>
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Benett Kersey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar

Hozzászólások száma :
1
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Benett Kersey   Szomb. Nov. 19, 2016 9:23 am


Benett (Matthias) Kersey

Főkarakter
Benett
Csoport
Griffendél
Play by
Jake Cooper
Foglalkozás
Tanuló
Karaktertípus
Saját
Különleges képesség
Erős, nehezen irányítható varázserő

Belsö leírás
➥ Analitikus ember, imád mindent elemezni, és megfejteni. De akár rendszerezni is. Ez érthető tananyagra, emberekre, helyzetekre. Ebből adódóan nem a leggyorsabb a problémamegoldó képessége.
➥ Mérhetetlenül lényegtelen dolgokon is képes fennakadni, vagy akár kifakadni. Nem szabad ezeken meglepődni, egyszerűbb, ha fel sem veszitek.
➥ Eleven, de mégis óvatos igyekszik lenni, amennyire csak lehet. Ezekben az időkben nem mindegy, mit mond az ember, mit tesz, vagy akár mire gondol. Tapogatózik, keresi azokat a határokat, amelyeket még gond nélkül feszegethet.
➥ Gyakorlatban sokszor nem olyan bátor, mint remélné. Mivel nemigen képes még mostanság sem behatárolni az ereje mértékét, nem minden úgy sül el, ahogy azt ő gondolja. Néha akaratlanul árt, ellentámadásai erősebbek, nagyobb érzelem esetén akaratlanul, és úgy is varázsolhat, mint a gyermekek, akiken csak most mutatkozik ki a varázserő, és képtelenek féken tartani. Vigyáznia kell, azonban ez sem lehetséges a nap minden pillanatában.
➥ Természetes, ha ezek után meglepő lehet, hogy patrónusa szinte nem is működik. Pajzsnak néha erős, azonban ez a ritkábbik. Szerencsére nemigen fut össze dementorokkal, hogy használnia kelljen, de ezzel ő nem is dicsekedhet el. Voltak dolgok, amelyek megakadályozzák ezt, de a legfőbb hiba önmaga, amelyben nem képes bízni.
➥ Egy kicsit sem tökéletes azonban. Képes a haragra, haragtartásra, áskálódásra, vagy épp a megvetésre. Káromkodik, ha úgy áll ajkaira, és szavakkal támad, ha érzi, hogy erre eljött az idő. Nincs, és sosem lesz glóriája, efféle álomképekbe nem ringatja magát. Senki sem tökéletes, és el is ismeri.
➥ Soha nem hajlandó a szerelem bármely formájáról beszélni, intimebb dolgokról mesélni. Rettentő zavarba képes jönni, és szokása süketnek tettetni magát. Az, aki vagánynak akar látszani, ez a gyengepontja.
➥ Társasági élete kielégítő. Nem ő a legmenőbb, nem is akar mindenkivel barátkozni, beéri kevéssel is, kis társasággal, csoporttal. A központi ember nemigen áll közel hozzá, de nem is áll messze tőle. Olyan köztes, átlagos, de kicsit kitűnik onnan.
➥ Egy kis kitekintés a tanulmányaira: az iskolaelső, kitűnő dolgokat meghagyja a Hollóhát agyainak. Ő egy erős közepes, kiugrásokkal. Erőssége minden, ami pálcát igényel, gyengesége minden, ami évszámok, és magolás. A bájitalokkal elboldogul, a varázslények a kedvencei. Nincs érzéke a jósláshoz, nem fogékony az asztrológiára, és ha seprűn kell lovagolni, nem épp érzi kellemesen magát.
➥ Semmi terve nincs a jövőre nézve. Régebben voltak ötletei, azonban, a mostani helyzetben már semmit sem érez biztosnak. Él, egyik napról, vizsgáról a másikra, és majd ha eljön az ideje, találomra fog választani. Nem csak sok ember reményét vette el az incidens, hanem diákok álmát is. Talán a jövőt is.
➥ Ügyesen manipulál embereket, ha arra kerül a sor. Ez még neki is új, nemrég fedezte fel, és bár tetszik neki, nincsenek olyan kívánságai, amelyben központi szerepet játszik ez. Őt sem nehéz megkörnyékezni, így, ha valaki épp őt kívánja hálóba kerítve az ingoványosabb talajra vezetni, lelke rajta. Csak viselje a következményeket.
➥ Lényegre törő pont: Világmegváltó gondolatoktól mentes, átlagos kamasz. Nem szeret fejjel a falnak rohanni, egyedül legalábbis. Nem vezető, de képes mások után rohanni, ha úgy érzi. Igen, kicsit ellentmondásos, de sok dolog kész káosz benne.
➥ Tele van mindezek ellenére élettel, tettvággyal, álmokkal. Próbál pozitív maradni a sötétebb időkben is, és mivel még az iskola falai között él, biztonságba érzi magát. Nem engedi, hogy ezt elrontsák számára.
➥ Tökéletes hallgatóság, titoktartó, mosolyőrző. Ő nem az, aki hátba támad másokat, ő szenvedte el már sokszor, birkatürelemmel. És még fogja is. Könnyen bízik meg emberekben, és gondolja róluk a legjobbat.
➥ Űrt hagyott benne a legjobb barátja távozása az iskolából. Egy éve vitték haza őt a szülei, akik rettegtek mindentől, ami manapság a világban zajlik. Ismeretlen helyre távoztak, és levelet sem küldhetnek a másiknak túl sűrűn. Ezek titkosítva, ködösen érkeznek, amely megijesztő őt. Leghőbb vágya megkeresni őt, akármibe is kerül. Akár elszökik érte az iskolából.
➥ Zárásképp: Benett jelleme sok ponton lehet fura számodra, de végtére is, még kamasz, fejlődésen esik át. Elhagy szokásokat, újakat vesz fel, gondolkodása napról napra változik, követhetetlen. Kissé erősebb varázsereje miatt kavargó jellem, akit nehéz kiismerni, és megéretni. A felszín egyszerű: egy életvidám srác, aki mindent próbál viccesen felfogni, és átélni, de ha lejjebb ásol, már nem igazodsz ki rajta. Ő sem érti sokszor az érzéseit, a gondolatait, így a vidám mellett ott állhat az is, hogy fura. Csak adj időt neki, hogy kiforrhasson az, aki majd a felnőttkor küszöbére állhat.

vérszagra gyűl az éji vad

Pálca
PÁLCA JELLEMZŐIT - HOSSZA, MAGJA, FA TÍPUSA - IDE ÍRD
Patrónus
Bárányfelhő ☁
Erősség
IDE ÍRD A KARAKTER ERŐSSÉGEIT
Gyengeség
IDE ÍRD A KARAKTER GYENGESÉGEIT
Dementorok
IDE A KARAKTERED LEGROSSZABB EMLÉKÉT/EMLÉKEIT ÍRJAD
Edevis tükre
IDE ÍRD, HOGY MIT LÁTNA A KARAKTER EDEVIS TÜKRÉBEN
Mumus
IDE ÍRD A KARAKTERED MUMUSÁT/LEGNAGYOBB FÉLELMÉT
Amortentia illata
IDE ÍRD AZON DOLGOKAT, MELYEKNEK ILLATA KELLEMES ÉRZÉSSEL TÖLTI EL A KARAKTERT

Külsö leírás
Ide jön a külső leírás, ami szintén lehet összefüggő szöveg, vagy pontokba szedve is írhatod, vagy ahogy éppen neked tetszik. A lényeg az, hogy valamilyen formában, de tudasd velünk, hogy mégis milyen külső adottságai vannak karakterednek, például magasság, testalkat, szemszín, haj színe és hossza, különleges ismertetőjegy (anyajegy, tetoválás, sebhely stb.), öltözködési stílus stb stb stb.

Születési hely
IDE ÍRD
Származás
ARANY/FÉL/SÁRVÉR, MUGLI
Elkötelezettség
STATUS QUE/SÖTÉT NAGYÚR/ANARCH/SEMLEGES
Születési idő
IDE ÍRD
Családi állapot
IDE ÍRD
Roxforti ház
IDE ÍRD

Elötörténet
Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa, ez alatt pedig azt értjük, hogy szeretnénk megismerni a karaktered múltját. Ezt természetesen többféleképpen is tudathatod velünk, van például a hagyományos, novellaszerű írás, ez általában a legelterjedtebb, de írhatod úgyis, hogy kiragadsz pillanatokat a karaktered életéből, olyanokat, amiket fontosnak találsz és csak azokat meséled el. Lehetőséged van önéletrajzszerűen is bemutatni nekünk a karaktered múltját vagy úgy, hogy valaki interjút készít vele, a lehetőségek tárháza végtelen, mindennek csak a kreativitásod szab határt!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Benett Kersey
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: 9 és 3/4-ik vágány :: Beosztási ceremónia :: Készülő karakterek :: Futottak még-
Ugrás: