>
HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Magic of Darkness
FOR IN DREAMS, WE ENTER A WORLD THAT'S ENTIRELY OUR OWN


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Mondd el a titkod!

Válts gyorsan!

Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics
Vendég

Alexander V. Spark
Szomb. Ápr. 15, 2017 8:59 pm


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:40 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:39 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Gwyneth Moss
Vas. Ápr. 09, 2017 6:37 am


Csoportok
Ki van itt?


Nincs

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) Szomb. Szept. 24, 2016 4:23 pm-kor volt itt.


Share | 
 

 Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar

Kor :
18
Hozzászólások száma :
21
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Hétf. Okt. 31, 2016 7:09 pm


with love

Thomas&Arabella
Hey, I just met you//I’ve counted 394 words//


A tanév nem olyan rég kezdődött el, de már így is sok magolni-valót kaptunk gyógynövénytanból. Ez nem panaszkodás, épp ellenkezőleg, már hiányzott is kicsit. Közel három hónap, mindennemű üvegház gyakorlat és beadandó nélkül, meg kell mondjam, nagyon unatkoztam. Nincs jobb annál az érzésnél, amikor egy problémára azonnal rá tudom vágni a megoldást, jelen esetben valamilyen növényt, amely segíthet az adott helyzetben. Ez a tantárgy közel áll a bájitaltanhoz, amely a másik nagy kedvencem. Egyik nem létezik a másik nélkül, és én igyekszem mindkettőt alaposan elsajátítani.
A nyugodt tanulás érdekében kiléptem a kastély súlyos ajtaján, és a Fekete-tó közelében magasodó fák egyikének tövébe siettem. Imádok a szabadban olvasni, megnyugtat a friss levegő, és kitisztítja a fejem. Még ősziesen hűvös, de nem kifejezetten hideg idő volt kint, néhány kósza napsugár festőien világította meg az amúgyis pompás tájat, így elég volt a talárom alá csak felkapni egy vékony, kötött pulóvert, meg a nyakam köré tekerni a hollóhát-kék sálam, a hónom alá csapni a könyveimet, és megindulni.
Egy árva, vastag törzsű fa felé tartottam. Körbenéztem menet közben, csodáltam a tájat, meg észrevettem egy csapat hetedéves mardekárost. Elbambultam, a zöld sálukat bámultam, a vékony ujjú kezeiket, amint pálcáikkal hadonásztak és nevetgéltek. Magam sem vettem észre, de egészen hosszan és feltűnően legeltettem rajtuk a szemeim. Azt hittem, tudom merre tartok, de hirtelen valami keménynek és melegnek ütköztem, hónom alól kipötyögtek a könyveim. Azonnal elpirultam, még mielőtt meg is láttam volna minek vagy kinek ütköztem neki.
Zavartan felpillantottam, hogy szembenézzek szegénnyel, akit majdnem elsodortam, amíg gyönyörködtem a tájban...
Hát, igen. Csakis nekem lehet akkora mázlim, hogy egy mardekáros srácnak megyek neki, aki fölém magasodik egy kellemes húsz centivel, és egy jóképű huszonkét éves férfinek néz ki.
- B-bocsánat... Véletlen volt... Elbambultam... - motyogtam, a fiú mellkasát fixírozva, majd gyorsan lehajoltam összeszedni az elhullott könyveimet. Ebben a pillanatban szívesen lettem volna a szerencsétlenül kiterült papírlapok egyike, hogy ne kelljen a zavaromat átélnem.
Mert az én romantikus és bárgyú lelkemnek a rossz fiúk a gyengéje, -és igen nekem a mardekár egyenlő a rossz fiúval-, de mindentől zavarba jövök. Messziről csodálni tudom őket, de beszélni velük... Egyébként is, hollóhátasként leginkább beszólások áldozata voltam, amikre sosem válaszoltam inkább. Jobb a békesség, úgy gondolom.
Most mégis sikerült figyelmetlenül belerohannom az egyikbe, aki helyben kettétörhetne engem, mint egy száraz ropit, én meg szokásomhoz híven remegek, mint a nyárfa levél. Apu, vajon miért nem lettem griffendéles, mint te?


A hozzászólást Arabella Rose Sommerling összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 02, 2016 11:52 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Keresem :
My fortune..
Hozzászólások száma :
10
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Szer. Nov. 02, 2016 5:58 pm

Esküszöm széttépek ma valakit, de tényleg.. Ma annyira felhúzták Nathant, hogy még én is érzem azt a vérszomjat, amit ő szokott és ez nem igazán jó. Azt érzem, hogy ma szépen odamegyek ahhoz a nyomoronc gyerekhez és a fogammal harapom át a kibaszott torkát, de nem tehetek én ilyet és nem is fogok. Sokkal kedvesebbnek és aranyosabbnak kell lennem, vagyis nem kell, hanem az vagyok, mert én és Nathan teljesen mások vagyunk. Míg ő az éjszaka, addig én vagyok a nappal, míg ő a tűz, én vagyok a víz és sorolhatnám tovább. De most nem akarok gondolkodni, kell egy kis séta és kell a magány, mert tényleg nincs ma kedvem senkihez sem. Bárcsak ne kéne iskolába járnom és most.. na jó, én nem tudom, hogy mi leszek vagyis mi még nem tudjuk, hogy mik leszünk, mert ez attól függ, hogy ki lesz ott a választás pillanatában. Nathan aurror akar lenni, hát mondanom sem kell, hogy én nem akarok az lenni, kicsit sem. Engem sokkal jobban vonz a varázslények gondozása.
Aztán miközben békésen sétálgatok és gondolkodom, valakinek sikerül kizökkentenie.. nekem jött a csaj és már szóra nyitottam volna a számat, de inkább nem mondtam semmit, csak figyeltem őt és mikor bocsánatot kért, akkor elmosolyodtam, aztán leguggoltam mellé és segítettem neki összeszedni a dolgait, mert hát én sem vagyok szívtelen. - Semmi gond, de legközelebb jobban figyelj oda. - mondom neki komolyan, mert ha nem én lennék most, hanem Nathan, akkor már rég szétcincálta volna a lelkét.. Azonban meglep a kék szín, nem hittem volna, hogy a Hollóhátasok között is van ilyen béna ember, mint a hugrásoknál. - Ugye nem esett bajod? - szemeimmel fixírozom az ő szemeit és reménykedem egy pozitív válaszban, de szerencsére nem úgy né ki, mint akinek bármilyen baja is esett volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
18
Hozzászólások száma :
21
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Szer. Nov. 02, 2016 11:49 pm


with love

Thomas&Arabella
Hey, I just met you//I’ve counted 380 words//


Ha apu génjeiből kicsit többet kapok, mint a rengeteg melanin, most akár egy fa tetejéről röhögcsélve figyelhetném a csupa griffendélesekből álló baráti társaságom körében a szerencsétlen hugrás és hollós iskolatársaim, amint össze-vissza keringenek, előbbiek körbeülve fahanggal énekelgetnének, az utóbbiak meg párosával cipelik a könyvtárból a nehéz könyveket a hálótermük felé. Nézd, ott egy hollóhátas, aki erre fele hozza a könyvét! Hát nézd már a szerencsétlent, neki ment egy mardekárosnak. De béna!
Az a helyzet azonban, hogy nem rá ütöttem. Nincs szőke hajam, mint anyunak, ellenben minden mást tőle örököltem, apa csak a hajamat festette feketére azzal a bizonyos X kromoszómájával. Aki ismer, nem is csodálkozik rajta, hogy én vagyok az a béna lány, amelyik belefutott abba a bizonyos srácba.
Attól féltem, az egyik igen mogorva zöld fiú lett az áldozatom, de esetlen bocsánatkérésem után, lehajolt segíteni összeszedni a könyveimet, és az abból kihulló papírcetliket. Vállamat láthatóan védekezően felhúztam, igyekeztem minél kisebbnek látszani, ami mellette még az én óriási termetemmel is könnyen ment. Habár nagyon rendes volt tőle, és meg is lepődtem rajta egy picit, az eddigi tapasztalataimból fakadó tartózkodásom és óvatosságom erősebbnek bizonyult.
"Semmi gond, de legközelebb jobban figyelj oda." Jegyezte meg, mire még jobban összehúztam magam, ha ez lehetséges, és jól megfigyelhetően elpirultam, olyan színű lett az orcám, mint egy jól érett paradicsom. Persze, szívem szerint, puszta büszkeségből már otthagytam volna, ezután az egészen szülőinek ható tanács után, de a bátorságom akkor elfogyott, mikor kiskoromban elvesztem a sötétben. Nem szeretem, ha nevelni próbálnak, főleg nem velem egykorú diákok, majd figyelek ha szeretnék! Meg majd ezt megmondom az illető szemébe nézve, ha piros hó esik.
- Természetesen, figyelni fogok. Általában előre nézek. - motyogtam a kioktatás helyett. Felkaptam az utolsó elszóródott jegyzetemet is, de nem álltam fel teljesen, mert megszólalt. Félénken ránéztem. Szemei az enyémet nézték, jelentőségteljesen, mire egy kínos mosoly kíséretében elkaptam a fejem, felegyenesedtem.
- Jól vagyok, nem történt bajom. Ugye neked sem fájt? - Ennél idiótább kérdés sem hagyta még el a szám! Miért esne baja, mikor úgy lepattantam a mellkasáról, mintha falnak mentem volna neki? Majd valószínűleg én fogok sérülést okozni az andalgásom erejével neki. Most már nem csak szerencsétlennek fog hinni, de idiótának is. Ráadásul azzal sem könnyíti meg a dolgom, hogy hatalmas és jóképű. Kezdtem azt kívánni, bárcsak mégis inkább leordították volna a fejem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Keresem :
My fortune..
Hozzászólások száma :
10
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Pént. Nov. 04, 2016 4:24 pm

Nem hittem volna, hogy itt fogok összefutni valakivel ilyen idegállapotban, kezd már kicsit unalmas lenni, hogy mindig rám ragadnak Nathan érzései.. Én sokkal nyugodtabb és kedvesebb vagyok, arról nem is beszélve, hogy ő gyilkol és egy gyilkos ebből eredően, de hát.. Mi ketten vagyunk és sosem fogunk "meggyógyulni", erre nincs semmiféle gyógymód, szóval nálunk a normális élet kiesett. Mindig váltakozunk, de nagyon reménykedem benne, hogy egy darabig most nem fog visszatérni, mert néha az agyamra megy a faszságaival meg a hülyeségeivel. Annyi béna poénja van és a csajok mégis bomlanak utána, de én meg mit érek el a kedvességgel?.. Lemerem fogadni, ha ő lett volna most, akkor ez a csaj nagyon, de nagyon rosszul járt volna, mert nem nagyon tűri jól, ha valaki fellöki, na nem mintha az egy kellemes dolog lenne. Meg tényleg ez a csaj is kicsit figyelhetett volna és inkább nézhetett volna  a lábai elé, de nem ítélkezek, mások is szoktak néha elbotlani.. Lehet kicsit le kéne nyugodnom, nem akarom megbántani.
Majd szavai megmosolyogtatnak, szóval legközelebb jobban fog figyelni? Remélem is, nem lesz mindenki olyan kedves vele, főleg nem az én házamban, ott csak gyökerek és csicskák vannak, tuti ha én vagyok jelen, amikor a süveg besorol, akkor most hugrások lennénk. - Rendben, nem akartam bunkó lenni. - én is motyogom az orrom alatt, mert tényleg nem állt szándékomban megbántani őt, nem tett semmi rosszat, az egész csak véletlen volt. Én is kezdek nyugodtabb lenni és már nincs rám hatással mérge, ezért segítek neki összeszedni a papírjait és amikor a szemeibe néztem és oldalra kapta  fejét, akkor megforgattam a szemeimet.
- Nem semmi bajom. Thomas Quindall vagyok. - hát már miért ne alapon, akkor be is mutatkoztam neki. Nyújtom is felé a kezem, majd felállok, szóval két célom is van ezzel. Felsegíteni és bemutatkozni. Körbenézek és szerencsére senki sem kószál erre. Majd rápillantok és megnézem jobban, tehát kék, akkor Hollós. - És te tanultál erre? - lehet buta kérdés és nem is kellett volna feltenni, de hát megtettem, idegességemben elkezdtem a tarkómat vakarni és rámosolyogtam, remélem nem néz komplett idiótának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
18
Hozzászólások száma :
21
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Pént. Nov. 04, 2016 5:41 pm


with love

Thomas&Arabella
Hey, I just met you//I’ve counted 402 words//


A mardekáros srác minden megmozdulásával egyre szimpatikusabbá vált. Először is, megjegyzésemre halkan ugyan, de válaszolt, hogy ő nem akart bunkó lenni. Sikerült neki, de nem vagyok az a haragtartó, szóval nem fogok viaskodni vele, amúgy is, bocsánatot kért, ahogy egy udvarias emberhez illik. És lehet, én reagáltam túl... Nem vagyok jó emberei kapcsolatok terén, az az igazság. Nem viselem jól, ha idegenek próbálnak beszélgetni velem, túlságosan magamnak való vagyok. Ám nem szeretnék én magam bunkóvá válni, így tehát elengedtem a dolgot. Aztán meg felsegített, amit félénken elfogadtam, igazán, egy szavam sem lehet. Ha nem mardekáros lenne, még azt hinném, valóban egy kellemes személy lehet általában. Annak viszont oka van, miért oda osztotta be a Teszlek Süveg, ahova, és ez a mágikus tárgy soha nem téved.
Nem gondoltam volna, hogy bemutatkozik. Meglepettségem megjelent rajtam, szemeim kikerekedtek, zavart mosoly ült arcomra, néhány pillanatig némán néztem az ő arckifejezését. Mit akart evvel elérni? Lehetséges, csak én hoztam zavarba, bár nem annak a fajtának tűnik, akit egykönnyen könnyen zavarba tudnék hozni.
- Arabella Sommerling vagyok. - ráztam meg gyengén a kezét, amellyel segített nekem felállnom. – Örülök, hogy nem tettem veled semmit.  – néztem a mellkasára még egyszer, amit lefejeltem. – És a találkozásnak is örülök. – böktem ki zavaromban, gyorsan el is kaptam a tekintetemet, a cipőm orrát céloztam meg vele. Pár másodperc múlva rájöttem, mennyire kínosan viselkedem, ezért összeszedtem magam és megint rápillantottam.
- Igen, épp kijöttem gyógynövénytant olvasni, oda tartottam. – mutattam afelé a fa felé,  amelyet előzőleg kinéztem magamnak. - Szeretek a szabadban tanulni. – Nem is értem, miért nem lakatolom le a számat zavaromban, biztos magasról tesz arra, hogy én hol szeretek tanulni. Viszont Thomas sem tűnt a leghatározottabbnak, ő sem volt a helyzet magaslatán, úgy véltem. Legalább mosolygott, amivel sikerült elkergetnie az óvatosságom egy részét, szinte el is felejtettem, hogy milyen alakok a mardisok. Nem a legszebb dolgokat vágták a fejemhez eddigi roxforti éveim alatt, azt hiszem, van jogom tartózkodni a háztagoktól. Egyetlen igazi pozitív élményem sem volt mardissal eddig.
Mivel azonban Thomas nem gonoszkodott velem, sőt, épp ellenkezőleg, nem akartam én lenni a szívtelen hollóhátas picsa, aki ott hagyja szó nélkül.
- Te merre tartottál? Ha, nem titkos. – tudakoltam, jól nevelt lány módjára. Pusztán remélni merhettem, nem sétálok bele egy megalázó csapdába, amit egy jól színészkedő mardekáros állított fel az őt fellökő nyomorult kis strébernek. Egy valamit el lehet mondani a mardisokról, ravaszak. Van elég sütnivalójuk ahhoz, hogy kegyetlen, aljas terveket ötöljenek ki mások megbántására.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Keresem :
My fortune..
Hozzászólások száma :
10
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Szomb. Nov. 05, 2016 12:04 am

Ez a lány nagyon is érdekes, teljesen érdekes és nem is rossz értelemben. Azt tudom, hogy nem kéne most itt lennem, mert legszívesebben a klubhelyiségben lennék a kandalló mellett, ahol jó meleg van. De ehelyett itt vagyok a tó mellett és egy idegen lánnyal beszélgetek, ami mondjuk nem is annyira fura, csak hát igazából.. Nem, most azt sem tudom, hogy mire gondoljak, mert sok minden van a fejemben és talán még egy kicsit ideges is vagyok, de még nem is mondtam el, hogy miért, mert hát Nathan haragja onnan ered, hogy.. Na? Érdekel mi? Hát elmondom, tehát azért ideges és mérges, mert nem jött össze a terve, hogy a suli ribancát megfektesse, ami számára egy hatalmas vereség, nekem meg -mivel egy testben vagyunk, ezért érted- semmit sem jelent a csaj. Nagyon idegesítő és beképzelt, azt hiszi, hogy valaki és reménykedik benne, hogy mindenki szeretni fogja, nem is tudom, hogy Nath miért akarja annyira az ágyában, biztos hogy trippere van vagy valami hasonló nemi baja.
Majd miután segítettem neki és megbeszéltük, hogy mindenki jól van, akkor bemutatkoztam neki és néztem őt, talán kicsit meglepte volna a dolog? - Szép neved van, Bella. - mondom neki mosolyogva, mert hát még egyetlen Arabella nevű ismerősöm sincs, jelenleg ő az egyetlen. Aztán mosolygok, mikor kezet ráz velem. Majd kissé felnevetek, mikor közli, hogy örül annak, hogy nem tett velem semmit és megismert, fura nem szoktak ennek annyian örülni. - Én is örülök. - kacsintok rá mosolyogva, majd várom a válaszát a nem rég fel tett kérdésemre, amire szerintem olyan választ fogok kapni, amilyet el is képzeltem.
- Szerintem is sokkal jobb kint, mint bent a négy fal között. - na tessék, egyforma a véleményünk ebben, sokkal jobb kint tanulni, mint bent, mert az olyan nyomasztó néha. Bár a gyógynövénytan sosem volt a kedvencünk, mégis egy tök hasznos és értékes tantárgy.. egyesek szerint. Bizonytalan kérdésére, mármint szerintem bizonytalan.. felhúzom kérdőn a szemöldökömet és oldalra billentettem a fejemet. - Épp készültem vissza az iskolában, ha nincs ellenedre mehetnénk együtt. - vetem fel neki egy barátságos mosoly kíséretében. Remélem nem fog lekoppintani és itt hagyni, nem is olyan rossz fej csaj, meg kellemes vele beszélgetni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
18
Hozzászólások száma :
21
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Szomb. Nov. 05, 2016 1:43 am


with love

Thomas&Arabella
Hey, I just met you//I’ve counted 348 words//


Sokszor megjegyezték már, hogy szép nevem van. Apa választotta, leginkább azért, mert szerinte gyönyörű szép, ráadásul mugli név, így anyukám sem ódzkodik kimondani, nem olyan régies. Általában idős hölgyek, vagy hugrások dicsérik, azonban mikor Thomas szájából hangzott el a bók, plusz még Bellának is nevezett, kihagyott egyet a szívem. Romantikus lelkem már elfeledett minden előítéletet a mardisok iránt, és szívesen ugrott volna a srác ölébe, de az eszem még a helyzet magaslatán állt, mondjuk.
- Köszönöm. – mondtam végül egy apró mosoly kíséretében, amely akkor olvadt le az arcomról, mikor felnevetett a megjegyzésemen. Nevetségesnek talál! Mire számítottam, sikerült magam leégetni… Legalább nem reagált rosszul arra, hogy zavaromban össze-vissza beszéltem mindent. A kacsintás viszont nem tett jót a lelkiállapotomnak, valószínűleg az arcom tüzelt a zavaromtól, pár pillanatig megszűntem gondolkodni. Alig vártam, hogy a beszélgetésünk újra felvegye a kevésbé kínosabb szálat, ahol anélkül kacsint rám, hogy én megfagyjak tőle.
- Igen, mindig lenyugtat a friss levegő. – kapaszkodom a csevegés folytatásába, és körültekintek, hogy megbizonyosodjam róla, a roxforti tájnál nincs szebb és békésebb. Vettem egy mély levegőt, magamba szívtam a békességet. Rám fér a nyugalom most.
Kedves mosollyal kísért invitációjára először nem is tudtam, hogyan feleljek. Szívem szerint eldobtam volna a könyveimet, és kézen ragadva elszaladtam volna vele a távolba, mint egy romantikus film utolsó jelenetének csöpögő álompárosa, de aztán hollóhátas lelkiismeretem megkopogtatta a koponyámat belülről. Tanulni jöttem ki, a tananyag nem mászik csak be úgy a fejembe, miközben egy ismeretlen fiút kísérgetek az iskolába, aki ráadásul mardekáros. Nem győzte hangsúlyozni ezt a tényt a józan eszem.
Azonban a józan eszem is elolvadt a srác arckifejezésétől, és immár a megbízhatatlan, reménytelen szívem irányította a döntéseimért felelős részemet.
- Persze, mehetünk egyet. – vágtam rá, miután a bennem ledúló harc elcsendesedett. Az iskola felé fordultam, és a fiú mellett szedtem a lábam a kastély felé. Imádom a gyógynövénytant, de ma este maximum a párna alá tett könyv trükk segítségével tanulok meg valamit a következő órára.
- Nem igen láttalak az órákon, hetedikes vagy? – kérdeztem tőle, hogy úgy tűnjön, képes vagyok emberi beszélgetést kezdeményezni. Pillantásomat az arca és a föld között túráztattam, miközben válaszára vártam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Keresem :
My fortune..
Hozzászólások száma :
10
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Vas. Nov. 06, 2016 2:42 am

Láthatóan kezd belőlem elszállni Nathe haragja, ami nagyon is jó, mert én tényleg nem akartam vele se bunkó, se sértő lenni. Azonban abban igazam volt, hogy jobb lesz, ha legközelebb a lába elé néz, mert nem lesz mindenki ilyen kegyes vele. Elképzelve, hogy Nathan milyen reakciót adott volna erre, valószínűleg össze-vissza dobálta volna a lány cuccait, majd megalázva és összetörve itt hagyta volna.. Na de jön a bemutatkozás és elmondja a nevét, amit elég szépnek találok, mert elég ritka és különleges név az Arabella. - Szüleid érdeme. - kacsintok rá mosolyogva, mert hát nem nekem kell megköszönnie, hogy ilyen szép neve, de szerintem az apja keze lehet benne, lányoknak mindig az apák választanak nevet, az én lányomnak is én fogok választani, az egyszer biztos. Természetesen látom, hogy hogyan reagál rám, látom, hogy bejövök neki, mert nem vagyok vak és elég lánnyal beszélgettem már..
- És sokkal jobb, mint a dohos falak szaga, meg annál szebb is. - felelem, majd hozzá hasonlóan én is körbenézek. Elég szép környéken van az iskola, jó szeme volt annak, aki ide építette. Majd elhívtam magammal az iskola felé, gondoltam már végzett a tanulással és lenne kedve visszamenni a jó meleg épületbe. Elég hűvös lett az idő idekint és talán már-már elkezdtem fázni. Eleget sétáltam kint, nekem ennyi elegendő volt. Válaszára még szélesebb lett a mosoly az arcomon. - Ennek nagyon örülök.- felelem levakarhatatlan mosollyal az arcomon. Van ebben a lányban valami, valami ami miatt jól érzem vele magamat és nekem elhihetitek, hogy ilyen emberből elég kevés van, pedig én szeretem az embereket. Majd elindulunk az iskola felé.
- Igen, idén végzek remélem, hogy jó eredménnyel. - válaszolok a kérdésére, mert ebben az évben fog eldőlni minden és nagyon is oda kéne tennünk magunkat. Nathan persze az egészre magasról szarik, ami pedig nem jó, mert nem csak a saját jövőjét cseszi el, hanem az enyémet is.. Remélem, hogy én dönthetek és nem a minisztériumba fogunk menni, nem akarok Voldemort csicskása lenni. - De gondolom te hatodikos vagy, mert én sem látlak az órákon.. Mit szeretsz a gyógynövénytanban? - számomra ez egy igen lényeges kérdés, mert szerintem nagyon is unalmas tantárgy. Bár mindenkinek más jön be, egész kedves lány és baromira aranyos, legalább megpróbálhatom kijavítani a rossz kezdetet, meg amúgy is, egy kis ismerkedésbe még senki sem halt bele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
18
Hozzászólások száma :
21
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Vas. Nov. 06, 2016 8:15 pm


with love

Thomas&Arabella
Hey, I just met you//I’ve counted 308 words//


Nem igazán tartom a kapcsolatot a nálam fiatalabb diákokkal, még a saját házamon belül sem, de a hollóhátas hetedikes lányokkal és fiúkkal sokszor beszélgetek, vizsgák előtt tanácsokat osztogatnak,és jó csevegő partnereknek bizonyulnak. Van véleményük, ötleteik, szellemesek is, akármennyire nem így tűnhet. Sokat mesélnek más ház végzőseiről, talán már róla is beszéltek, de ilyenkor nem figyelek rájuk; nem bízom mások pletykáiban. Egy embert igazán személyes kapcsolaton keresztül lehet megismerni, mint ahogy most is, az előítéletek tévesnek bizonyultak. Tommy, mardekáros létére, kellemes személyiség, legalábbis még nem adott okot nekem az ellenkezőjét hinni róla.
- Igen, hatodikos vagyok még csak. De az eszem, mint egy végzősé. – mosolyogtam a fiúra, nehogy véletlenül azt higgye, a korom miatt simán átgázolhat rajtam a vicceivel. Egy bizonyos határig bírom a cukkolást, de ha a műveltségemről, tudásomról van szó, már a legártalmatlanabb poénon is képes vagyok megsértődni. Ez az egyetlen olyan képességem, amire igazán büszke vagyok. A saját kemény munkámmal értem el, egyedül a szorgalmam és a kitartásom érdeme.
- A gyógynövénytan egyszerű, de mégis tele van érdekes dolgokkal. Imádok magukkal a növényekkel foglalkozni, és szeretem, hogy a legtöbb fizikai sérülésre tudom, mit kell használni, elmulaszthatom őket. Azon gondolkoztam, hogy a Szent Mungóba megyek majd dolgozni. A gyógyítás jól hangzik, élvezem csinálni, ráadásul bájitaltanból is jó vagyok. Ezzel a kettővel életeket is menthetek.  – fejtettem ki, miért nem vagyok rest egész délutánokat tanulással tölteni. Ha fáradt vagyok, az lebeg a szemem előtt, a közeljövőben hasznossá tehetem magam, akár valóban, megmenthetem valaki életét. A mostani helyzet meg is követeli az ilyen hozzáértést, sajnos.
- Milyen tantárgyból vagy jó?– kérdeztem Tommyt, hátha a kedvenc témám vonalán folytathatom a társalgást. Ebben igazán otthon vagyok, gyakorlatilag nincs olyan kérdés, amivel meg tudnak engem fogni.  Legalábbis elég ügyesen kell feltenni ahhoz, hogy megakadjak. Akár még át is vehetem a helyzet felett az irányítást, így nem kell attól félnem, mikor jövök újra zavarba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Keresem :
My fortune..
Hozzászólások száma :
10
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Kedd Nov. 08, 2016 11:58 pm

Nem, amúgy én tuti nem ismerem őt, még csak nem is találkoztam vele, de hát mindig jó egy új embert megismerni. Igaz az elején kicsi döcögősen indult, de hát meglátjuk, hogy mi lesz belőle, amúgy eddig egy kellemes beszélgetőpartnernek tűnik, nem hiszem, hogy ezt elrontaná. Kedves, aranyos és ártatlan lánynak tűnik, biztos vagyok benne, hogy még nem szegett szabályt, csak maximum nem vitte vissza időben a könyveket. Na de nem akarok ítélkező lenni és ezzel nem egy sznob lánynak akarom feltüntetni... remélem érted a lényeget, mert.. igen, szóval igen.
- Gondoltam, nem csodálnám, minden hollós okos. - kacsintok rá mosolyogva, bár nem tudom mikor kacsintottam ennyit egymás után, mint ma most vele. Na nem mintha baj lenne, csak egy megállapítás volt, megállapítottam magamnak. Kérdésemre kielégítő választ kapok és elmondja nekem a jövőre való terveit is, amit csak mosolyogva hallgatok végig. - Na az tök szuper, ha tudod, hogy mi szeretnél lenni. - mondom őszintén, bár én is tudom, de ez nálam túl komplikált és nehéz, szóval még kell rajta rágódnom egy csomót. Bár a gyógyítás jól hangzik, de nem tudom elképzelni, hogy amikor Nathan van soron, akkor bármit is megtenne egy másik emberért, ő nem olyan. Szóval mint mondtam nálunk ez nagyon bonyolult, főleg hogy ő nem is tudja, hogy én létezem..
Kérdésére elmosolyodom, hát hogy milyen tantárgyból vagyok jó? - Sötét varázslatok kivédése. - gondolkodás nélkül vágom be, hogy miben jó Nathan. Na ha valaki abból jó, akkor ő az. Mindig is imádta a párbajokat és mindet megnyerte, tanultam tőle egy-két trükköt, ami elég hasznos tud lenni néhanapján. Természetesen közben egyre jobban haladunk az iskola felé, de mivel még nagyon is van kedvem beszélgetni, ezért lassítok a tempómon. - Melyik tantárgyat utálod? - kérdezem tőle, miközben minden figyelmemet rá szentelem és őt nézem. Nem tudom, ha tippelnem kéne, akkor mondjuk.. mi olyan, amit nem megtanulni kell? SVK? Vagy esetleg valami más?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
18
Hozzászólások száma :
21
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Csüt. Nov. 10, 2016 12:44 am


with love

Thomas&Arabella
Hey, I just met you//I’ve counted 317 words//


Minden hollós okos? Azért ez egy elég felületes és általános kijelentés. A Hollóhát a tudás szeretetét és fontosságát hirdeti, de ebből nem következik az, hogy minden háztagunk okos lenne. Műveltek, eszesek, logikusan gondolkodóak, de okosak nem. Számomra az okos a ravasz szinonimája, és meg kell mondanom, a legtöbbünk nem az.  A legpraktikusabb, legésszerűbb döntéseket hozzuk, de evvel nem igazán tudunk manipulálni, kicselezni másokat. Hollósként kevesek vízét zavarjuk, mi csak tanulunk és felfedezzük a világot. Maximum fölényesen viselkedünk a tanórákon más ház diákjaival, de ezért nem érdemlünk meg ilyen mértékű megaláztatást. Márpedig elég komoly problémáink akadnak másokkal.
- Ez nem feltétlenül igaz, de köszönöm.
– válaszoltam végül Tommynak. Felesleges lenne belekezdeni abba, hogy a hollósok inkább logikai lények, mintsem okosak. Valószínűleg nem is érdekli őt, én meg nem szeretném untatni. Egyébként is egy csoda, hogy leállt velem társalogni. Mardekáros, idősebb, ráadásul nem ronda, sőt… Nem vagyok olyan, aki hisz a csodákban, így most sem kezdtem el ilyeneken rugózni, helyette inkább azon agyaltam, ki akarhat bosszút állni rajtam, hogy elhiteti velem, kedvesen is viselkedhetnek irányomban, majd összezúznak.
- Igen, örülök neki, hogy nem kell ezen aggódnom.
- merengtem el. Anya segítségemre volt, mit válasszak. Habár nem örült, hogy nem a mugli világban vállalok majd állást, örült, hogy nemes célokat tűztem ki magam elé.
- Ő, én azt nagyon nem szeretem. Se a sötét varázslatok kivédése, se a jóslástan nem megy. Nem vagyok éppenséggel egy gyakorlatias ember.
– Ez egy helyes megállapítás. Az elmélet kiválóan megy, de maga a gyakorlat, egyszerűen gyűlöl engem. Szerencsétlen vagyok, ennyi az egész.
Tommy lelassított, így én is csökkentettem a tempómat. Az agyam legtávolibb sarkában felvillant egy piros vészjelző, hahó, tanulnod kéne Bella, de száműztem aggodalmas gondolataimat. Kit érdekel most a magolás? Ez tőlem felettébb furcsa kijelentés, de ez az igazság, nem tudott érdekelni a tananyag.
- Hova is tartottál? – érdeklődtem, mert nem emlékeztem, mondta volna-e egyáltalán, mi is az úti célja pontosan, a kastélyon belül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Keresem :
My fortune..
Hozzászólások száma :
10
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Szomb. Nov. 12, 2016 9:25 pm

Hát lehet, hogy nem fejeztem ki magamat jól, mikor azt mondtam, hogy minden Hollós okos, de hát Nathan-nál mindenki okosabb, még az a kavics is ott az út szélén. Ha én nem tanulnék, akkor neki semmi sem jutna sose az eszébe, de hát mit lehetne tenni, ő ilyen hülye ez van.. - Akkor elnézést. - rántom meg a vállamat. Nem ismerem az összes háztársát, de azt tudom, hogy oda a jóeszű embereket veszik fel, szóval nem is értem, hogy miért nem okos az összes. Talán nincs is értelme ezen agyalni, mert hát kit érdekel a dolog? Nem kell két embernek ugyanazon a véleményen lenniük, nekem is teljesen mások az elképzelésem bizonyos dolgokról, mint neki. Szóval tényleg nincs értelme ezen tovább törni a fejemet, ráhagyom a dolgot, legyen neki igaza.
- Hát egyeseknek nincsenek elképzeléseik, de te szerencsés vagy. - mosolygok rá kedvesen. Nekem sincsenek meg a pontos terveim a jövőre nézve, de hát még van egy kis időm eldönteni, hogy mit szeretnék. El kell döntenem, hogy Nathan árnyékában maradok vagy úgy alakítom az életemet innentől kezdve ahogyan én szeretném. - Senki sem lehet mindenben jó. - mondom neki őszintén, mert hát minden ember rossz valamiben, neki ez a kettő nem megy, nekem pedig a gyógynövénytan. Hát mondjuk nem is tudnám kinézni belőle, hogy szembetudna szállni egy halálfalóval, nekem sem menne.. Szóval ebben biztosan hasonlítunk, azonban a különböző helyzetek más hoznak ki mindenkiből, okozhatnak az emberek meglepetést.
Kérdése eleinte meglep, azonban jogos kérdés, épp hogy összefutottunk. - Vissza a suliba. - válaszolom neki barátságos mosollyal az arcomon, majd az iskolára nézek. Nincs semmi kedvem sem bemenni, most túl jó a kedves és nyugodt is vagyok, így tehát a lány szemeibe nézek. - Biztos van időd és nem akarsz inkább tanulni? - nem akarom, hogy miattam kapjon rossz jegyet vagy valami ilyesmi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
18
Hozzászólások száma :
21
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Kedd Nov. 15, 2016 6:56 pm


with love

Thomas&Arabella
Hey, I just met you//I’ve counted 342 words//


Általában túlreagálom a dolgokat. Mindent görcsösen igyekszek kijavítani, egyszerűen zavarnak a hibák. Sokszor bunkónak tűnök emiatt, de nem tudok ellene tenni, kénytelen vagyok engedni a késztetésnek, és lehurrogni másokat. Nem akartam Tommy fejét leharapni, tényleg nem, de kikívánkozott belőlem az igazság a hollósokról.
- Szerencsés? Valamilyen szempontból igen, de így se könnyű. Gondolom, neked sem.
– mondtam. Valóban nem tartom magam annak. A céljaim eléréséhez keményen kell dolgoznom, és ha elrontom a vizsgáimat, mert az nap éppen bal lábbal keltem fel, akkor nézhetek majd egy nagyot. Akinek nincs elképzelése persze kétségkívül rosszabb helyzetben van, egy teljesen másfajta nyomás nehezedik rájuk, elveszettség érzéssel kell megküzdeniük.
- Nem lehet mindenki mindenben jó, valóban.
– bólintottam, majd a távolba révedtem. Azért csak igazán meg kell próbálni a legjobbra törekedni minden helyzetben. Lehet, a maximalizmusom beszél belőlem, sokan nem gondolják elég fontosnak azokat a területeket, amelyekben nem kiemelkedőek, de én semmit nem hanyagolok el, mindenhol a száz százalékot igyekszek nyújtani.
„Vissza a suliba.” Magamban legszívesebben megforgattam volna a szemem. Gondoltam, köszi! Valami pontosabb válaszra számítottam, de mire visszakérdezhettem volna egy újabb kérdéssel állt elő. – Persze, van időm. – vágtam rá azonnal, gondolkodás nélkül. Ám, valljuk be, semmit nem tudok a legutolsó fejezetből és igencsak tanulnom kellene. Hagynom kell a szívemet is néha dönteni, nem? Belegondoltam, hogy esetleg a klubszoba nyugalmában tanulok, ahelyett, hogy Tommyval töltsem az időt, és kirázott a hideg. Valami oknál fogva nem akartam tőle szabadulni, akármennyire is ezt diktálta volna az ösztönöm, sőt még a józan eszem is hasonlóképp vélekedett. Nagyon jó, sőt remek társaság, kedves, és jól néz ki. Ráadásul érdekli, amit mondok! Elég ritkán érdeklődik más a mondanivalóm iránt, még ha csupán egy felszínes csevegés közben elhangozható apróságról fejtem ki a véleményem.
- Biztos be akarsz menni a kastélyba? Nagy a nyüzsgés.
– állapítottam meg elhaló hanggal, célozva rá, hogy semmi kedvem végigkísérni néhány hideg folyosón, majd végignézni, ahogy bemegy a mardekárosok hálókörletébe és visszacsöppenni az unalmas kis életembe. Az unalmas kis életembe, amit annyira szeretek egyébként. A jegyeimen kívül nincs más, amiért izgulhatok, és ez tökéletes így. Nem tudtam eldönteni, jó ötlet-e marasztalni Tommyt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Keresem :
My fortune..
Hozzászólások száma :
10
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Vas. Nov. 27, 2016 8:12 pm

Csak nézem őt és mosolygok, nem is tudom, hogy mi van velem, de hát kit érdekel a dolog? Mellette hamar le tudtam nyugodni, ami csoda, mert hát Nathan haragja nem szokott olyan gyorsan felszívódni. Valóban jó neki, hogy tudja mit kezdjen majd az életével, mert én totálisan.. vagyis inkább teljes mértékben bizonytalan vagyok, de hát nem mondhatom el neki, hogy miért. Ő több okból is szerencsés, mert nem kell osztoznia senkivel sem a testén, vele ellentétben nekem kell és nagyon nem is szeretem. Vannak esetek, amikor nem lehetek önmagam, mikor Nathant kell előadnom és én olyankor a falra tudnék mászni, mert én nem vagyok olyan, mint ő. - Hát én még erősen gondolkodom, hogy mi legyek, szóval igen.. nekem sem könnyű. - nagyon nem, de ideje ezen a témán túllépni és máson is gondolkodni, mert nem térhetek mindig erre vissza, hisz csak elszomorít az, hogy nekem sosem lehet majd olyan életem, mint amilyenre vágytam.
Szavain csak elmosolyodom. - Na ugye. - hát igen, senki sem lehet mindenben jó, mindenkinek vannak gyengeségei, nekem is vannak és Nathannak is. Nem tudom, hogy fenn tartsam-e vagy inkább ne, de hát látom rajta, hogy szívesen töltené velem az időt én pedig tudom, hogy tanulnia kéne.. Látom azt is, hogy bejövök neki, mert én sem vagyok vak, észreveszem az ilyeneket a lányokon, volt időm megszokni milyen az, ha valakit érdemlek és ő nem meri elmondani. De hát nekem nem lehet barátnőm, addig nem, míg meg nem gyógyulok és rendbe nem jövök. De hát szerintem nem fog eljönni az a pillanat, mert erre nincs semmilyen gyógymód sem, szóval megszívtam egy életre. Kérdésére csak pislogok és közelebb lépek.
- Legszívesebben maradnék, de szétfagytam és.. neked meg tanulnod kell még. - lépek még közelebb. Lehajolok hozzá és a füléhez hajolok, nem tudom, hogy miért, de én ilyet még nem tettem.. - Majd legközelebb tovább beszélünk és ígérem, lesz legközelebb. - súgom a fülébe, majd ajkaihoz hajolok és finoman kezdem csókolni, majd ha nem lök el, akkor elnyújtom picit  csókot és elhajolok, majd végig simítok az arcán és elhajolok. - De most mennem kell, Szia Arabell vagyis Bella. - mondom neki mosolyogva, majd elindulok vissza az iskolába, még ha legszívesebben elbeszélgettem volna vele az estét, bár ki tudja, ha utánam jön, akkor nem megyek el, akkor maradok vele, de nem hiszem, hogy megtenné.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar

Kor :
18
Hozzászólások száma :
21
Hírnév :
0

TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   Pént. Dec. 09, 2016 8:19 pm


with love

Thomas&Arabella
Hey, I just met you//I’ve counted 341 words//


Hagytam, hogy elhaljon a jövőről szóló beszélgetésünk. Kit érdekel most a jövő? Már ezerszer, sőt, milliószor végiggondoltam, átbeszéltem a terveimet az összes létező ismerősömmel, felesleges ragozni. Kizárólag a tanulás és a sok leckeírás jut róla az eszembe. Még csak nem is a fertőtlenítő illatú kórtermek, az egyenruhák, a főzetek és kötözések, hanem a tananyag.
Egyedül azonban a pillanatra szerettem volna koncentrálni. Furcsa volt, új érzés, egy olyan élmény, amit még nem volt szerencsém átélni. Nem tudtam eldönteni szaladjak vagy maradjak. A szívem Tommyhoz húzott, az eszem pedig valahol mélyen megbújt, feladta a harcot.
Nem is igazán tehetett volna mást, hiszen amikor én a gyengeségeimről mesélek, akkor nagy bajban vagyok. Nem szeretem reklámozni a hiányosságaimat mások előtt. Persze, természetes, ha valaki nem jó mindenben, sőt el is várt, nincsenek tökéletes emberek, de én erre törekszem. Mindig mindenben a lehető legjobb szeretnék lenni, a száztíz százalékot nyújtani. Akkor is, ha tudom, ez lehetetlen. Őrültség, tudom, de talán az idealizmusom, amely közelít az idiotizmushoz, túlságosan eluralkodott rajtam. Már csak a legjobbakat akarom magamból megmutatni.
Mikor Tommy közelebb jött, felém, hirtelen nem tudtam mit csináljak. Ritkán jönnek ilyen közel hozzám, nem tudtam, hogyan reagáljak, mi ilyenkor az elvárt, mások mit szoktak tenni ebben a szituációban. Csak álltam ott, mint egy fa, és hagytam, hogy egyre tovább sértse a magánszférámat. Nem is bántam, és ez volt a legkülönösebb az egészben.
Akartam, hogy ilyen közel legyen.
Lesz legközelebb.
Érdekes, mennyire nem szerettem volna, hogy a most és a legközelebb között bármennyi idő is elteljen. Türelmes és cseppet sem akaratos lánynak ismertem meg magam, de abban a percben nem akarok mást, csak megállítani a pillanatot, átélni, ahogy Tommy ajka az enyémhez ér, mindent érezni. Ahogyan az idegvégződéseim százszoros érzékenységre kapcsolnak, és nem érzek mást, csak a csókunkat.
Mikor elszakadtunk egymástól hihetetlen ürességet éreztem.  Még, még, még, kiáltotta minden egyes porcikám, de az izmaim meg sem mozdultak, a hangszálaim meg sem rezdültek. Bámultam Tommyra tágra nyílt szemekkel, csodálattal eltöltve.
- Szia! – motyogtam, és amint bement a kastélyba végig követtem a pillantásommal.
Ezek után hogyan térjek vissza a rendes kerékvágásba?


//Köszi a játékot!//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...   

Vissza az elejére Go down
 
Tommy & Bella - Hey I just met you and this is crazy...
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Magic of Darkness :: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzö Szakiskola :: A birtok :: Fekete-tó és tópart-
Ugrás: