>
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Milena Scamander

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar

Kor :
27
Hozzászólások száma :
32
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Milena Scamander   Vas. Okt. 09, 2016 12:11 pm


Angelina Milena Scamander

Főkarakter
Mina Scamander
Csoport
Üzlet
Play by
Melissa Rauch
Foglalkozás
Patikai alkalmazott
Karaktertípus
Keresett
Különleges képesség
Bájitalfőző tehetség

Lelkem szilánkjai

~ Fear ~
Bár legnagyobb félelme a szülei válása, és ezáltal a családja darabokra törése, nem ez az egyetlen. A sok irreális félelem mellett (mint a pókok és mindenféle csúszómászó, hoppanálási baleset), sok más is megtalálható. Tart attól, hogy egyszer az ország anarchiába fog süllyedni valamilyen okból kifolyólag. Nehezen tudna megbarátkozni az állandó harccal, az emberek rossz akaratával. Attól is tart, hogy egyszer majd felébred és rájön, hogy eddigi élete semmit sem ért, a munkája feleslegessé vált, és kénytelen azzal foglalkozni, amivel nem akar és nem is tud a képességei hiányában. Az egyik legnagyobb félelme viszont, ami bár alaptalan az eddig elért eredményei alapján az az, hogy nem fog felérni családja hírnevéhez, és szégyenbe hozza őket. Tart attól, hogy mások mit gondolnak róla, ezért igyekszik valamennyi távolságot tartani, de a munkájából kifolyólag csak nehezen megy neki.
~ Happiness ~
Az egyik legnagyobb boldogságot az okozza neki, hogy biztonságban tudhatja magát és családját. Bár az öccse a világot járja, a rendszeres bagolyváltásnak köszönhetően tudja, hogy minden rendben van. Sokat tud nevetni a vicceken, néha még napokkal később is óriási hahotázásban tör ki, ha eszébe jut. Vannak olyan pillanatok az életében, mikor egy vajsör vagy tea mellett leül otthon a kényelmes foteljébe, és csak hallgatja a zenét. Ilyenkor jaj annak, aki megzavarja, mivel csak ritkán enged meg magának ilyen pillanatokat. A legegyszerűbb dolognak is tud örülni, és az ajándékozás sem nehéz vele kapcsolatban. A legkisebb apróság, egy alma a zöldségestől, egy szál virág a szomszéd kertjéből, és máris felderül a legszomorúbb napján is. Különösen kedveli az 1920-as éveket, amikor a nagyszülei megismerkedtek. Van is neki egy ebből az időszakból való ruhája, kiegészítőkkel együtt. Mikor igazán ki akar kapcsolódni, akkor elmegy egy olyan klubba, aminek témája ez az időszak.
~ Reality ~
A valóságban néha azt kívánja, hogy bárcsak olyan életet élhetne, mint fiatal korukban a szülei és most az öccse. A kalandvágy őt is hajtja, így szeretné felfedezni a világot, főleg a különböző új főzetek megtanulása miatt. Megfogadta, hogy egyszer elmegy az Egyesült Államokban lévő rokonaihoz, és az ottaniakkal már meg is beszélte a találkozót, csupán időt nem talált még rá. Nem szereti, ha a nevén szólítják. Jobban szereti a Lina vagy a Mina beceneveket. Mindig van nála penna és pergamen, ha eszébe jut valami, akkor azt le tudja jegyzetelni. Jegyzeteit néha illusztrálja is, van egy külön fiókja, amiben ezeket a lapokat gyűjti. A lakása rendetlen, és csak akkor tesz rendet, mikor már maga sem látja át a káoszt. Szinte mindig elfelejti a fontos és kevésbé fontos dátumokat, ha valamit jó előre nem készít össze, akkor otthon hagyja a legfontosabb eszközeit, és a legkevésbé fontosakat, vagy éppen az egyáltalán oda sem illő holmikat csomagolja el. Előfordult az is, hogy megbeszélt valakivel egy találkozót, és egyszerűen rossz helyre ment.

Úgy hiszem, holnap erősebbek leszünk a tegnapnál.

Pálca
Egyszarvúszőr mag, körte, nagyon rugalmas, 11,47 hüvelyk hosszú. Markolatába nemrégiben egy kis fiola került, benne egy kevés Felix Felicis-zel. Mert mindig jól jön egy kis plusz szerencse.
Patrónus
Fehér sivatagi róka
Erősség
Kitartó, segítőkész, kíváncsi és határozott.
Gyengeség
Hiszékeny, makacs, zárkózott, és nehezen mond nemet, szétszórt.
Dementorok
Első találkozása az anyjával, miután nem kapta meg a Merlin-díjat. A nő ijesztően össze volt törve pár napig.
Edevis tükre
A szüleit újra boldognak látja egymás oldalán a saját esküvőjén.
Mumus
Egyszer elront egy bájitalt, és azzal megöl valakit.
Amortentia illata
Új könyv illata keveredik gránátalmáéval.

Látszat
Mina első ránézésre akár egy bombázó is lehetne, ha a hétköznapokban is ugyanúgy törődne a külsejével, ahogy akkor, mikor valahol hivatalosan kell megjelennie. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen ápolatlan, koszos és rongyokban jár, de a munkája és az állandó kutatások mellett kevés ideje marad magára. Szokták mondani, hogy kicsi a bors, de erős, és ez rá pontosan illik. Százötven centi magasságával az átlag alatt van, de pont ez teszi őt érdekessé és vonzóvá. Szőke haja és kék szeme megbabonázta már néhány diáktársát a Roxfortban, de eddig nem találta meg az ideális társát. A testalkata ideálissá tenné modellkedésre, pont átlagos, talán egy kicsit vékonyabb, ha elfelejt enni a munka miatt. Csak a szülei tudnak arról a kis égési sérülésről a bal mellén, amit egy felrobbant üst okozott bájitalkészítés közben. A ruhatárában a márkás holmik ugyanúgy megtalálhatóak, mint a nevenincs, mégis jól kinéző darabok. Rendszerint eltalálja, hogy mit kell felvennie, de a kényelmességet mindig szem előtt tartja, akármi is van rajta. Alkalmanként szemüveget is hord, de inkább csak kiegészítőként nem azért, mert szüksége van rá.

Születési hely
Philadelphia
Származás
Aranyvér
Elkötelezettség
Semleges
Születési idő
1975. augusztus 18.
Családi állapot
Hajadon
Roxforti ház
Hugrabug volt

Ami eddig történt

          Philadelphiában születtem, mivel a szüleim hosszú időt töltöttek a kutatásaik miatt az Egyesült Államokban. És nem csak a kutatások miatt, hanem meg akarták látogatni a nagymamám Porpentina szüleit és hugát. Sohasem meséltek túl sokat erről az időszakról, azt hiszem, én is csak amolyan véletlennek köszönhetem a születésem, annyira lefoglalta őket a saját dolguk. Pont, mint engem most, csak nekem még nincs meg az ideális társam. Ennek köszönhetően az első varázslóháború nagy részéből kimaradtunk, hiszen már négy éves voltam, mikor visszaköltöztünk ide. Akkor anyuék bújkáltak, teljes egészében ki akartak maradni, és sohasem meséltek róla, hogy nehezen ment volna nekik.
         A gyerekkorom pont ezért érdekesnek számított és még ma is az lenne. A két világ teljesen más volt annak ellenére, hogy a varázsvilágról beszélünk. Az ottani gyerekek féltékenyebben őrizték a titkaikat, még mások előtt is vagy csak nekem tűnt így, de mikor hazajöttünk, mintha felszabadultam volna, és addigra megszületett az öcsém is, így volt bőven lehetőségem mivel lekötni magam. Néha, mikor anyuék elmentek rövidebb időre, vagy csak meg kellett jelenniük valami elegáns estén, elvittek a nagyiékhoz. Olyankor csak leültem a nagypapa mellé, és addig hallgattam a történeteit, amíg el nem aludtam. Sokat olvastam, leginkább képeskönyveket, és büszkén figyeltem a szüleim az ajtó résén keresztül a munkájuk közben. És bár azt mondhatnánk, hogy ez így volt tökéletes, tévedés. A sok munka, az aranyvérűekre jellemző összejövetelek mellett szinte nem is volt idejük velünk foglalkozni. Elhanyagolva nem éreztem magam, csak néha. Jól esett volna alkalmadtán, ha megsimogatják a fejem, és megdicsérnek. Vagy ha rossz volt a kedvem, akkor odajönnek hozzám, és megpróbálnak felvidítani. Nem így lett, és én egyre többször menekültem a könyvek világába, miután megtanultam olvasni, vagy pedig az öcsémmel jártuk a családi birtokot, néha sötétedés után hazaérve.
         A Roxfortba kerülésem után már teljesen más világ várt rám. Eleinte kicsit elhidegülve a többiektől próbáltam boldogulni, aztán az idő múlásával szép lassan kezdtem felolvadni. Akkor sikerült barátokat is szereznem, a tanárokat is más szemmel láttam, és hamar kialakult, hogy a gyógynövénytan és a bájitaltan lesz a kedvencem. Volt olyan, hogy akkor is az üvegházakban töltöttem az időt, mikor mindenki más mással volt elfoglalva. Ekkorra alakult ki bennem az a szenvedély, amiről a szüleim és a nagyszüleim is meséltek. Egyszer még meg is jegyezték, hogy mennyire stréber vagyok, és jobban oda kéne figyelni a barátaimra, és bár ezt a rosszakaróim mondták, igazuk volt. Utána hetekig nem néztem az órákon kívül az üvegházak felé a bűntudatom miatt, viszont így az bántott, hogy elhanyagolom azt, amit szeretek. Végül a barátaim nyugtattak meg, azzal, hogy örülnek neki, ha velük vagyok, de jobban szeretnek boldognak látni, mint utánuk szellemként koslatni. Innentől újra helyreállt minden, szerencsére. Az iskolát ebből a két tantárgyból kitűnővel zártam, de a többi sem lett rossz, aminek nagyon örültem, és nem csak én.
         A szüleim bevettek néhány kutatásukba, és biztosítottak arról, hogy majd minden támogatást megkapok, de ekkor már tudtam, hogy saját magam akarok boldogulni és nem az árnyékukban növekedni. A család neve így is elég teher volt néha számomra. Láttam az iskolában és később is a nevem hallatán megjelenő elvárások csillogását a szemekben. Nem volt jó, ezért igyekeztem eltűnni a szemek elől, amennyire lehet. Elköltöztem otthonról az Abszol-útra, de időnként hazajártam és immár teljes jogú tagjaként az elitnek részt vettem az összejöveteleken is, ami néha nehéz volt. A szívem újra, és újra hazahúzott. Az iskola utáni időt igyekeztem kihasználni az ismerkedés szempontjából is, így volt nem egy kapcsolatom néhány év alatt, de ezek közül csupán egy bizonyult annyira tartósnak, hogy hónapokig tartson. Valahogy egyik sem adta meg azt, amit elvártam, pedig idővel lejjebb adtam a mércét és nem csak én.
         Ebben az időszakban jártam külföldön is. Eljutottam Dániába, ahol új növényekkel és új bájitalokkal ismerkedtem meg. Felettébb örültem a lehetőségnek, és itt tovább ajánlottak egy másik helyre is. Élveztem a hideg után egy melegebb helyre költözni átmenetileg, és Olaszország tényleg csodálatos hely volt. De ennek vége szakadt, mikor egy házassági ajánlat miatt haza kellett jönnöm. A szüleim, szerintük megtalálták nekem az ideális férjet, de már abban a pillanatban tudtam, hogy tévednek, mikor megláttam. Az ösztöneim azt súgták, hogy nem sülne ki semmi jó ebből a frigyből, így udvariasan és hatalmas botrányt keltve, visszautasítottam a lehetőséget. Ekkor helyezkedtem el a patikában, és kezdtem teljes erőmmel a kutatásokra, és a munkámra koncentrálni. Volt olyan időszak, mikor a lakásom tele volt jegyzetekkel, és készült az első publikációm is.
         Aztán megtörtént az a baleset, a szüleim házában. Az én kis lakásom kevésnek bizonyult hozzá, és csak később tudtam meg, mennyire veszélyesnek is. Az édesanyám elterelte a figyelmem egy pillanatra, ami pont elég volt, hogy az egyik hozzávalóból egy cseppel többet tegyek bele a kelleténél. Ez egy kisebb robbanáshoz vezetett, ami nagy kárt nem tett a konyhában, de engem megégetett, és azóta is viselem a nyomát. Rengeteget gondolkodtam rajta, hogyan történhetett, mivel nem lett volna szabad megesnie, és csak arra tudok gondolni, hogy talán nem is a mennyiség, hanem két hozzávaló nem kompatibilis egymással. Azóta nem is próbálkoztam ezzel a főzettel.
         Amikor lehet, visszamegyek a Roxfortba Bimba professzorhoz, és tanácsokat kérek tőle, vagy éppen megbeszéljük néhány új növény viselkedését, nevelésének körülményeit, de az is lehet, hogy csak teázunk egyet. Szerencsére a patikában a főnököm nem tud arról, hogy a háta mögött teljes egészében kihasználom az üzlet adta lehetőségeket, és zárás után, sokszor éjszakába nyúlóan dolgozok az új főzeteken, és a vevők gyógyszereit is itt állítom elő. És nem tudom, nem figyelmen kívül hagyni, amit a főnököm csinál. De nem értem, hiszen felesége van, ő pedig a nyílt színen udvarol nekem, és ez biztos. Össze vagyok zavarodva ettől, és nem tudom hova tenni, de nagyon jól esnek a bókjai és észrevettem, hogy mostanában már akarva-akaratlanul is keresem a kegyeit. Van olyan, mikor elbambulok egy pillanatra és csak őt nézem, ahogy kiszolgálja a főzeteimmel a vevőket. Olyan jó érzés. Mind a kettő, hiszen kedves, és odafigyel másokra, de aztán észbe kapok, főleg, mikor felém fordul, és én pirulva fordulok az üstöm felé.
         Úgy egy éve minden megváltozott. Anyu összetörten jött el hozzám, mint akkor kiderült a Merlin-díj átadó ceremónia után. Sírt, és én még soha nem láttam így sírni. Mindig olyan hűvös volt, a munkájára figyelt, de hogy nem ő kapta meg a kitüntetést, kiejtette a komfort zónájából. Egész éjszaka vigasztaltam, és azóta is hallgatom a dühét, a sírását, apu oldaláról pedig a dicsekedést, és az ösztönzést. Szeretem őket, és félek, hogy ez majd a házasságuk rovására megy. Én nem akarok igazságot tenni köztük, de sokáig nem is tudom csinálni tovább, hogy a közvetítő legyek közöttük. Az öcsém persze az egészből kimarad, hiszen járja a világot, ő a saját életével foglalkozik, de én ezt nem tudom megtenni. Fontosak a szüleim, ezért próbálom összehozni őket különböző módszerekkel, eddig azonban nem sikerült. Én egyre jobban a munkámba menekülök már előlük is, amit a barátaim sínylenek meg. Csoda, hogy eddig kitartottak.
         Aztán nemrég történt egy olyan dolog, amire nem számítottam. Kaptam egy levelet Bimba professzortól és Ms. Grangertől is ugyanazon a napon. A professzorasszony szólt, hogy majd egy fontos ügyben fognak megkeresni, és valóban. Ugyan elkéstem a megbeszélt találkozóról, pedig csak annyit kellett volna tennem, hogy kimegyek a patikából át a fagyizóba, de végül sikerült mindent megbeszélnünk. Ez szerencsére kicsit eltereli majd a figyelmem a szüleimről. Azóta még többet olvasok és keresem az okokat, hallgatom társaim beszámolóját, és reménykedem benne, hogy küldetésünk sikeres lesz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
59
Hozzászólások száma :
90
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Milena Scamander   Vas. Okt. 09, 2016 12:49 pm

Gratulálunk, elfogadva!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Milena Scamander
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: 9 és 3/4-ik vágány :: Beosztási ceremónia :: Elfogadott karakterek :: Üzlet-
Ugrás: