>
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Thalia Anne Traynor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar

Kor :
21
Hozzászólások száma :
7
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Thalia Anne Traynor   Kedd Okt. 25, 2016 5:28 pm


Thalia Anne Traynor

Főkarakter
Thalia
Csoport
Mester
Play by
Danielle Campbell
Foglalkozás
Diák
Karaktertípus
Keresett
Különleges képesség
Animágus

Belsö leírás
Naiv és ostoba lány. Gyakran hallani ezeket a szavakat édesapja vékony ajkú szájából, ha olyat cselekszik, ami nincs ínyére. Az idős Traynor azon ügyködött mióta csak gyermeke született, hogy az aranyvérű társadalomhoz méltó sarjakat neveljen utódjaiból, azonban valahol, a túl szigorú és érzelemmentes oktatás között elbaltázta az apai szerepet, és hibáinak utójelei most kezdik utolérni, hogy csemetei elérték a felnőtt varázslók korát.
Sosem mondta még a lányának, hogy szereti, és az egyetlen érintkezés köztük a kézfogás volt, ha esetleg Thalia kiváló, dicséretre méltó eredményeket ért el. Nem hiába nem sikerült belőle rideg aranyvérű arisztokratát nevelnie. Mert a szeretethiány mindig ott tombolt benne, és mint parázs, úgy tartotta égve a lángot, ami a mások iránti szeretetkinyilvánítás vágyát jelentette. Mert ő jól tudta, mennyire meg tudja változtatni egy ember napját, és életét, ha szeretetteljes emberek veszik körül.

Barátságos és mosolygós.
A barátai leginkább így jellemeznék. A gondoskodás remek tulajdonsága, amit embertársain és állatokon is egyaránt tud alkalmazni. Nem bírja jól a negatív aurájú személyeket, ennek ellenére egészen meglepő, de könnyen kezeli őket és a rossz momentumokat. Van egy elképzelése a jövője illetően, és ha elviselhetetlen tényezők satujába kerül, erősen belekapaszkodik.

Értethetetlen és manipulálható. Mondják azok, akik irigyelve figyelik, milyen jól bánik a különböző balszerencsés helyzetekkel, vagy hogy mennyire segítőkész, ha valaki szorult helyzetbe kerül. Persze ebbe a csoportba nem tartoznak sokan, hisz nem igazán foglalkoznak vele diáktársai, annak ellenére, hogy tiszta vér csurgadozik ereiben. Sokan talán a bátyja miatt ismerik, egykor még rengeteg lány gyűlöletének célpontja volt, de az is addig, míg kiderült róla, hogy Adammal mindössze édestestvérek. Aztán hirtelenül megnőtt a barátságára vágyó nőnemű jelentkezők száma, de Thalia számára teljesen érthető volt az ok. Így azokat a lányokat úgy kerülte, ahogy csak tudta.

Szorgalmas és logikus. Tanárai véleménye szerint. Sosem volt olyan beadandó házi feladat, amit Thalia ne csinált volna meg időre. Rengeteget kutatott, főleg ha különböző legendás lények gondozásáról kellett, és az olvasás is a kedvenc szabadidős tevékenységei között szerepelt. A bűbájtan tanárnő az egyetlen, aki nem kedvelte, aminek az oka nem más, mint az, hogy rettenetesen hasonlít édesanyjára. Noha nem terjesztendő, de a professzornő egykor Mrs. Traynor jelölt volt, így miután Thalia édesanyja kapta meg a szerepet, az egész család feketelistára került.

Csinos, de megának való. Frigid. Állítják róla a fiúk. Igaz, hogy édesapja miatt a lány szinte kivétel nélkül elutasította a másik nem közeledését, de soha nem is tett olyat, amivel látványosan magára vonta volna a fiatal férfiak frigyelmét. Egy alkalom és a legrosszabb választás kivételével.
Az iskola alatt nem volt kapcsolata, édesanyja nem bírta hangsúlyozni, hogy a roxforti évek nem a szerelemre vannak, az azzal később is lehet foglalkozni. Édesapja pedig ígéretet tett, hogy aranyvérű családhoz adja, aminek természetesen Thalia cseppet sem örült.

Elveszett, néha magányos, időnként túl boldog, aztán hirtelenül rendkívül szomorú, bátortalan. Nagy korty levegőt veszek, és igyekszem minden negatív gondolatokat, pletykákat elűzni. Mert én kedves vagyok, intelligens vagyok, és értékes is. Sosem ártattam senkinek szándékosan, így mindennemű rossz gondolat nem reális és alaptalan. Erős vagyok, és talpraesett. Thalia „Túlélő” Traynor vagyok.  

Mindenki követ el hibát az életben. Ez elkerülhetetlen. De venni kell egy mély lélegzetet, kihúzni magunkat, és továbblépni.

Pálca
9 és 1/4 hüvelyk, almafa, sárkányszívizom
Patrónus
szitakötő
Erősség
Rendkívül empatikus személyiség, nagy odafigyeléssel tud legendás lényeket gondozni, mások felvidítása igazán jól esik neki legyen - az szóval, vagy valamilyen apró gesztussal. Ezért sokan kedvesnek gondolják. Ambiciózus, szeret olvasni, de a tanulás sokkal nagyobb élvezetet okoz neki, ha több benne a gyakorlat. Ennek ellenére elmés lány. Kiemelhető még, hogy békeszerető, és könnyen kezeli, ha mások téves híreszteléseket terjesztenek róla.
Gyengeség
Ha rossz kedve van, a pesszimista gondolatok könnyen átveszik felette az uralmat. Olyankor nagyon negatív tud lenni és szinte kivétel nélkül kétségbe vonja minden tehetségét, létének értelmét. Egy kicsit naiv, de semmiképp sem befolyásolható. Nehezen kezeli a vitahelyzeteket.
Dementorok
Az egyik sötét folt az életében az, amikor édesapja először ütötte meg az anyukáját a szeme láttára. Kegyetlen pofon volt, ezt pedig Mrs. Traynor a padlóra való zuhanása, a teste rázkódása és a napokig gyógyuló seb az ajkán bizonyította.

A másik, nem is olyan rég történt emlék pedig az, amikor kiderült, hogy állapotos, és nem a vőlegényétől. Édesapja dühében pálcát rántott rá, és az egyik legkegyetlenebb átkot eresztette rá, a cruciatust. Sosem fogja elfelejteni az égő érzést a testében, a fülsüketítően sípoló hangot a fejében,. Mintha minden csontja ripityára tört volna és tűk ezrei szúródtak volna husába egyszerre.
Edevis tükre
Ezzel a kis házikóval gyakran álmodom, tetszik az örökzöld és virágos kertje, hogy egy erdő szívében van, a nyugalom és békesség ölében. ÉS ott van ő, a verandán, ahogy a bölcsőből emeli ki a kislányunkat ér ringatni kezdi.
Mumus
Az édesapám. Hogy elveszi a babámat és hozzáad ahhoz a férfihoz. Hogy olyan életet kell élnem, mint édesanyám.
Amortentia illata
levendulavirág, meleg fekete tea, új könyvek, frissen nyírt fű, karácsonyi sütik, vaníliás pudding

Külsö leírás
Az első legszembetűnőbb dolog a külsejében talán a magassága. A saját 157 centijével, az óriási, csillogó kék szemével, a pisze orrával és a gyengéd mogyoróbarna hullámokban omladozó hajkoronájával… nem csoda, hogy éretlennek és befolyásolhatónak tartják. Ajkai gyakran mosolyba görbülnek, ovális arcába időnként egy-egy rakoncátlan hajtincs lóg be. Ritkán sminkel, ha pedig megteszi, akkor igyekszik a természetes kinézetre.
Nyakában mindig ott van a medál, amit születésékor kapott nagymamájától, amolyan szerencsehozó amulettként tekint rá, ezért nem is veszi le sűrűn.
Mivel egészen alacsonyka, ezért a méretei sem túl nagyok, inkább a sportos testalkatának megfelelőek, formásak.
Ami az öltözködését illeti, szereti a virágmintás és csipkés ruhákat, valamint a farmereket és a magasított szoknyákat. Ritkán vesz fel magassarkút, vagy egybe ruhát, azokban valahogy nem érzi kényelmesen magát. Öltözködése elegáns, sosem kirívó, túl kihívó.

Születési hely
London
Származás
Aranyvérű
Elkötelezettség
Semleges
Születési idő
1980. április 6.
Családi állapot
Bonyolult
Roxforti ház
Hugrabug

Elötörténet
Szeretettel üdvözöllek családunkban és a varázslók társadalmában, kedves, kis dédunokám! Elmondhatatlan, mily türelmetlenül vártam érkezésed. Legalább ugyanúgy, mint egykor bátyádét. Ha tudnád, mekkora súly esett le apád válláról, hogy neve biztonságba került aznap… tehát légy hálás Adamnak, hogy megelőlegezte érkezésed üdvösségét.
Tudod, megjósolták születésed, ezúttal maró kíváncsiságom nem hagyott nyugodni, tudnom kellett az a várva várt kislány leszel e, akiről azóta álmodom, hogy édesanyád frigye elvégeztetett. És most végre itt vagy, szemed mély kékjében az élet szikrája rejtőzik, tudatlanul bámulsz rám, mintha azt várnád el, avassalak be az élet értelmébe. Nos, elődleges célod legyen magad megfejteni. És ahhoz, hogy erőd legyen rá, azt kívánom neked, legyél bolond. Szép és bolond… máskülönben becsességed és szépséged is hamar elvész ebben a romlott világban. És semmiképp ne hagyd, hogy becsapjanak, de ha mégis megtörténik, tégy úgy, mintha már az elején számoltál volna a következményekkel. Legyél erélyes, hisz Traynor és Blackwell vagy, veled született a tekintély, az ereidben a tisztaság folyékony aranya csörgedezik, a dacosságot nem tűrő büszkeség legfőbb forrása.

Emlékszel arra a bizonyos napra? Már hogyne emlékeznél rá? Aznap bizonyítékot adtál nekünk, hogy hát Merlin téged is homlokon csókolt és értékes örökségünk továbbél veled is. Dicsőséget és dicséretet vártál kemény elvű apádtól, de ehelyett mást se kaptál, csak megvetést és büntetést. És te is úgy tekintettél a varázserődre, mint Merlin csapására, nem pedig úgy, mint az ajándékára. Rengeteg időmbe tellett megváltoztatni a rosszul megfogalmazott gondolataid útmenetét. És ebben segítséget nyújtott nagyapád rengeteg kalandja. Még sosem mondtam, de tudod, tőle örökölted a veszély és a legendás lények gondozása iránti szeretetet. Ő is a szerelmesük volt, elhivatottan kutatta őket egész élete során. Ha nem hiszed el, kérdezd róla édesanyád.

Sosem feledem el azt a napot, amikor megkaptad roxforti leveled, kis unokám. „Végre te is olyan nagy és okos lehetsz, mint a bátyád” örvendezve kérkedtél fülig érő mosollyal az arcodon, és a nyár hátralévő idejében gyakran a tükör előtt ülve, vagy állva találgattad, hogyan hordhatnád a hajad, talárod, ruháid, könyveid. Még a lépkedést is gyakoroltad, hátha furán jársz, mert akkoriban te még nem láttad azt, amit én... Igazán üdítő volt megfigyelni azt a ritka izgalmat az arcodon és a szikrázó tudásvágyat a szemedben, amit ember csak akkor láthat egy fiatal íriszeiben, ha elég szerencsés hozzá.

Épphogy betöltötted a tizenötöt, bájos külsődön olyan jelek lettek szembetűnök, amik igazolták, minden bizonnyal az elbűvölő dédunokám a nővé érés tekervényes ösvényén jár. Arcod kivirágzott, és noha olyan szerettél volna lenni, mint a veled egykorú lányok, tisztában voltál vele, hogy a tinédzserek élete számodra tiltott gyümölcs. Édesapád abban az időben gyakran beszélt a nászod körüli munkálatokról, és lám, fél évvel később az is kiderült, kit szán jövendőbelidnek. Pirult arccal hívattál édesanyáddal együtt a szobádba, és bátortalanul dédapádról kérdezősködtél. Igyekeztem ám boldog végkimenetű történeteket felidézni, hogy ne bolygassam fel még jobban kristálytiszta lelked, amit az ismeretlen iránti félelem már bőven mérgezett, de tudod… a mi házasságunk is döcögősen indult. Megismertem ajkainak mézédes ízét, de súlyos ütésének erejét is. És egyszer csak összehangolódtunk, annyira, hogy egymás nélkül elképzelni sem tudtuk a létet. Boldogan mosolyogtál, ajkaid szélében különleges megnyugvás rejtőzött, ami elárulta, sikerült némi pozitívumot adnom a jövőre.

Csakhogy elfelejtettem szólni arról az emberről, akit a szívem választott. És már te is tudod, hogy az a pofátlan ketyegő nem az eszünk szerint válogat…
Amikor azt kívántam neked születésed napján, örömkönnyek által áztatott szemekkel, hogy legyél bolond, azt nem szerettem volna, ha vakmerővé is válsz. Bátorságod botorsággá alakult, és bár áldozat vagy te is, ahogyan Ő is, az elődjeitek viszályai örökösek, a nevetek csengése összeegyeztethetetlen, együtt nem létezhettek, nem szerepel ilyen opció lehetőségeid között. Ugyanolyan ősellenségek vagytok egymásnak, mint az életnek a halál, vagy a jégnek a nap. Előbb, vagy utóbb az egyikőtök megsemmisíti a másikat, kivéve ha szerelmetek nem lesz végzetes mind a kettőtök számára.
Számkivetettségre ítélted magad, mihaszna lány! Hát semmit sem tanultál a sok meséből, amit tanítottam neked? Elönt a düh heve, de aztán hirtelenül a szemedbe nézek, azokba a feneketlen tengerekbe, ahol továbbra is szüntelenül lobog az élet lángja és rájövök, a családunk része vagy. Sajnállak, drága dédunokám! Mert egyedül maradsz hibáiddal… növekedő hasad lesz a stigmád, a bűn pedig a testedben csírázó mag.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
20
Hozzászólások száma :
103
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Thalia Anne Traynor   Hétf. Okt. 31, 2016 6:24 pm

Gratulálunk, elfogadva!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Thalia Anne Traynor
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: 9 és 3/4-ik vágány :: Beosztási ceremónia :: Elfogadott karakterek :: Mester-
Ugrás: