>
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share
 

 Félelem és reszketés Mercury Arkellel ❄

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


Echo Sorel

Hozzászólások száma :
7
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Félelem és reszketés Mercury Arkellel ❄   Félelem és reszketés Mercury Arkellel ❄ EmptySzer. Nov. 02, 2016 5:06 pm
Ha nagyon ideges vagyok, mindig csuklanom kell - most persze nem szabad, így próbálom a hajam mögé rejteni, de biztos vagyok benne, hogy a férfi az asztalnál pontosan tudja, mit csinálok, és azért mosolyog ennyire. Egy cápára emlékeztet, igaz, egy jókepű cápára, és kigondoltam már, hogy amíg várakozom, majd lerajzolom őt - ha innen nézem az arcát, olyan, mint egy hegység. Az orra felszökken az égig, a szemei hideg, mohás tavak, és az egész fennsíkot hó borítja.. csak aztán mindig észreveszem a feje fölött a névjegytáblát, és tudom, hogy azért vagyok itt, hogy beszéljek a főnökével, és megint csuklanom kell. Azt hiszem, éppen tizenötödszörre, mert megszámoltam őket..
Nem ér le a lábam a székről, és itt minden olyan kimértnek tűnik: visszafogott színek, visszafogott minták. Az eltérő árnyalat a titkár nadrágja csak, az krémszín, mint egy idetévedt őz a nagy ügyek fái között. Most is engem néz, nem tudom eldönteni, hogy inkább sajnál vagy inkább lenéz... Az ujjaimmal játszom az ölemben, megpróbálom eltüntetni a kék és lila festékeket - tudom, hogy én nagyon nem illek ide, de nem én szerettem volna megnézni belülről a főparancsnok irodáját. Biztos ő sem érzi jól magát itt, csak erőt kell sugároznia, és uralkodnia a téren, mint egy királynak. Ettől uralkodó valaki, nem a vértől vagy a névtől, hanem attól, hogy mi azzá hisszük őt - Mercury Arkelltől mindenki fél nálunk is, pedig nem szabadna. Mi nem tettünk semmi rosszat, és ő is egy ember, talán szeretne időnként kilépni az öltönyeiből és szabadnak lenni..
Nagyon kínos az ügy, amiért itt vagyok. Amikor először karikáztam be a naptárunkban, még nem tudtuk, hogy ennyire ijesztő következményei lesznek, és sajnos egy napot sem várhat a magyarázat. Általában könnyű dolgokat kapunk, mint önkéntelen varázslat, vagy repülő autók, elkóborolt cicák, de ez most.. annyira csúnya, hogy engedélyeztetnünk kell az aurorok főpapjával is. Mindig papokra emlékeztetnek, ahogy a súlyos talárjaikban suhannak, hogy megtisztítsák a világot a sötétségtől - néha elképzelem, milyenek lehetnek harc közben? Milyen érzés ez a felelősség? És mit fogok érezni, ha egyszer a bátyám kerül velük szemben...? Ha egyáltalán tudni fogok róla.
Tessék, és már megint egy csuklás! Abba kell hagynom, Mercury biztosan nem örülne neki, ha úgy kezdenék bele az egészbe, hogy:
- 'Üdv, Mr. Arkell, tragédia történt, hikk...' - hmm, kis jegyzet magamnak: ne mondd, hogy tragédia történt. Senki nem szereti, ha így kezdődik egy mondat.

Szerencsére ezután már hamar beengednek, és Anselnek nem kell tovább néznie, hogy küzdök a hajammal - befelé menet láttam egy tükröződő felületen, hogy még mindig narancsos volt egy kicsit a hajam alja, és ahogy elbújtam mögé, összekentem az arcomat is. Csörög néhány karkötőm, megfogom őket, és lesimítom a blúzomat, mielőtt tényleg bekopognék. Bátorság, Echo! Nem te csináltál rosszat, bízz magadban és az őszinteségben.
- Üdv, Mr. Arkell! A nevem Echo James Sorel, a muglimagyarázatisoknál dolgozom, és tragédia történt. - szólalok meg, aztán rögtön csuklom is egyet. Vajon mi történt volna, a nem határozom el, hogy nem fogom ezt mondani? Már sosem tudjuk meg.


Vissza az elejére Go down


Mercury Arkell

Kor :
61
Hozzászólások száma :
90
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Félelem és reszketés Mercury Arkellel ❄   Félelem és reszketés Mercury Arkellel ❄ EmptySzomb. Nov. 12, 2016 11:52 am

Két dolog miatt melenget a keblén egy olyan szép és okos kígyót, mint Ansel Balmain. Az egyik, hogy piszkosul élvezi a játékot, hogy mikor próbál meg kisiklani az irányítása alól, urambocsá, a kezébe marni. A másik, hogy Ansel történetesen rendelkezik annyi belátással és józanésszel, hogy önállóan fel tudja mérni, milyen ügyekkel hajlandó foglalkozni a főnöke, és milyen ügyekkel nem, és van annyi simulékonysága is, hogy ez utóbbi, őhozzá méltatlan ügyekkel is képes legyen kezdeni valamit az ő hozzájárulása és útmutatása nélkül. Aztán egyszer csak itt ül előtte ez a festékfoltos kezű – és hajú és arcú? – kislány, aki tragédiát emleget, és csuklik. Ezek közül bármelyik elég lenne ahhoz, hogy úgy gondolja, hiba csúszott Ansel precíz ügyvitelébe. Például az, hogy egy nő bejutott az irodájába. Tisztában van vele ugyan, hogy a minisztérium valamiért azon a véleményen van, hogy kevésbé jelentőségteljes pozíciókban akár a boszorkányok is hasznos munkaerőt jelenthetnek, de… jó, rendben, időnként előfordulhat, hogy kénytelen szóbaállni egy arcátlanul magas pozícióba jutott boszorkánnyal. Jó, egy gyakornoklánnyal, akár. Merlin útjai kifürkészhetetlenek, legyen.
De akkor még mindig ott van a csuklás, a színes festék és az egész holdkóros ábrázat.
Megköszörüli a torkát, előrehajol, végigfuttat rajta egy utolsó kritikus pillantást, aztán jóval gondosabban leplezetett kelletlenséggel a szék felé int.
- Üdvözlöm, Miss Sorel. Kérem, őrizze meg a hidegvérét, és foglaljon helyet. – A hanghordozása higgadt marad a tragédia szó elhangzása ellenére is, elvégre mit tudnak az ilyen hamvas kiscsibék a tragédiákról. A pillantása a kezére siklik. – Van bármi köze ennek a tragédiának valami tömegesen alkalmazott színezőbűbájbalesethez, vagy ez teljesen más lapra tartozik? – kérdezi nagyon enyhe gúnnyal, amely még bőven elmegy az udvariasság tágan értelmezett keretei között, ilyen hierarchiakülönbség mellett különösen. – Parancsoljon. – Előbűvöl egy pohár vizet a lány számára, hátha akkor képes lesz befejezni a csuklást, és megvárja, amíg iszik, mielőtt sürgetőbbre fogná. – Nos, most esetleg megpróbálhatná összeszedettebben előadni a mondandóját, hogy én is értsem, mégis miről van szó.
Miközben türelmetlenül várja, hogy Sorel végre beszélni kezdjen, azért van egy-két megrovó húzása Ansel számára gondolatban, de hát persze még visszajöhet a mínuszból a fiú, ha a lány csak teljesen tökkelütöttnek tűnik, de azért mégis van keresnivalója az irodájában. Ez persze nem túl valószínű így, ahogy elnézi. Ansel, Ansel… nos, senki sem lehet tökéletes. De ettől még elvárt, hogy a titkára az legyen. És az a csinos őzbarna nadrág vajmi kevéssé tompítja a ragadozó ösztöneit, ha hibát talál a gépezetben.
Vissza az elejére Go down
 
Félelem és reszketés Mercury Arkellel ❄
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: Távolabb :: London :: Mágiaügyi Minisztérium-
Ugrás: