>
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 1999 december - Roxfort - Owen & Marie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar

Kor :
20
Hozzászólások száma :
103
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: 1999 december - Roxfort - Owen & Marie   Vas. Aug. 14, 2016 10:51 pm

...


Owen & Marie


A lépcsőn üldögélek a falnak dőlve és csak bámulok magam elé. Én vagyok a legszerencsétlenebb lány ebben az iskolában, most már biztos... Annyira vártam és annyira készültem, hogy idén végre én is olyan valakivel mehetek a karácsonyi bálba, aki nem csak egy egyszerű barát számomra, de tényleg, régen voltam ennyire izgatott. Arról nem is beszélve, hogy elég sok időt töltöttem azzal, hogy megtaláljam a tökéletes ruhát. De jött egy levél otthonról, amit eleinte féltem kinyitni, nem tudtam mire számítsak, hiszen előtte úgy egy hétig semmit sem írtak. Úgy tűnik, hogy van donor - aki amúgy névtelen akar maradni -, és apu azt kérte, hogy én is hallgassam végig a dokit, mert én vagyok leginkább képben a dolgokkal. De nem szomorodtam el, hogy pont aznap lesz a karácsinyi bál, amin így mégsem tudok részt venni, hiszen még a külön diákbuli is szóba jöhetett. Szóval igen, gondoltam, hogy akkor majd megyek oda a barátommal, de kiderült, hogy addigra Aaron már elhívott valakit. Én... Én tényleg ennyire szerencsétlen lennék a pasikkal? Azt reméltem, hogy végre én is találtam valakit, de akkor meg miért visz el mást? Ő is kezdi? Én csak arra vagyok, jó, hogy hülyét csináljanak belőlem? Dorian is biztos élvezte, hogy elhittem róla a meleg dolgot. Az meg gondolom cseppet sem érdekelte, hogy utána annyian röhögtek rajtam, mert sikerült átvernie. Csoda, hogy ezután olyan nehezen mentem bele abba, hogy Aaronnal találkozgassak? Nem akartam újraélni azt az estet, nem hiányzott az életemből egy újabb csalódás, de lehet, hogy megint sikerült elkövetnem egy hibát? Egyáltalán miért őt hívta el oda? Jó, azt mondta, hogy megsajnálta a csajt, és jobb kedvre akarta deríteni. Nem azt mondom, hogy féltékeny vagyok, mert... Oké, az is vagyok, de... Leginkább azt hiszem, hogy attól félek, hogy Aaron is olyan, mint Dorian, talán pont ez a húzása hasonlít annyira arra. Hiszen anno róla úgy derült ki az egész hazugság, hogy láttam smárolni egy lánnyal...
Talán nem is kéne ezen agyalnom, mert csak rosszabb lesz? Ráadásul vannak nagyobb problémáim is.... Aaront még csak szeptember óta ismerem, de ott van Cho, aki mindig is a legjobb barátnőm volt és már napok óta nem látta senki. Aggódok, hogy mégis mi történhetett vele, szólt volna, ha elutazik, de nem jelezte ilyen szándékát. Csak azt remélem, hogy jól van és semmi baja, elképzelni sem tudom magam nélküle, hiszem már szinte olyan, mintha ő is a testvérem lenne, annyira régóta ismerjük egymást.


  akkor itt elintézzük a megbeszélt elhívós játékockát Razz ◊ zene ◊ szószám
◊ credit by ◊
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Keresem :
Kit is? Kit is? Az eszemet, na őt például nagyon.... [url=]ja és nagytesót várjuk az éterbe[/url]
Hozzászólások száma :
6
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: 1999 december - Roxfort - Owen & Marie   Vas. Aug. 14, 2016 11:08 pm

Ijesztő, vagy nem is olyan ijesztő?Marie & Owen


Don't worry || megj: Csak ideértem geek || ©️ & ©️

GyalogGaloppban kaptatok le a lépcsőn, mint egy ló, hiába ülök a szamárpadban. Melyik idióta sorstárs lépcsősor vinne engem jó helyre? Elkapom az egyiket, csúszok az oldalán. Elvetemült ötlet... Kérdem én, kit érdekel? Leérve csipőből taszítom a fát, első pillanatra ez lehet végtelenül vagány is, de nem ma. Most komolyan azért kell megfizetnem, mert szó szerint borsot törtem Friccs orra alá? Hagyjuk már! Ráadásul a lábamnak mi köze hozzá? Merthogy beleakad, nekimegy valaminek, én meg ugrok kettőt a talajon, mintha megégettem volna saját magam... Ki hallott már ilyet?
- A nyavalyás... - kezdenék megorroltan káromkodni, de az idegből összepattant ajkaim nem engedik, így csak nyögés hallatszik, mielőtt sántikálva egyet, kettőt továbbállnék a pillanatgyilkosság tetthelyéről, és haladok tovább az udvarra.
Ez úgy nagyjából zajlik is egészen addig, míg egy újabb zavaró delikvenst nem látom az utamba kerülni. "Olyan bádatosan néz...." Öcsém is lehetne, aki nem kap kekszet.... Igen. Szóval.... Mi a francot néz ennyire? Beállok mellé, pár centire tőle, megfigyelem pontosan merre mered, és hajszálpontosan arra igyekszem én is. Anyám mászik a falon, vagy mi van? Ez még úgy 2-szer lezajlik, de még mindig nem tudom mi olyan érdekes... Pók mászik a földön? Táncot jár egy fűcsomó? Itt van a bemeszelt haverom? Mindeközben a csaj - merthogy ugye hát az kell, hogy legyen, bár ebben nem kellene, hogy feltétlenül biztos legyek - továbbra is megbűvölten ül, így leülök mellé, és összecsapom a tenyerem az orra előtt. Ki nyírta ki?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
20
Hozzászólások száma :
103
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: 1999 december - Roxfort - Owen & Marie   Vas. Aug. 14, 2016 11:13 pm

...


Owen & Marie


Csak merengek, mindenen jár az eszem, amin talán nem kéne, nézek magam elé, de még én magam sem tudom, hogy pontosan mit nézek. Lépéseket hallok, sejtem, hogy valaki a közelben jár, de nem nézek a hangok irányába, így nem veszem észre, hogy a srác ott áll, inkább a hirtelen jött tapsra rezzenek össze.
- Hééé! Ez mire volt jó? Mondd csak te örülnél, ha ezt csinálnám? - nézek rá dühösen. Komolyan nem értem, hogy miért csinálta ezt, meg egyáltalán minek jött ide.... Volt nekem elég bajom az ő tapsolgatása nélkül is, köszönöm...


ha már van egy iránypontos perspektíva, akkor én is rövidülök... Razz ◊ zene ◊ szószám
◊ credit by ◊
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Keresem :
Kit is? Kit is? Az eszemet, na őt például nagyon.... [url=]ja és nagytesót várjuk az éterbe[/url]
Hozzászólások száma :
6
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: 1999 december - Roxfort - Owen & Marie   Vas. Aug. 14, 2016 11:15 pm

Ijesztő, vagy nem is olyan ijesztő?Marie & Owen


Don't worry || megj: Csak ideértem geek || ©️ & ©️

- Áááá... - hőkölök hátra egy lépés kíséretében, amikor felkiált. Az egyik lábammal védem magam a kezeimmel kiegészítve a csoportot - Nyugalom vaan! - majd mire lenyugszom, higgadtan közlöm az éppen eszembeötlő szándékot, ami igazából nem is minősülhet lódításnak. Így tehát orvosi hangon kezdem mondani - Puszta reflexvizsgálat - fúúúúj, már mintha érezném a fertőtlenítőszagot, előveszem a pálcám, és gondoltam fabrikáltatok vele egy szemüveget rögtön, hogy hitelesebb legyen, de elmormolva a varázsigét egészen mást tapasztalok. - A francba - sziszegem a fogaim közt, mikor felismerem, hogy egy kissebb borostának adhat otthont a pofám... De most borotválkoztam... Mi ütött ebbe a pálcába már megint? Mindegy. Így a keretigazgatás helyett az államat kezdem vakarni. - Csak kíváncsi voltam él-e még - felelem diplomata nagyképűséggel. Oké, ez borzalmas. Én kellek ide, ha kiakadt, nem egy agysebész... Bár hozzávatőlegesen mondhatnám magam annak.
- Persze - felelek cinkos mosollyal. - A taps az elismerés jele, hogy valami jót csináltál.... Általában - húzom el a szám. - így hát csak nyugodtan. Az öné a terep... vagy a tiéd... jah, a tiéd, jobb ha tegezlek, ha nem akkor olyan... mintha valami kinyalt ficsúr lennék a nyakam körül fehér agyonkeményített női bizéval.... Tudod, az a kis izé, ami megy körbe, ruhából van, és megfojt, mint mondjuk a röneszánsz idején, anno. Jah, szóval azt a kimért, kötelességekkel teli, unalmas életet, azokkal a merev valamikkel nem nekem találták ki... Szerintem most még csak tetveim sincsenek, hogy azokat rejtegessem a gallér allatt... Aazaz, gallér... - csettintek egyet, mikor eszembeötlik a neve.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
20
Hozzászólások száma :
103
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: 1999 december - Roxfort - Owen & Marie   Vas. Aug. 14, 2016 11:19 pm

...


Owen & Marie


A kis jelenet miatt, amit rendez felvont szemöldökkel nézek rá. Ez most neki miért is jó? Mármint az, hogy itt ugrál? - Bocs... - szólalok meg, aztán ahogy ő hozzátesz még valamit, úgy én is. - Én nyugodt vagyok, oké? Te ugrálsz össze-vissza, mint aki tűzre lépett - mutatok magunk köré, ahol eddig ugrálgatott, aztán figyelem, hogy mégis mire készül. Reflexvizsgálat? Miért úgy nézek ki mint valami fogyatékos? Mondjuk... Az megmagyarázná, hogy Aaron miért nem engem hívott el a karácsonyi buliba... Oké, nem! Én nem vagyok fogyatékos, ez baromság és amúgy is mire készül ez a csávó? - Van egy olyan érzésem, hogy nem erre készültél - szólalok meg kuncogva, mert be kell ismernem, ez a jelenet elég viccesre sikeredett. - Hát nem vagyok halott, ha erre célzol, és mielőtt megkérdeznéd, szellem sem vagyok - teszem hozzá, hogy biztosítsam, minden értelemből véve élek.
Hallgatom a rövid kiselőadást, amiben több dolog is elhangzik, például az, hogy inkább tegezne, amire bólogatok. Ám a levezetés, ami ezután következik! Na azon csak pislogok ezerrel, mert az oké, hogy én tudom, miről beszél, de ő meg nem... Nem jut eszébe egy ilyen egyszerű szó: gallér? - Igen az, vártam, hogy magadtól rájössz-e, már az elején is értettem, hogy miről beszélsz. És ha már tegeződünk, akkor - felkelek a lépcsőről és odalépek hozzá, majd kezet nyújtok felé, hogy bemutatkozzak - Marie vagyok.


ez meg hosszabb mint az előző, tehát közeledek feléd és most jöhetnék a Doppler-effektussal, hogy közelebb jöttem és ezért "hangosabb" (esetünkben hosszabb reagról beszélünk) vagyok :"D Razz ◊ zene ◊ szószám
◊ credit by ◊
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Keresem :
Kit is? Kit is? Az eszemet, na őt például nagyon.... [url=]ja és nagytesót várjuk az éterbe[/url]
Hozzászólások száma :
6
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: 1999 december - Roxfort - Owen & Marie   Vas. Aug. 14, 2016 11:21 pm

Ijesztő, vagy nem is olyan ijesztő?Marie & Owen


Don't worry || megj: Csak ideértem geek || ©️ & ©️

- Semmi gáz, csak ezt még egyszer ne, ez horror... - és most hagyjuk az éppen ezután jelentkezni fogó szívproblémáim, merthogy leeeszneeek, ebben még szerintem a csillagok állása is megerősít. - Nem ugrálok, csak védekezési célzattal kezem-lábam nyakba kapom.. - a tűz említésére pedig aztán elkerekednek a szemeim, mialatt a tekintetemmel követem a mozdulatot. Beleszédülök én ebbe a találkába. Amúgy meg ez a csaj ismer engem, vagy mi a nyavalya van? Ha tudná... De lehet, hogy tudja, elvêgre... na.
- Ó, dehogyneeem... Legalább egyszerűbben visszatérek a hippibagázshoz, a dokik nekem túl karót nyeltek - mondom a végét újra diplomatásan kimérten. Megfelel nekem a végeredmény, ergó ő meg érje be vele, elporlasztottam a benti rácsokon, amit akartam, ott a gyomrom környékén. Da. De most már nevetgél. Ez az Owen, jól haladsz, ne engedd el, add a szamarat, ha már az vagy.
Nem halott. Nos, ez nagyszerű, de - emelem fel az ujjam, és nyitom szólásra a szám. De mineeeek? Hát mondja helyettem... Oké, ki ez?
A gallér.... A szókincsemmel egy gondom van, h ezek az apró, jelentéktelen semmiségek felejtődnek el valahol, és kozmálnak oda az agyamban néha helyrehozhatatlanul. - Ja, megkönnyítetted volna a helyzetet, de ha nem jut eszembe, akkor többet aztán soha.... - és még erős fényviszonyoknak se voltam kitéve, mint a fekete macska a fatetőről.
- Jah, helló... - nyújtom a kezem, amivel megfogom az övét, persze eszembe jut, hogy az áramolt gyűrű nem került le onnan, de már későn, de ha megkapja a kezét, amitől elkapja azt, akkor a zsebem megkapja a vasat. - "Oven" - mutatkozom be, miután megszabadítottam a kezemtől.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
20
Hozzászólások száma :
103
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: 1999 december - Roxfort - Owen & Marie   Vas. Aug. 14, 2016 11:22 pm

...


Owen & Marie


- Mi volt benne olyan ijesztő? - nézek rá kérdőn, mert nekem ötletem sincs, hogy miért olyan horrorisztikus, ha valaki ül a lépcsőn. Meg persze az is furcsa, hogy ugrálgat mindenfelé. - Védekezési szándékkal? Azt hitted, hogy rád támadok? - érdeklődök, s nem lepődnék meg, ha a válasza igen lenne, mert tudom, hogy nem éppen a legkedvesebb hangnememben szóltam hozzá. Mondjuk Merlinre! Ki az, aki egy semmiből érkező tapsra nem hasonlóképp reagálna?
- Ahhaaaaa, ezt most nem igazán értem, de szerintem jobb is -
nézek rá felvont szemöldökkel, hogy mégis miről beszél ő? Pedig mentségemre szóljon, én megpróbálom értelmezni, komolyan, de mi volt ez a dokik, hippik duma? Egyáltalán ez honnan jött most neki abból, hogy borostát varázsolt magának véletlen?
Valószínűleg megkönnyítettem volna a helyzetet, jól mondja, de abban mi érdekes lett volna? Meg hát amúgy is elég jól elvolt ő azzal, hogy kitalálja a megfelelő szót, ami csak nehezen jutott eszébe. Persze, én meg feltápászkodok közben, hogy bemutatkozzunk egymásnak, ha már így rám talált bánatomban. - Héééé - kapom el a kezem, hiszen hogy hozzáérek az övéhez, megráz valami. - Mondd csak szerinted ez vicces?


elég jó szupererőnk van, hogy ilyen tempóban tudunk írni egymásnak, nem gondolod? Razz mellesleg, megint távolodok... mint valami kutya, aki elrohant a labdáért és visszahozza, most épp az elfutó fázisban vagyok asszem Very Happy◊ zene ◊ szószám
◊ credit by ◊
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Keresem :
Kit is? Kit is? Az eszemet, na őt például nagyon.... [url=]ja és nagytesót várjuk az éterbe[/url]
Hozzászólások száma :
6
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: 1999 december - Roxfort - Owen & Marie   Vas. Aug. 14, 2016 11:23 pm

Ijesztő, vagy nem is olyan ijesztő?Marie & Owen


Don't worry || megj: Csak ideértem geek || ©️ & ©️

Gondoltam inkàbb megmutatom, így ledermedek pár pillanatra, úgy fél percre. Nincs légzés, mozgás. Kibírod Owen, kibírod. Aztán egyszercsak a semmiből hihetetlen közelségbe nyonom a fejem, az "aurájába". - Na, tessék! Ez nem ijesztő, EZ?
Dehogy ugrálgatok én, nem vagyok szöcske, ez vagy az ő mániája, vagy maratoni ugróbajnoknak nézek ki. - A kezem-lábam bármit hihetett, azt is, hogy fenékbe billentesz. Veszélyes környékről jöttem, mondhatni - mondom a távolba révedve. Persze lódítok, mint Háry, egy szó sem igaz, de még mindig jobb, mintha nyúl lennék. Meg aztán.... Úgyse tud rólam semmit. Vagy legalábbis nincs emlékem róla, hogy valaha találkoztunk volna.
Az előző életvitelemen elmélkedve - azt a kutyafáját, hogy tudok olyat - fel se figyelek arra, mondott-e valamit. Nem kéne nekem visszamennem? Egy bokor alján ébredni is megnyugtatóbb, mint az akadémián rohadni.....
Miért nem lepődöm meg én ezen? Égető és megrázó személyiség is vagyok, bár egy sütőnél az első elvárás.... - Én nem tudom.... Éreztél valamit? - próbálom eltusolni. Ahogy elkapja a kezem, én is elhúzom a sajátom, és a farzsebembe rejteném sunyin a gyűrűt, ha le tudnám húzni... Ez az izé megszorult az ujjamon, próbálkozom hátul lehúzni, de nyögések és fintoraim sem hozzák meg a várt eredményt. - Ezer bocs, azt hittem levettem... Á... A macska rúgja meg nem akar lejönni.....

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
20
Hozzászólások száma :
103
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: 1999 december - Roxfort - Owen & Marie   Vas. Aug. 14, 2016 11:25 pm

...


Owen & Marie


Ahogy elkezdi bemutatni, hogyan festhettem az előbb, már elhiszem, hogy talán kissé érdekesen nézhettem ki. - Oké, talán egy kicsit - jegyzem meg, mikor az arcát az enyémbe tolja. Mégis mi a...? Óvatosan tolom hátrébb, mert nem szeretnék vele félreérthető helyzetbe kerülni.
- Persze, elbírom képzelni... - forgatom a szemem, mert csak nem fogja azt gondolni, hogy elhiszem ezt a dumát. Veszélyes környékről... Az, persze, mi lehet olyan veszélyes mondjuk Londonban? Az autók? A muglik? Vagy, áh nem is, a méhek? Talán ha nem játszaná ennyire túl magát, még el is hinném amúgy, hogy nem jó helyen nőtt fel, de így... Kizárt, hogy ez a csávó veszélyes környékről jött, akkor komolyabb lenne vagy nem is tudom, zárkózottabb?
- Te most hülyének nézel? Persze, hogy éreztem, megrázó élményben volt részem -
simogatom a tenyeremet, hogy enyhítsem a fájdalmat. Vannak tippjeim, hogy hogyan, vagy mivel érhette el ezt a hatást, de akkor is, muszáj volt ezt? Fájdalmat okozni nekem? Volt elég bajom enélkül is... Közben ő elkezd ficánkolni, mocorogni, matat valamit hátul a kezénél, felvont szemöldökkel pislogok arra, hátha látok valamit, aztán csak megszólal, így fény derül arra is, hogy mi rázott meg az imént. -  Elfelejtetted, mi? Na, add a kezed, leszedjük azt gyorsan - mondom, miközben a pálcámért nyúlok, s ha előbányássza a kezét, akkor egy egyszerű bűbájjal kitágítom picit a gyűrűt, hogy lehúzhassa az ujjáról.


  na mit gondolsz, lassítsunk kicsit? Razz ◊ zene ◊ szószám
◊ credit by ◊
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Keresem :
Kit is? Kit is? Az eszemet, na őt például nagyon.... [url=]ja és nagytesót várjuk az éterbe[/url]
Hozzászólások száma :
6
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: 1999 december - Roxfort - Owen & Marie   Vas. Aug. 14, 2016 11:26 pm

Ijesztő, vagy nem is olyan ijesztő?Marie & Owen


Don't worry || megj: No, ez is itt van || © & ©

A válaszára reagálva körülbelül a naugye tekintetemmel merdhetek rá: összeráncolt homlok, felhúzott szemöldök, kitágult pupillák, mindez persze egészen közelről. Ahogy eltol, elröhögöm magam... Persze, nő... Arról nem is beszélve, hogy már nem az erdőn vagyok, ahol ez normális. Áh, sebaj, majd legközelebb észben tartom.
- No, csakugyan? És... Milyennek képzeled? - vonom terítékre a témát, hátha tudhatja... Más kérdés, hogy én nem gondolom így... Habár nem vagyok főtisztelendő Siiir, kinek nyomában százan járnak, kit közrezár sok épület, nekem csak az ezernyi ismerős volt, példának okáért egy medve bármikor kibelezhetett volna, csak mondom... Úgy tűnik, nem is kamuztam akkorát, mint hittem.
Pont a nyomok eltüntetéséből adódóan, az erőlködés miatt nem válaszolok neki, meg aztán levegőm sincs rá, annyira összeszorul a szám, és próbálom lepréselni a kezemről a kis cselest. Szerintem már a fejem is vagy zöld, vagy piros, de az biztos, hogy színpompázatos. A segítségnyújtás hatására, nem hogy odanyújtom, hanem ponthogy elkapom a kezemet, és negatívban futok előre, azaz hátrafelé gurulok egyet... na jó, kettőt.
- Nem, nem, neeeeeem! Nem fogod levágni.... Semmilyen ördögi löttyhöz nem adok segítő kezet, sőt - tartom fel a mutatóujjam -, még ujjat sem - suhintok egyet a levegőben, majd megragadom a másik kezemmel a csuklóm, aztán a bűnöst. - Értem én, hogy fájt, de ez azért túlzás.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
20
Hozzászólások száma :
103
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: 1999 december - Roxfort - Owen & Marie   Vas. Aug. 14, 2016 11:28 pm

...


Owen & Marie


- Mégis mi olyan vicces? - nézek rá furcsán, miután eltoltam magamtól, ugyanis túlságosan közel hajolt, szerintem érthető, hogy ez engem zavart. Pláne úgy, hogy kapcsolatban vagyok, vagy... Oké, csak féltékeny vagyok semmi több, Aaron megmondta, hogy semmi sincs köztük, nem értem, miért agyalok én ennyit ezen...
- A viselkedésedből ítélve kétlem, hogy veszélyes környékről jöttél volna. Már bocs, de szerintem ha olyan helyen nőttél volna fel, akkor sokkal visszahúzódóbb és félénkebb lennél. Eddig ennek azt hiszem, leginkább pont hogy az ellentettje voltál - válaszolok kérdésére, bár nem hiszem, hogy ilyesmi válaszra számított. Mindenesetre, úgy véltem, talán jobb lesz, ha bemutatkozok, ám a kézfogásos része a dolognak nem ment valami fényesen. Valami megrázta a kezem és biztos vagyok benne, hogy ez Owennek köszönhető. Igen, a nevét legalább megtudtam. Persze, egy rövid ideig tagadja, aztán csak kibújik a szög a zsákból, ahogy leesik a tantusz, miszerint egy gyűrű okozta a kis balesetet. Fel is ajánlom egyből segítségemet, hogy leszedem a gyűrűjét, de ő úgy ellenkezik, mintha valami körözött bűnöző lennék. De most komolyan, ez már megint mire jó?
- Mégis mi bajod van? A gyűrűt szedném le te okostojás - mutogatok a kezére kissé felháborodva. - Elég szomorú, hogy azt feltételezed rólam, hogy levágnám a kezed... Mondd csak, ennyire gyilkosnak nézek ki vagy mi?


igen, elvileg én most tanulok... :nyelves: ◊ zene ◊ szószám
◊ credit by ◊
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Keresem :
Kit is? Kit is? Az eszemet, na őt például nagyon.... [url=]ja és nagytesót várjuk az éterbe[/url]
Hozzászólások száma :
6
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: 1999 december - Roxfort - Owen & Marie   Vas. Aug. 14, 2016 11:29 pm

Ijesztő, vagy nem is olyan ijesztő?Marie & Owen


Don't worry || megj: Csak ideértem geek || ©️ & ©️

A kérdésére ahelyett, hogy még ennél is jobban megindulna az ágyú, eltömődik.
- Huhúúú.... - fojtom el az utolsó szikrákat, de még felköhögtem némi jókedvet. Ezt a kérdést... Nem hiszem, hogy én lennék az a személy, aki ezt el tudná magyarázni, hiszen nekem ez azóta nem furcsa, hogy működöm. Arról meg aztán szót sem ejtve, hogy mióta ismerem az aura szó jelentését, vagy sokkal inkább azét, amit ki akarnak fejezni vele. Na meg ugye éltem 3 évet egy olyan helyen, ahol ez MINDENNAPOOOS VOOOLT. Látszik, hogy ő nem volt ott egy hetet sem, vagy gyorsan felejt. Sebaj, ez legyen a legnagyobb gondom.
Elbambultan gondolom végig életem veszélyes körülményeit. Mire feleszmélek ő már pszichológusomként elemez, mintha anyám fizetné. Felbérelte volna? - vonom fel a szemölkdököm a gondolatra. Gyerünk Owen verd már fel magad, süljön el a startindító pukkanás, és induljon be az agyad. Seggbe rúgom az ötletgyárat - azaz adok egy taslit magamnak, hogy nem álmodom-e, hogy valaki megint komoly beszélgetést kíván folytatni, VELEM -, és beindul a gépezet, nálam így működik az újraindítás. Elnézek a távolba, majd vissza rá, de megint előtör belőlem egy harsányabb nevethetnék.
- Figyu, ez időtől függ. Ha biztonságban érzed magad, te is megnyílsz, nem maradsz mindig egy begumózott remete. Na meg, mit nevezünk veszélyesnek? A nagynéném szerint mindent, anyám szerint mindent ki lehet bírni. Sebastian pölö lehet frászt kapott volna az erdőn, medvékkel, mormotákkal, meg baglyokkal, Rob meg megkergette volna őket, én meg elvoltam velük tiszteletben tartva a lebrunyált határok mögött húzódó területeket... Véletlenül... Véletlenül nem az anyám bérelt fel? - kérdezem meg csak úgy, ha már itt tartunk. Anyámnál sose lehet tudni.
Az ottfelejtett áramoltatott gyűrű pedig vérengzéshez vezetett. Horrorisztikus ez a csaj... Én meg kidolgoztam az új edzésmódszert "Bukfencezz, ha menekülnél!" szlogennel. Csak tudnám, hogy minek van nekem erre szükségem. Hogy minek? SEMMINEK. Vagy mert nem vagyok elég akrobatikus lény, azonban a kéznyisszantás ezt csak fokozná.
- Én nem tudom minek nézel ki, de határozottan nem úgy, mint aki NEM vetett szemet a kezemre.... Nem ismerem a módszereid "gyűrűtől való megszabadításra", azonban nem túl biztató.... Szóval ez itt - szorítom össze az ujjaim a tenyeremben, szabadon hagyva a gyűrűzöttet kukacosítva, mint ami kikandikál az almából - nem eladó, levágandó, csak egy olyan ujj, mint az összes többi. - Hát eszem megáll, hogy mik nem járnak emberek fejében. Oké. Jó. Nekem az már rég nem működik zavartalanul, de heeelloo, viszont csonkoláshoz nem adom semmim.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
20
Hozzászólások száma :
103
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: 1999 december - Roxfort - Owen & Marie   Vas. Aug. 14, 2016 11:34 pm

...


Owen & Marie


Nem azt mondom, hogy zavar, hogy behajolt a személyes terembe, a magánszférámba, mert az úgy még nem is zavarna, ha mondjuk ismerném, de így idegenben, ráadásul pont úgy, hogy Aaron meg köztem már van valami... Nem köszönöm, így nem repesek az örömtől, hogy ő a képembe hajolgat, meg alapból nem éppen legjobb hangulatomban talált rám. Talán ha nem azon depiznék, hogy Aaron mást hívott el arra a bulira, akkor még nem is zavart volna, ahogy a srác idehajol.
Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy lenyomja a veszélyes környékről származós szöveget, amit természetesen nem hiszek el neki, ő meg még számon kéri a véleményemet... Na ilyennel se találkoztam még azt hiszem, de azért megosztom vele a gondolataimat, bár lehet, hogy sikerül túlfogalmaznom a dolgokat az ő tudásához képest. Nem azt mondom, hogy hülyének nézem - talán inkább picit őrültnek -, de megeshet, hogy a fogalmazásmódom számára túl komoly és követhetetlen. Nem lepődnék meg, ha így lenne, az orvosok is tudnak érdekesen és kacifántosan fogalmazni, én már csak tudom... Szóval pont ezért nem izgatom fel magam, mikor fejbe üti magát.
Aztán megered a nyelve és csak úgy ömlenek belőle a szavak. Régen hallottam ennyi furcsaságot, mint amiket ez a srác összehord nekem. Mormoták meg medvék... Azt sem tudom, ki az a Sebastian, akiről beszél, meg mi az, hogy Rob megkergette volna őket? Egyáltalán ki az a Rob? És mégis miért kergetne állatokat? Nem értem a logikát, hacsak nem vadász, bár akkor sem kergetné őket, vagy mondjuk lehet, hogy a srác csak simán utálja az állatokat vagy nem is tudom... Ám a végén tett megjegyzéstől mosolyra húzódik a szám, eddig ugyanis a "mégis mi bajod van neked" nézésemet láthatta. - Nem ismerem az anyukádat, szóval nem hiszem, hacsak nem arról a.... - tartok egy kis szünetet, és úgy teszek, mintha elgondolkoznék, ezzel is legalább kicsit felcsigázom. - Áh, nem, mégsem, bocsi. Csak úgy kíváncsiságból: miből gondoltad, hogy ő bérelt fel? - érdeklődöm, bár sejtem a választ. Biztos az előbbi kis monológom alapján feltételezte rólam ezt, pedig én csak megmondtam neki, hogy mit gondolok, az meg sem fordult a fejemben, hogy majd az anyjához hasonlít...
Ezután meg hiába akarnék udvarias lenni és normálisan bemutatkozni, hála neki, ez sem megy, mert mint kiderül perceken belül, a kezén maradt egy áramoltatott gyűrű. Hogy én menyire utáltam mindig is ezeket a vackokat... Na mindegy, látom, hogy rászorult az ujjára és fel is ajánlom a segítségem, hogy egy egyszerű bűbájjal kitágítanám, vagyis a fejemben ez a terv áll össze, hangosan viszont minek mondanám ki? Talán fel sem fogná, hogy miről beszélek, így csak kérem a kezét, ő pedig olyan szépen félreérti a mondatomat, hogy még én is nagyokat pislogok. Mégis honnan vette azt a hülyeséget, hogy levágnám a kezét? - Oké, oké, figyelj, akkor elmondom úgy, hogy megértsed... Sem most, sem korábban nem állt szándékomban levágni a kezed, az ujjad vagy Merlin borogass bármilyen más testrészedet. azért kértem a kezedet, hogy leszedjem a gyűrűt. Nem a kezed és nem az ujjad, elismétlem még egyszer, a gyűrűt. Egy egyszerű tágítóbűbájjal akartam segíteni csak te túlreagáltad a dolgot. A kérdés már csak az: kell még a segítségem vagy nem? - nézek rá kíváncsian, nekem ugyanis mindegy, hogy leszedem-e róla azt a játékot vagy sem. Én pusztán csak segíteni szeretnék neki. - Vagy ha annyira nem bízol bennem, esetleg a varázserőmben, akkor hozok szappant a mosdóból - ajánlok fel egy másik lehetőséget egy sóhajtás kíséretében.


háháháh ittenék a kereesztes baratosnííííííd :veryhappy: :biglove: ◊ zene ◊ szószám
◊ credit by ◊
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: 1999 december - Roxfort - Owen & Marie   

Vissza az elejére Go down
 
1999 december - Roxfort - Owen & Marie
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: Távolabb :: Időnyerő-
Ugrás: