>
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Arabella Rose Sommerling

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar

Kor :
18
Hozzászólások száma :
21
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Arabella Rose Sommerling   Pént. Okt. 28, 2016 7:25 pm


Arabella Rose Sommerling

Főkarakter
Arabella Sommerling
Csoport
Hollóhát
Play by
Vanessa Marano
Foglalkozás
Tanuló
Karaktertípus
SAJÁT
Különleges képesség
Végtelen memória, ez különlegességnek  számít?

Belsö leírás
Nem nagyon szeretek magamról beszélni. Általában csendben szoktam üldögélni, és megfigyelni a társaimat, amolyan analizáló leány volnék. De, azért igyekszem. Tehát.
Számomra igen fontos, hogy ismerjem a barátaimat és a bizalmasaimat, alaposan. Mivel én is nagyon hűséges vagyok, elvárom, hogy ők is azok legyenek. Bizalmatlanságomból kiindulva, ha egyszer átvágsz, vége a barátságunknak. Megbocsájtok, de nem felejtek.
Általában nem szoktam felkapni a vizet, és elfogadó vagyok. Ha mégis ideges leszek, akkor a könyvtárban nyugszom le; a tanulás, a monoton feladatok lefoglalják az állandóan cikázó gondolataimat.
Álmodozó lény vagyok, habár ezt sosem néznéd ki belőlem. Igyekszem földhöz ragadtan viselkedni, racionálisan. Mégis, mindig egy tökéletes kis varázsló családról álmodozom, egy tökéletes férfiről, aki egy életen át a társam lesz majd.
Persze, a rendtartás nem az erősségem, inkább szeretem a káoszt irányítani, mint a teljes rendben navigálni. Kicsit olyan őrült-zseni határán egyensúlyozó vénasszonyra hasonlítok.
Titkolózni is szeretek. Na, nem mintha annyi titkolnivalóm volna, de az egész annyira romantikus! Reménytelen romantikus, pipa!
A beszélőkém addig tökéletes és legyőzhetetlen, amíg mágiáról kell csacsognom; amint a magánéletemre terelődik a téma, megkukulok. Egyszerűen nem nekem való, hogy mindenki előtt kiadjam magam! Nem bírom elviselni, ha valaki megtámad. Szarkazmussal igyekszem válaszolni, de van, hogy ahhoz sincs elég bátorságom.
Egyébként, a hátam mögött zajló mocskolódás sosem zavart, más véleménye nem befolyásol engem, amíg nem tudom mi az. Olyankor túl valóságossá válik, képtelen vagyok kizárni.
Szóval egy kemény külső takarta kis érzékeny egérke vagyok. Nem valami egyedi, mi?

And when she needs a shelter from reality she takes a dip in my daydreams

Pálca
13 incs, Unikornisszőr, Bükk
Patrónus
Bagoly
Erősség
Meggondoltság, nyugalom, tervezés, empátia, segítségnyújtás, leleményesség, bölcsesség, gyógynövénytan, bűbájtan
Gyengeség
Érzékenység, szégyenlősség, nehezen barátkozó, félénk, merev, sötét varázslatok kivédése
Dementorok
Az a hideg éjszaka, amikor elvesztem az erdőben, meg amikor édesapámat megtámadták és végig kellett néznem
Edevis tükre
Magamat, amint az elsőszülött lányom hazahozza a prefektusi tallárját
Mumus
Vérfarkas
Amortentia illata
Rózsa, fagy, vanília, csoki, orgona, citrom, málna

Külsö leírás
Amint látod, hosszú, mellig érő, sötét barna hullámos hajam van. Természetes, csak mondom. A szemem ugyanolyan sötét barna, és ölni is tudok vele, ha nagyon-nagyon felidegesítesz. Nagyon fehér, fakó bőröm van, úgy nézek ki, mint egy téli angyal.
Az arcomat sosem utáltam, nem volt vele semmi bajom. Testképzavarral nem küzdök, és összeteszem a két kezem, nem éreztem magam rondának soha. Igaz, különösen szépnek sem, de megelégszem azzal, amim van.
Körülbelül 170 centiméter magas vagyok, és ehhez képest nem vagyok sem dagi, sem pálcika. A talárom remekül áll rajtam, többnyire sötét színeket hordok amúgy is. Kéket, zöldet, bordót, feketét, ritkán szürkét. Gyakran viselek pulóvereket, sálakat, kesztyűket.

Születési hely
London
Származás
FÉL
Elkötelezettség
SEMLEGES
Születési idő
1984. 9. 14.
Családi állapot
Bonyolult ál-kapcsolatban
Roxforti ház
Hollóhát

Elötörténet
Még halványan éreztem, amint a Roxfortba tartó vonat zakatol, fejem lágyan a párás ablaküregnek ütődik ritmikusan. Ideges és izgatott voltam egyszerre, nem tudtam milyen lesz az első napom álmaim iskolájában, ezért alig aludtam valamit az előző éjjel. Nem csoda, hogy elszenderültem.
Kiskorom óta édesapám mindig arról mesélt, milyen volt, mikor ő járt az iskolába. Állandóan szabályt szegett, bohóckodott, de tanulmányait nem hanyagolta el, valahogy sikerült leraknia a RAVASZt. Imádta az iskolás éveit, sosem hagyta volna ott a varázslóvilágot, ha nem zúg bele anyukámba. Mikor megszülettem, ragaszkodott hozzá, hogy boszorkányként neveljen, tudjam , ki vagyok valójában. Apu szurkolt, hogy én is griffendéles legyek, de mélyen tudtam, hogy nem rá ütöttem ilyen szempontból.
Édesanyukám mugli, a legaggódóbb, legpedánsabb, legműveltebb, legokosabb mugli, akit ismerek. Igyekezett minél többet tanítgatni engem mugli tudományokra, hogy mielőtt elutazom egy teljesen más világba, legyen valami fogalmam erről is. Rá nagyon hasonlítok. Mintha klónozták volna, szinte ugyanúgy nézünk ki, egyedül a haj- és szemszínem édesapámé.
Nem is tudom, mikor merültem álomba. Csak arra emlékszem, hogy fázom, és újra a sötét, félelmetes erdő gyomrában vagyok, egy érdes fa törzséhez lapulva, rettegve kapkodva fejem. A mellkasom nehéz, megtelt félelemmel, alig kapok levegőt, egyre csak a közeledő morgást hallom. Alig merek mozdulni. Az eszem azt diktálja, másszak fel a fára, de a karom remeg, nem bírom el magamat. Egy óriási követ keresek, hogy elbújjak mögé, de minden lépésemmel zajt csapok, lehullott levelek és gallyak recsegnek talpam alatt. A morgás egyre közeledik, már a fülem mellett hallom, ám semmit nem látok.
A távolban farkas üvöltés hallatszik, majd közelebbről válasz érkezik rá. Úgy érzem csapdában vagyok. Meg fogok halni.
Leguggolok egy vastag fa tövébe, hátha nem találnak meg.
Elsuhan előttem egy hatalmas fekete alak. Valami nagy, emberszerű szörnyeteg.
Sikoltok.
A szemem kipattant, ziháltam. Körülöttem az újdonsült diáktársaim furán méregettek, én azonban csak avval foglalkoztam, hogy lenyugodjam. Megmenekültem. Nem faltak fel. Nem lettem vérfarkas eledel.
Általában ezt, vagy azt álmodom idegességemben, mikor aput megtámadták. Kettesben sétáltunk este haza, csendes téli éjszaka volt. A csillagokat néztem, és apu a jóslástanról mesélt nekem. Egyszer csak megjelent két, furcsán öltözött alak, engem lefogtak, aput pedig pálcával egy picike ház falához szorították. Akkor láttam először Cruciatus átkot élőben. Nem sokra emlékszem, elsötétült minden ezután. A Szent Mungóban tértem magamhoz, zavarodottan, félve.

Sikerült kiüríteni a fejemet az első roxforti vacsorámig. A hatalmas kastély teljesen elvarázsolt, tátott szájjal néztem körbe, a lebegő gyertyák, a mozgó lépcsősorok, a varázslatos mennyezet, és a csettintésre megjelenő fenséges lakoma elrabolta a szívem. A megilletődött elsőévesek körében ültem, vártam, a Teszlek Süveg hova oszt majd be. Nem beszéltem senkivel sem még, kicsit tartottam is, az Aranyvérűek esetleges ellenszenvétől, hiszen Félvérként lehet, hogy lenéznek majd. Ennek ellenére kifejezetten izgatott voltam. A kezemet tördeltem, mikor az előttem lévő utolsó fiút beosztották a mardekárba. A nevem hallatán szinte azonnal talpon voltam, és kisiettem a pódiumra. A kalapot a fejemre tették, és valami furcsa érzés járt át engem. Úgy éreztem a lelkem mélyére lát a süveg, analizál, megvizsgál, ezért hirtelen nagyon sebezhetőnek éreztem magam. Igyekeztem visszatartani a könnyeimet, amik idegességemben és tehetetlenségemben gyűltek a szemeimbe.
- Hollóhát! - zengett a terem.
Hideg nyugalom söpört végig rajtam. Hollóhát, hát persze. Ide tartozom, mindig is ide tartoztam. Nem vagyok gonosz, nem vagyok bátor, és önzetlenül kedves sem. Csak egy egyszerű, kíváncsi, tanulni vágyó lány vagyok. Bölcs társaimmal kezdem meg életem új, jobb fejezetét. Velük nem történik semmi sem, biztonságban leszek az unalmas, szorgos hollóhátasok között.
Ide vágytam.

Felkeltem az ágyból, és sikeresen rátapostam egy könyvre, amely lecsúszott a magas toronyszerű halom tetejéről az éjjel. Próbáltam nem felkiáltani, egy lábon ugrálva, másik talpamat masszírozva szökelltem oda a taláromhoz. Az első estém a hatodik évfolyamon eseménymentesen telt, és ennek mindennél jobban örülök. Már egészen megszoktam itt, vannak barátaim, jók a jegyeim, kiolvastam egy csomó könyvtári könyvet, tanulmányaim lassan a végéhez érnek. Kicsit sajnálom aput, aki úgy köszönt el idén is tőlem, hogy keveredjek már bele valami izgalmas dologba, igazán szórakozhatnék is tanulás helyett egy kicsit, de sajnos cserben kell hagynom. Úgy vágok idén is neki, hogy próbálok észrevétlenül, csendesen minél többet tanulni, miközben azt tettetem, hogy a legjobb barátommal járok, így se ő, se én nem kerülünk érzelmi válságba. Nekem ez a nyugodt élet az élvezet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
20
Hozzászólások száma :
103
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Arabella Rose Sommerling   Pént. Okt. 28, 2016 10:14 pm

Gratulálunk, elfogadva!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Arabella Rose Sommerling
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: 9 és 3/4-ik vágány :: Beosztási ceremónia :: Elfogadott karakterek :: Hollóhát-
Ugrás: