljait, amelyekért küzd, és mindig talál valamiféle eszközt, hogy előrehaladjon. Lelkesedését csak nagyon nehezen lehet letörni.
Bizakodó: Nincs olyan dolog, amiben nem látja meg a jót. Lételeme a pozitív gondolkodás, valamint bármiben tud hinni, még a legreménytelenebb helyzetekben is.
Csintalan: Gyerekkorából megőrzött egy alkalomadtán igen előnytelen tulajdonságot. Néha a buzgósága, és lelkesedése átlép egy határt, de ezt fokozatosan igyekszik kontrollálni - főleg kevés sikerrel.
Döntésképtelen: Általában sok dolga van, és sosem tud, illetve nem is akar választani. Nincsenek meg nála a prioritások.
Elmélyülő: Akármibe bele tudja magát ásni. Mindig csak kutat, és kutat, sosem elég az, ami már megvan. Néha emiatt nem sikerül úgy valami, ahogy akarta.
Független: Meghallgatja a véleményeket, de mindenről formál sajátot is. Ezeket sokkal többre becsüli, mint másokét, és csak kivételes krízishelyzetekben kér tanácsot, segítséget.
Gondoskodó: Fiát a mindenének tekinti, főleg, mióta felesége életét vesztette egy kínzás során, melyet ő is éppen túlélt.
Hezitáló: Sosem képes arra, hogy gondolkodás nélkül válaszoljon bármire is. A döntésképtelensége még inkább igazolja ezt a tulajdonságát. Kell neki egy bizonyos idő, míg végigfut gondolatainak legmélyén is, és csak utána válaszol - amennyiben tud.
Igazságtalan: Amennyiben valakinek igazat kell adnia, és a két fél közt valakit jobban kedvel, akkor az elfogultságaára hallgat inkább, és a számára fontosabbik embernek ad igazat, hogy ne tűnjön döntés nélkülinek.
Jóhiszemű: Mindenkiben talál jót, és ezzel együtt úgy gondolja, hogy akkor innentől kezdve az a valaki egy jó ember. Nem érdeklik a rossz tulajdonságok, és mindenkinek megbocsájt. Ez egy újságírónál nem kifejezetten előnyös tulajdonság.
Kockázatkerülő: Mindig a lehető legegyszerűbb utat keresi, akármilyen hosszan kell is járnia azt, hogy elérkezzen céljához. Csak fiáért vállal igazi kockázatot.

Egy komikus, egy zongorás, / Ezt úgy hívják: kabaré.

Pálca
15 és ¾ hüvelyk, nyírfa, fenyő markolattal, egyszarvúszőr maggal
Patrónus
Erősség
Elég jó párbajozásban, illetve könnyen szót ért másokkal. Pozitív gondolatai elnyomják a negatívakat, ezért a jó hangulatával gyakran feldobja mások hangulatát is.
Gyengeség
Lassan gondolja végig a dolgokat, és az esetek többségében nem tud dönteni. Könnyen sebezhető lelkileg.
Dementorok
Három kínzás, melyet feleségével átélt, és melybe majdnem mindketten belehaltak. Felesége elvesztése, és a tehetetlenség, melyet akkor érzett, a mai napig kísérti őt.
Edevis tükre
Büszke, kezében egy saját maga indított sajtótermékkel, mely több ezres nyomtatással és eladással rendelkezik.
Mumus
Megkínzója és ezzel együtt feleségének gyilkosa is. kegyetlenségéről híres ez az ember, ezért a mumussal szemben Benjamin tehetetlennek bizonyul. Pozitív gondolatait szinte csak egy mumus megjelenésekor veszíti el, illetve a dementorokkal szemben.
Amortentia illata
Porosodó könyvek és az erdő egy kellemes esőzés után. Ez vegyül felesége hajának és fia illatával. Ez az egész furcsa illatfelhő borsmentával, és palacsintával van fűszerezve.

Külsö leírás

Átlagos testalkatú és magasságú férfiember. Pont annyira edzett, amennyire kell, semmi felesleges szálka nem rondítja testét. Barna szemével és hajával melegséget sugároz magából a többi ember felé. Hajával nem törődik sokat. Olyan, mintha most borzolta volna a vihar, és ez neki teljesen meg is felel.
Öltözködésére nyugodt szívvel mondható, hogy rendszertelen. Hol öltönyben lófrál, hol pedig egyszerű, mintás pólóban. Azt veszi fel, ami először a keze ügyébe kerül. Emiatt azonban sokszor nyújt elég érdekes látványt. Elvégre nem túl szokványos, ha egy férfi öltönynadrágban, nyakkendőben, pólóban és ballonkabátban mutatkozik, de ő már csak ilyen.
Bal alkarján kissé hadirokkant egy törés miatt, melyet megkínzója okozott. Látszik, hogy az átok okozta sérülés nem tudott heg nélkül begyógyulni. A bőrfelületen egy vékony, lilás-vöröses vonal húzódik. Egyik lábára sántít, ami szintén a kínzások eredménye.
Arcát vékony, rövid körszakáll szegélyezi, melyet rendszeresen ápol, illetve borotvál le. Fülei talán az átlagnál egy csöppet nagyobbak, de ez alig észrevehető formaság.

Születési hely
London
Származás
Aranyvérű
Elkötelezettség
Semleges
Születési idő
1970. április 7.
Családi állapot
Özvegy
Roxforti ház
Mardekár

Elötörténet
A vihar előjeleként esőfelhők gyülekeznek az égbolton eltakarva a csillagok fényét, és az ezzel járó csípős, hideg szél minduntalan, csendesen fújdogál, s hajába kap a kihalt utcán siető egyetlen házaspárnak. Helyszínünk egy kórház előkertje, ahol átvágva az ember egészen az auláig juthat, ha úgy tartja kedve vagy dolga. Sokan esküsznek a jó öreg Saint Patrick Kórházra, holott eszközei immáron elavultak, s az orvosok nagy része se most volt ereje teljében. Noha néhányan újítottak módszereikben, a legtöbb orvos elzárkózott a változtatástól. Maradtak a jól megszokott, és bevált módszereknél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Benjamin Soe
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: 9 és 3/4-ik vágány :: Beosztási ceremónia :: Készülő karakterek :: Futottak még-
Ugrás: