>
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Marcus Caspar Bradley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar

Kor :
18
Keresem :
▲▼ myself
Hozzászólások száma :
14
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Marcus Caspar Bradley   Pént. Okt. 21, 2016 5:00 pm


Marcus Caspar Bradley

Főkarakter
Marcus
Csoport
Hugrabug
Play by
Dylan O'Brien
Foglalkozás
Tanuló
Karaktertípus
Keresett
Különleges képesség
Pajzs

Belsö leírás
Megbízható. Az ember bármit elmondhat neki, ő azt megtartja. Sokra tartja azt, ha valaki megbízik benne, szerinte ahhoz, hogy valaki megbízzon valakiben, ahhoz sok erő kell és szimpátia. Nem szeret játszani mások bizalmával.
Ambíciózus. Nagyon céltudatos, buzgó és törekvő. Nagyon érdekli őt a továbbtanulás és elakarja érni az álmait, bármi áron is legyen az.
Ragaszkodó. Túlzottan kötődik a testvéréhez (bár ebben nincs semmi rossz) és sok embert a szívébe tud zárni és azokhoz ragaszkodik. Könnyen megbocsát, csak azért, hogy az illetővel együtt legyen.
Csöndes. Nem az a nagy hangadó, persze szívesen beszél, de szeret meghúzódni a sarokban. Nem egy nagy csapatjátékos, sokkal jobban dolgozik egyedül.
U]dvarias. Nála még mindig működik, a "lányoké az elsőbbség", "lányokat nem bántunk" és egyéb illemszabályok. A tanárokkal és diákokkal szemben is udvarias, kissé elnézőbb.
Segítőkész. Szeret segíteni az embereknek, ha segítséget kérsz tőle szívesen fog segíteni. Sokszor annyira akar segíteni, hogy a saját dolgait félre teszi.

Célratörő. Sokszor van, hogy egy könyv társaságában találod meg vagy éppen már huszadjára ír megy egy házi feladatot. Nagyon komolyan vesz mindent, a tanulást is. Nincs célja az életben, de próbál találni egyet.
Alázatos. Ezt az apja tette vele. Hagyja magát, nem érvényesíti az akaratát, mert a férfit nagyobbnak nézett nála. Próbálja ezt a tulajdonságát eltörölni.
Szorgalmas. Nem akar olyanná válni mint az apja, ezért mindent megtesz az érdekében, hogy a lehető legjobb életet élje. Órákon sokszor jelentkezik, sokan kérik tőle el a leckét.
Pontos. Mindenhova pontosan érkezik, és mindent pontosan visz véghez. Nem szereti a hibákat.
Aggódó. Nagyon félti Madisont, fél, hogy a történtek rossz irányba viszik a lányt. Nagyon figyel rá.
Rugalmas. Könnyen helyezkedik egy helyzethez, könnyen szokja meg azt. Talán ez a történtek óta gyengült.

Barátságos. Nagyon szeret megismerni embereket, szívesen köt új barátságokat. Fontos számára, hogy legyenek körülötte néhányan. Nem a legnépszerűbb srác, de ő elvan az ő kis baráti körével.
Rátermett. Sokszor hallotta már ezt a szót. Sok mindenre rátermett, mindent a megfelelően próbál elintézni, kivéve az apját.
A szavát betartó. Az ígéret fontos számára, és talán már túl gyorsan akarja véghez vinni ígéretét. Tartja a szavát.
Diszkrét. Egyszerűnek tűnik a fiú jelleme, de mégsem. Sok minden történt vele, sok mindent élt át.
Lelkiismeretes. Általában nem tesz rossz dolgokat, de ha igen akkor azt nagyon megbánja és próbálja rendbe hozni.
Engedelmes. Nem kell neki kétszer mondani valamit, rögtön teszi azt,a mire megkérték. Van, aki ezzel visszaél, van, aki nem.
Young. Nagyon fiatal még, és előtte áll még az egész élete.

Do you ever wonder if we make the moments in our life or if the moments make our life?

Pálca
12 hüvelyk, unikornisszőr, körtefa
Patrónus
Axolotl
Erősség
Nagyon jó tanulásban, tanulása kiemelkedő, érdekli is a tanulás. Nagyon bátor és kitartó, nagylelkű és barátságos, szívesen segít bárkinek.
Gyengeség
Kissé paranoiás a történtek óta, sokat tölt pszichológusnál. Fél, hogy elveszíti az ikerhúgát, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy a lánynak minden jó legyen.
Dementorok
Egyértelműen az a hírhedt este.
Edevis tükre
Azt látná, ahogy a játszótéren, ahova az anyja sokszor vitte ki őket, ott vannak és az apjuk normális. Szerető apuka. Még élő anyuka.
Mumus
Az apja. Fél, hogy kiszökik és megkeresi a fiát és lányát és velük is végez.
Amortentia illata
Fahéjas méz, a mentolos fogkrém, a rózsa.

Külsö leírás
Magasság: 180 centiméter
Súly: 60 kiló körül
Hajszín: Mogyoróbarna
Szemszín: Méz barna
Ismertetőjegy(ek): Sok anyajegy van az arcán.
Öltözet: Öltözéke visszafogott mégis stílusos. Nem az a nagy fekete mániás, de nem is visel csillámmal borított rózsaszín felsőt, ami olyan mintha egy unikornis hányt volna rá. Előszeretettel használja inkább a pasztell színeket, amik még illenek is fehér bőréhez. Szereti az egyszerű felsőket, amikhez még egy kék farmernadrágot és egy régi kopott tornacipőt vesz fel. Neki ez megfelel. A családja sose volt gazdag, de se szegényeknek se lehetett volna őket nevezni, közép tájon helyezkedtek el a vagyon kérdésnél. Volt, amikor sok volt nekik, volt, amikor meg egy árva fillérjük sem. Ezért megtanulta Marcus, hogy mindent meg kell becsülni. Hiába történtek azok a dolgok, amik bár sose történtek volna meg, Marcus hálával tartozik apjának, amiért felnevelte őket. Csak bár ne úgy tette volna, ahogy tette. Amúgy Marcus sok lányt az ujja köré csavart már, de ezeket nem veszi észre, pedig nagyon sok lány oda van érte. Mindenesetre egy magas, izmos fiúról van szó.

Születési hely
London
Származás
Arany
Elkötelezettség
Semleges
Születési idő
1984. július 23.
Családi állapot
Egyedülálló
Roxforti ház
Hugrabug

Elötörténet
Tétován, szinte már oldalazva lépsz közelebb a merengőhöz. A mellette pihenő üres fiola, az elgurult dugó, mind azt mutatják, hogy egy emlékfonal már el is helyezkedett benne. Nem lenne túl szép, ha belenéznél...és mégis. A kíváncsiság erősebb, mint bármi más, ami jelen pillanatban körbejár. Érzed, ahogy tenyered alatt kitapinthatóak a rúnák, miközben fejjel előre elindulsz az úton.

A folyosó, melyen járunk egyszerű, fehér, már-már ijesztő az energiatakarékos izzók megvilágításában. Sokan vagyunk a szűk kis folyosón, ijesztően sokan. Mindenki csendben van, feszült, várakozással teli, az arcok olykor elmosódnak, nem is csoda, hiszen erre nem emlékezhetek, csak mesélték nekem. A karodat megragadva húzlak közelebb a székekhez, miközben valaki elsuhan mellettünk. Az idős hölgy melletted, hosszú rozsdabarna hajjal Claire nagyi, későbbi húgom névadója. Úgy néz ki, mint aki épp egy sámántalálkozóról jött, de megnyugtatlak nem. Ő egyszerűen mindig így nézett ki. Mellette ül a nagypapám, töpörödött kis ember, amolyan papucsférj volt mindig, de szerette a mamámat, és mindig kaptam tőle csokit. Ő volt, aki a legjobban ismert. Csak rám nézett és tudta, mit kell mondani ahhoz, hogy újra elmosolyodjak. Talán legilimentor volt. Nem tudom. Kevés emlékem van róla, de később még szóba hozom, ígérem. Mellettük néhány székkel láthatod görnyedt hátakkal apám szüleit. Mindig furcsáltam őket, maguknak valók és voltak furcsa szokásaik. Nem tudom a nevüket, sose beszéltünk róluk. A távolabb álló csoport a szüleim baráti köre. Kérlek bocsásd meg, hogy csak kevés vonást látsz teljesen, sokat közülük nem ismerek. Ők is bejöttek, amikor megtudták, hogy elindultam. Vagyis elindultunk.
Hirtelen egy ajtó nyílik. Mindenki egy emberként áll fel, kivéve apám, de azt senki se látta. Egy nővér jött ki az ajtón, kezében egy kék és egy rózsaszín törölközőbe tekert újszülöttel. Ikrek. Egy fiú és egy lány. Marcus és Madison.

Vérfagyasztó sikítás veri föl a Bradley házat. A kórház fehér képe eltűnik, és helyette egy más látvány fogad minket. Marcus ijedten néz fel könyvéből, és rögtön kirohan a szobájából. Ugyanekkor lép ki Madison is, és ijedten néznek egymásra. Nem szólnak a másikhoz, szavak nélkül is megértik egymást. A lépcső felé veszik az irányt és halk léptekkel osonnak le a földszintre. Csattanások, törések és egyéb indulatos hangok hangzanak a konyhából. Gyere velem!
A testvérpáros lassan lép be a konyhába, és sokkolja őket a látvány. Apjuk a nyakánál fogva szorítja a falhoz anyjukat, aki szeme sarkából látja gyermekeit. A nő arca kipirosult a sok pofontól, a szája vérzik. A férfi viszont nem veszi őket észre.
Madison a falhoz simul, levegőért kapkod és bátyját nézi. Viszont Marcus is lefagyva áll. Nem tudja mit reagáljon erre.
Hirtelen a férfi a konyhaasztalról egy kést vesz el, és felemelve azt a nő szívébe döfi. Marcus felordít, Madison sikít, és ekkor a férfi megfordul vigyorogva. Elfut.

Ismét ugrunk az időben, ezúttal viszont egy temetőbe. Az eső lassan csepereg le, a szél lágyan fúj. Mintha pont ilyennek kéne lennie. Lehangolónak és szomorúnak.
Megfogom a kezed, és egy padhoz húzlak, ahonnan tisztán látni az eseményeket.
Egy sírkő mellett egy nagyobb, fekete ruhába öltözött csoport látható, előttük Marcussal, Madisonnal, Claire nagymamával és nagypapával. A fiú és a lány szorosan kapaszkodik nagyanyjukba könnyeikkel nem bírva. Az idős nő és férfi se bírja, elárasszák arcukat könnyeik. Egy éve történt az a bizonyos este.
Hogy mi történt azóta? Az apjukat megtalálták és skizofréniát állapítottak meg nála. A Szent Mungóba, a varázslótársadalom kórházába zárták be. A testvérpár a nagyszüleikhez költöztek, és pszichiáterhez járnak hetente 3-szor, hogy feltudják dolgozni. Most kezdik a hatodik évüket a Roxfortban.
Eközben Marcus és Madison egy rózsacsokrot raknak le a sírra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
20
Hozzászólások száma :
103
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Marcus Caspar Bradley   Pént. Okt. 21, 2016 10:28 pm

Gratulálunk, elfogadva!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Marcus Caspar Bradley
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: 9 és 3/4-ik vágány :: Beosztási ceremónia :: Elfogadott karakterek :: Hugrabug-
Ugrás: