>
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Helen Emmeline Sparks - készülget

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar

Hozzászólások száma :
1
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Helen Emmeline Sparks - készülget   Szer. Jún. 22, 2016 11:08 am


Helen Emmanuelle Sparks

Főkarakter
Helen
Csoport
Elysium
Play by
Marcia Cross
Foglalkozás
kitartott, lelkes önkéntes
Karaktertípus
KERESETT
Különleges képesség
a főzőtudomány annak számít?

Belsö leírás
'A család és a vallás a legfontosabb.' - ebben az igazán olasz szellemiségben nevelkedtem és ez vált az örökségemmé is. Ugyan a szigetorszgágban születtem, a szüleim első generációs "csizma" lakók voltak, szóval a kultúrájuk még mindenféle külső hatástól mentesen ért engem és például szolgált a továbbiakban. Félénk, formálható gyerekből egy összeszedett és jó kiállású nővé értem, aki sosem mutatkozik vasalatlan blúzban. A külsőségek valahogy a folyamat közben váltak fontossá, de már a gyermeteg álmodozásom fontos részét is képezték. Akármilyen elveszettnek éreztem néha magam, azt tudtam, mit akartam a jövőtől, egy kertes házat, férjet és gyerekeket. Emellett nem érdekelt semmi annyira, hogy komolyabban foglalkozzak vele. Például hivatástudatom nem alakult ki semmilyen szakma felé. Éreztem, hogy azért teremtett Isten nőnek, mert nekem gyereket kell nevelnem és morális lelki támaszt nyújtani egy férjnek, akinek a foglalkozása jobbá teszi a világot. Ennek vonzataképp éreztem fontosnak a főzőtudomány elsajátítását, amiben hamar megtaláltam magam, maximálisan ki tudtam élni a kreativitásomat és ösztönzött a folyamatos pozitív visszajelzés is.
Hiszem. hogy a sorsunkat előre megszabták, a jó dolgokért hálásnak kell lenni, a rosszat viszont Isten nem hiába szabta ránk. Az a probléma, ami fölött át lehet siklani, nem is probléma. Ez alapján nem is megyek bele fölösleges vitákba, ahogy sosem kerestem a bajt. Megpróbálok bízni az Úrban, de néha igazán nehéz, olyankor többször is fordulok meg a gyóntatófülkében. Nem tudom magamat mindig kontrollálni, de a környezetemet igen és úgy alakítom mindig, hogy erről senki ne tudjon. Így magam előtt is van, hogy sikeresen letagadom a hibáim. Egyedül vezetve a háztartást, könnyű dolgom van a nyomok eltűntesével.


"Az Úr az alázatosakat igazságosan vezeti, és az ő útjára tanítja az alázatosokat." 25. zsoltár

Pálca
fűzfa, unikornisszőr, 10", rugalmas
Patrónus
fehér galamb
Erősség
hittel, udvariassággal és pitével mindenkit le lehet venni a lábáról
Gyengeség
zugivó
Dementorok
Húgom halála
Edevis tükre
unokák és dédunokák körében állni
Mumus
maga az ördög
Amortentia illata
tömjén, sülő sütemény, vízgőz

Külsö leírás
Isten egyik embert sem alkotta meg tökéletesnek, de hiszek benne, hogy az apró hibákat el lehet fedni. Az alacsonyabb termetemet kihúzott háttal ellensúlyozom, amitől mindig magabiztos és összeszedett a megjelenésem. Így ha magassarkút viselek, akkor jó pár centivel ráverek a férjemre. Nem is kérdés, hogy a legtöbb családi fotón miért ülök. Az alkatom egyébként vékony, sőt felettébb sovány. Azt vártam, hogy két terhesség után fent marad valami felesleg, de hiába, akármennyit eszem, az a helyzeten nem változtat.    A stílusomat leginkább a fiatalkori rajongásom határozta meg, ami Jackie Kennedy személyében testesült meg. Egyszerű, letisztult, elegáns küllem, általában egy domináló fő szín és a hozzátartozó elengedhetetlen gyöngysor. Rózsafűzért nem hordanék a nyakamban a templomon kívűl, az egyfajta Istengyalázásnak tűnik a szememben.
Egy másik hibám, hogy idejekorán elkezdtem őszülni. Ahogy megláttam az első pár ősz hajszálat, rögtön úgy döntöttem, hogy ez fedésért kiállt. Így az eredetileg fakuló barna hajamat a most már annyira rám jellemző vörös színre váltottam. A hosszát viszont sosem engedtem túl hosszúra, de túl rövidre sem mertem vágatni, hisz még mindig bennem van egy ifjonti kacérság.
Mélyen ülő, - szerintem - apró zöld szemeimet viszont remekül kihangsúlyozza az új szín. A sápadt hófehér bőrömet is pompásan keretezi. Az arcformám egyébként magas homlokkal indul és felettébb szögletes, éles, markáns vonalú álkapcsban végződik. A ráncaim főleg akkor jelennek meg, ha az enyhén kampós orrom alatti viszonylag széles szám mosolyra húzódik. Ennek kétféle verziója van, egyikben a szemem is nevet, a másik pedig az elvárt udvariaskodás mosolya. Egyébként szeretem sminkkel lefedni még azokat az apró ráncokat is, amellyek tagadhatatlanul megjelentek az évek során, főleg a szemem körül. Mint látható, nem vagyok tökéletes, de törekszem rá.  

Születési hely
London
Származás
ARANYVÉR
Elkötelezettség
SEMLEGES
Születési idő
1968
Családi állapot
házas
Roxforti ház
Griffendél

Elötörténet
Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa Ide jön az előtörténet, ami NEM lehet szerepjátékos példa
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Helen Emmeline Sparks - készülget
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: 9 és 3/4-ik vágány :: Beosztási ceremónia :: Készülő karakterek :: Futottak még-
Ugrás: