>
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Auréle MacEalair

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar

Kor :
18
Hozzászólások száma :
131
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Auréle MacEalair   Kedd Dec. 27, 2016 10:44 pm


Auréle MacEalair

Főkarakter
Auréle MacEalair
Csoport
Mardekár
Play by
Jake Hold
Foglalkozás
Diák
Karaktertípus
Saját
Különleges képesség
Mozgókép tetováló és festő

Belsö leírás
"Szentháromságnak nevezi. Védelmi mechanizmusnak. Valami, ami mögé el lehet rejtőzni."
  Auréle első ránézésre az a tipikus idegesítően jókedélyű, megbízhatatlan vörös kis rohadék. Vidám, mindig ott a vigyor az arcán, előszeretettel cikiz másokat, érti a humort, gyakran kárörvendő, imád pletykálni, pletykákat kitalálni, időnként erősen aljas, gyakran tűnik óh hát... seggfejnek? Szinte lehetetlennek tűnik megsérteni és komoly problémái vannak a tiszteletadás körében. Az a fajta, akinek nem egyszer húztak már be a viselkedése miatt, de sajnálatos módon egyből vissza is ütött. Szinte sosem tűnik rosszkedvűnek, ritkán és kelletlenül vesz komolyan dolgokat, aktív, mozgékony, kalandvágyó, kíváncsi és rendkívül jó szimata van a botrányos dolgokhoz. Nagyon gyorsan akar élni és nagyon sokat egyszerre, aki nem képes követni ebben, azon nemes egyszerűséggel átlép függetlenül attól, mennyire bántó.
  Általános információ: Mugli nevelést kapott, nagyszájú, lázadó, gyakran van büntetésben kihágások, vagy feleselés miatt, bármilyen balhéra kapható, sunyi átkokkal operál, bosszúálló, bevallottan biszex
  Viszonylag keveseknek engedi, hogy jobban is megismerjék az erősen felszínes szintnél, de néhanapján megesik. Az ilyen delikvensek inkább utóbb, semmint előbb ébrednek rá, hogy baráti kötelékben megbízható, lehet rá számítani és mégis... valahol mindig ott figyel az árulás lehetőségének vörös kis démona. Köztudottan fest, a maga készítette tetoválásokból ítélve tehetséges, de soha senkinek nem mutatja meg a festményeit. Szenvedélyes, hajlamos a makacsságra, önzésre, birtokló magatartásra a közel került személyeket illetően, mégis úgy tűnik, hogy csak egyetlen személyhez hűséges igazán. Fanatikus ragaszkodással és megfelelési kényszerrel rendelkezik nevelőapja felé. Ahol csalni lehet, csalni fog, kifejezetten utálja tanulásra pazarolni az idejét, ennek ellenére jó felfogóképességgel és gyors észjárással rendelkezik.
  Barátok, hálószobatársak információ: Isteníti a mugli nevelőapját, mazochista, fél pillanat alatt felhúzza magát, ha valaki megzavarja alkotás közben, súlyos átkokra számíthat az, aki engedély nélkül a cuccaihoz nyúl, agresszívan területvédő. Imádja a mugli filmeket és sorozatokat.
  Auréle a mélyben rendkívül érzékeny jellem. Minden sértést megjegyez, minden apróságot elraktároz, csak hogy aztán a festményeibe öntsön minden szükségtelen érzelmet. Nem felejt, de másként értékel a tapasztalások tükrében. Az extrovertált külcsín alatt egy erősen bebástyázott jellem lapul, sok benne az önutálat, gyűlöli, hogy varázsló, ezért az ereje erősen gyenge-középszerű, ami frusztrálja. Kivételt képez ez alól az alkotó tevékenység, mágiája ugyanis csak eközben bontakozik ki teljes mértékig, lenyűgöző tehetséggel kárpótolva azt, amit a mindennapi és harci mágiában képtelen felmutatni. Ragaszkodása nevelőapjához rengeteg bántalmazáson alapul és messzemenőkig természetellenes, egyfajta túlfejlett, elmérgesedett Stockholm-szindróma.
  Hobbi: Edzés, kviddics (terelő), mágikus festés, rajzolás, tiltott dolgok, filmek, sorozatok (otthon)
  Szeret: Bengáli macska (Catastrophe), Bagoly Berti Féle Mindenízű Drazsé (mert minden falat wtf), nagy kajálások, whiskey, bármilyen mágikus pia, étel, nasi spec effekttel, hányásig képes próbálgatni őket, ajándékok, érdekes, izgalmas dolgok, poénok, másoknak kínos szituációk
  Nem szeret:  Kifejezett utálattal semminek nem adózik, mindent kipróbál, ami nem tetszik, azt többet nem. Valószínűleg. És hát kivétel a mazsola, mert az egyszerűen csak botrányosan rossz.

"Az egyetlen baj a hét halálos bűnnel, hogy nincs belőlük több."

Pálca
13 hüvelyk, egyszarvúszőr, mogyoró, rugalmas
Patrónus
Bengáli macska
Erősség
Átváltoztatástan, gyógynövénytan, sunyi átkok, kreatív alkotómunka (festészet, rajz) és kapcsolódó mágia
Gyengeség
Kitartás, türelem, őszinteség, SVK, harci mágia, komplex odafigyelést igénylő mágiaágak
Dementorok
Egy alig élő emlék gyerekkorából a drogtanyán, mikor mindkét szülőjét megölték. Felemás érzései vannak az emléket illetően, de ez volt rá a legmélyebb hatással.
Edevis tükre
A nevelőapja, amint sikeresen neutralizálta benne a mágiát és végre büszke rá.
Mumus
Vérben ázó, csikorgó, magától hintázó hintaló
Amortentia illata
Festék és a nevelőapja kölnijének illata keveredve, párhuzamosan a citrom és élesztő illatával

Külsö leírás
  176cm magas, sportos izomzatú, jó kiállású fickó. Fejlettebb a koránál, már borotválkoznia kell, vörös haj és szőrzet jellemzi. A haja hátul és oldalt rövidre nyírt, felül hosszabban meghagyott, minden reggel belőtt vörösség. Az arca kellemes, a vigyora széles és éles, a szemszíne alapvetően szürke, ám a változó fényviszonyok mellett ez kaphat sárgás, zöldes, vagy enyhén kékes színezetet, mintha soha nem tudná, mi akar lenni.
  Sápadt bőrű, az arcán viszonylag kevés, vállain és hátán viszont jelentős mennyiségű szeplőt tudhat magáénak. Több sebhelye bántalmazásról árulkodik, sokat tetoválások fednek (amikor épp ahhoz van kedvük), melyek ha nem is élnek olyan élénk, kommunikatív életet, előszeretettel mozgolódnak és vándorolnak a testén.
  Mindkét fülében fülbevalót hord, egyéb saját készítésű fonott, fűzött karkötőket, medálokat, piercinget, gyűrűket. Az iskolában törvényszerűen talárt visel - ha nem is az egyentípust -, míg odahaza tökéletesen kiigazodik a mugli öltözékek között; tirkó, póló, szűk szárú nadrág, converse cipő, vagy bakancs, bőrdzseki jellemzi.
  A fellépése határozott, ruganyos, pofátlanul magabiztos, vidám, a hangja középmély bariton, jól leutánozza mások hangtónusát, affektálását, stílusát. Kissé gyorsan beszél, de még nem érthetetlenül.

Születési hely
Edinburgh, Skócia
Származás
Ismeretlen
Elkötelezettség
Semleges
Születési idő
1984.05.23
Családi állapot
Egyedülálló
Roxforti ház
Mardekár

Elötörténet
  Kevés emléke van egykori családjáról. Néhány villanás maradt meg csupán a kezdeti időszakból. Apróságok. A testek kipárolgásának izzadt, nehéz szaga keveredve a dohányfüsttel és a kesernyés ammóniával. Mérhetetlen mennyiségű szemét, rothadó étel, mocskos tányérok és bogarak. Egy régi, nagy és nehéz rádió, amiből állandóan recsegnek az aktuális slágerek. Emlékszik a hideg huzatra, mely elől szakadt, sokszor nedves, piaszagú pokrócokba burkolózik. Emlékszik a napra, amikor megölik őket.

1988
  A rendőrségi jelentés szerint leszámolásról van szó. Egyszerű eset. Mindennapos ezen a környéken. A prostituált asszony és a stricije tartoznak a helyi drogmaffiának és nem tudnak fizetni. A példastatuálás jegyében nem végeznek velük gyorsan; azon a lepukkant, ápolatlan drogtanyán kínozzák és gyilkolják meg őket, ahol négy éves gyermekükkel élnek. A pszichológus - annak ellenére, hogy a fiú nem beszél - megállapítja, hogy végignézte, amint megölik a szüleit. Súlyos sokkot diagnosztizál. Traumát. Pszichológiai sérülést. Rejtély, a gyerek hogyan maradt olyan sokáig életben, visszamaradott a fejlődésben, alultáplált, de immár biztonságban van. Az árvaházban majd gondját viselik.

1989
  A többi gyerek fél tőle. Elkerülik, mint a pestisest, azt mondják félelmetes dolgokat rajzol és tesz. Hogy bántja őket. Egyedül van, de ebben már nincs semmi új. Senki nem játszik vele, a nevelőnő pedig túl sokszor veri meg. Öt éves, amikor veszélyesnek nyilvánítják és kiveszik az örökbefogadási programból. Bezárják a pincébe, amikor a leendő nevelőszülők jönnek. Azt gondolja, hogy egyszer ottfelejtik majd és szép lassan éhen hal. Még mindig nem tud beszélni.

1990
  Hat éves, amikor először találkozik vele. Lejön érte a pincébe. Hallja az ajtón túlról a szabadkozást, de a férfi nem törődik a nevelőnővel. Őt bámulja, de ő nem látja a vonásait a hirtelen háttérfényben. Az egyik gyerek egyszer azt mondta, hogy gonosz, ezért egy démon el fog jönni érte és elviszi a Pokolba, ahova való. Azt gondolja, hogy a férfi a démon. Elkeseredik, amikor néhány kérdés után odalent hagyja egyedül, újra. Oda akart menni, ahova való.
Még nem tudja, hogy három hét múlva a démon visszajön érte.

1992
  Aleric kegyetlen mentor. Azt mondja, hogy ami benne van, az rossz. Valami természetellenes, aminek nem szabadna léteznie. Azt mondja, majd ő megtisztítja ettől a fertőtől, mert ha ő, Auréle elég kitartó és képes elviselni a szenvedést, akkor egy napon felszabadul. Bármit megtenne azért, hogy örömet okozzon neki. Egy nap majd büszke lesz rá és szeretni fogja, mintha a saját gyereke lenne. Ő jó gyerek lesz.

1995
  Amikor a tanár eljön és elmagyarázza nekik, hogy varázsló, meglepődik. Pontosan úgy, ahogy gyakorolták, ahogy éveken át tanította neki apja, miként mutasson a világnak olyan arcot, amit látni akarnak. Jól színjátszik, mert jó gyerek. Nem mutatja, milyen végtelenül csalódott, hogy eljöttek érte. Apja megmondta, hogy így fog történni, mégis abban reménykedett, hogy vele maradhat. Hogy továbbra is ő lesz majd a mestere, mint az elmúlt években mindig. Nincs szüksége az iskolára. Soha nem volt. Attól tart, hogy ha visszajön, Aleric már nem fogja szeretni.

1998
  Minden év ugyanúgy telik. Hónapokig jár az iskolába, ahol mágiára tanítják, aztán a szünetekben haza megy. Hetente ír az apjának, ekkor mégis órákon át faggatja. Kihallgatásra emlékeztet. Minden apró részletre kitérnek. A szerzett barátokra, a megtudott pletykákra, a tanárokra, az elsajátított mágiákra. Mindig talál benne kivetnivalót, ő pedig zokszó nélkül tűri a büntetést. Tisztában van vele, hogy megérdemli annak ellenére, hogy tökéletesen játssza a szerepét. Rengeteg "barátja" van és mégsem kötődik senkihez sem. Nagyon sok mindent tud és megtud, családi titkokat gyűjtöget, feszültséget szít, ahol az apja úgy kívánja és elsimítja ott, ahol nem.
Aleric csalódottsága rosszabb, mint a büntetése.

2000
  A hatodik évfolyamot kezdi. Még mindig érzi, hogy növekszik benne a mágia annak ellenére, hogy a tanárok is csupán középszerű, gyengécske mágusnak tartják. Nem tehetségtelen, egyszerűen csak nem tanul. Nem próbálkozik eléggé, túl sok energiát pazarol a szórakozásra. Szerinte tévednek. Azt gondolja, hogy mágiájának ilyen fokú visszafejlődése az apja módszerének eredményessége, nem pedig a nem akarásé. Nem mondja senkinek. A válaszai komolytalanok, a reakciói neveletlenek. Sosem lesz a Roxfort büszkesége, a tanárok kedvence, de az apjáé? Talán egy napon az lehet.

Egyéb:
- A származása ismeretlen. Feltételezhetően a szülei muglik voltak, ám a rossz mugli-adminisztráción alapuló adathiányosság miatt beazonosíthatatlan.
- Nevelőapja, Aleric, egy nevet változtatott, mugliként élő varázsló, aki a mágia neutralizálásának módszerén dolgozik. Ehhez tesztalanyként Aurélet használja.
- Immár második éve hordja magával azt a bengáli macskát, melynek alakját a patrónusa is felveszi (nagyon ritkán képes felismerhetően produkálni). Rendkívül kötődik az állathoz, aki rossz szót szól rá, előbb, vagy utóbb leesik egy arra kóvájgó lépcsőn. A macska röviden a Kat becenévre hallgat. Vagy inkább nem.
- Nincsenek nagy tervei, csak tessék-lássék tanulja a RAVASZ tárgyakat, saját bevallása szerint az apja vállalkozásában dolgozik majd. Ha megkérdezik milyen vállalkozás az, mindig más és más történetet ad elő.
- Előszeretettel pusztítja magát cigivel, piával és bármilyen egyéb addiktív szerrel, ami elérhető.
- Az iskolai szüneteket mindig otthon tölti.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
60
Hozzászólások száma :
90
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Auréle MacEalair   Szer. Dec. 28, 2016 3:07 am

Gratulálunk, elfogadva!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Auréle MacEalair
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: 9 és 3/4-ik vágány :: Beosztási ceremónia :: Elfogadott karakterek :: Mardekár-
Ugrás: